![]() |
|
Ciekawe sski, pozdrawiam.
|
Super Scenery.
Czekamy NA 300lvl!;] |
|
Spoko ss, gratuluje levela.
|
|
|
Ładne ss.. pozdro ;p
BTW mam pytanie: nie opłacało by ci się expienie na demcach z Royal Crossbow + p bolts, infernal bolts? |
To nie zalezy od niego czy sie oplaca czy nie.. jak masz ludzi ktorzy Ci kupuja g legi, mms, mpa to sie oplaca..
|
co ty w ogóle gadasz? mniejsze waste by mial i dluzej expil jakby mial z kilka bp... a ludzie zawsze kupuja mms itd.
ogolnie chodzilo mi czy fajnie mozna se poexpic tez w ten sposob... czy sie da na rc z p boltami na demach elo :) |
|
selnij te life ringi ;dd
@topic, gz. |
@up
Napisz do mnie dziś w grze. Wcześniej byłem zajęty i nie miałem czasu. |
|
Ładny san Katalończyk i te skille - gz :p ... mam pytanie: na czym expiłes na 150-200 jeżeli można wiedzieć.. coś z dobrym plusem, bo teraz to kryzysik przechodzę ;)
generalnie to expię dle (fenrock) z loot dropem z bolców lub onyx arrows |
|
ciekawe screenki.
Props |
@Up
Bezel, twoje byly lepsiejsze niz tego barana. : ) |
Sorrki za oftop, ale zwracam się do graczy z Secury przeglądających ten temat. Poszukuje 2 osób 110 lvl+ chętnych do zrobiennia próbnego Anni na Test serwerze. Team jak na razie to Ja Wald Kerius 117 Rp, Thrundi 130 Ms. Potrzebujemy 1 ek 130 lvl+ i ed/ms/rp. Chetnych prosze o kontak PW lub w grze.
|
Witam.
Temat jest już 280+ :o Tak na marginesie jakby ktoś ogarnięty chciałby ze mną zabawić się na Test Servie to pisać do mnie w grze. Narazie chyba jest bug i Testa na chwilę obecną nie działa, ale to zostanie poprawione niedługo pewnie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:27. |