![]() |
macie za duże mniemanie o Polsce. Chcecie się chyba dowartościować tym, że Polska może być wrogiem politycznym i militarnym Rosji, ale nie może być i nie jest. musieliście się chyba ostro czegoś nawciągać, żeby tam ludzi widzieć
|
A ja tam widzę słonia w 00:05!
http://img709.imageshack.us/img709/2182/70818774.png |
@up
Hahahahahahahhahahaha XDDD |
Rzeczywiście, słoń jest. Trzeba by skontaktować się z "National Geographic".
|
|
Dajcie spokoj, ten filmik jest tak miernej jakosci, ze tam ciezko cokolwiek konkretnego zauwazyc. Tompior podal doskonaly przyklad na to, ze glupia galazka moze byc "czlowiekem". Co wiecej - co dziwnego w tym, ze widac na filmiku czlowieka? Skoro kamerzysta mogl sie tam dostac, to rownie dobrze mogl sie dostac inny ciekawski/reporter/szabrownik.... Co ciekawe, zginelo 96 osob, ale to akurat prezydent przezyl, prezydent wyszedl z wraku i trafil na Rosjanina, ktory to rozpoznal w nim Kaczynskiego i go zastrzelil. Oczywiscie strona polska podczas sekcji zwlok nie zauwazyla dziury po pocisku. Co wiecej, Ruskie chcieli zestrzelic samolot polskiego prezydenta i, zamiast zrobic to w zamachu terrorystycznym juz na terenie Polski lub Bialorusi, robi to u siebie, dodatkowo kolo lotniska, liczac na to, ze polscy sledczy tego nie sprawdza dokladnie. Tak grubymi nicmi szyte, ze az niemozliwe.
PS. A, zapomnialbym, ze zestrzelili prezydenta, ktory mial male szanse na reelekcje, ale walczyl o Katyn - ktory na Zachodzie nie byl raczej celem zainteresowania srodowisk nie-polonijnych, ale po katastrofie stal sie tematem nr 1 w wielu krajach. |
Tak, i żaden z polskich prokuratorów nie tego nie zauważył, dopiero dzielny Yoh Asakura z forum tibia.pl znalazł dowód na zabójstwo prezydenta i 95 innych osób. Dla Yoha proponuje order za zasługi(albo w ogóle wybierzmy go na prezydenta czy cesarza, tak bystra osoba powiedzie kraj ku szczęściu, a Polskę ku dominacji na świecie), ale dopiero w poniedziałek, żeby się prezydent Rosji nie zoorientował, bo jak przyleci w niedziele, to też sobie prezydenta ustrzelimy, co by być kwita!
|
@edit
dobra już nic |
Kilka stron wcześniej już to było, cytat fake....
Cytuj:
|
Cytuj:
@Ashlon: Ja nie mówię, ze Rosjanie strącili samolot. Bo tego nie zrobili. Ale okazja czyni "złodzieja". Kiedy się zorientowali, że rozbił się polski samolot z polskim rządem, wysłano odpowiednie siły do "oczyszczania" i zajęto się ludźmi, którzy przeżyli. Jedno jest pewne - na wraku leży człowiek, który macha do kamerzysty. Ruch ręką jest widoczny, jak się odpala ten film z linku z tnij org, to można go sobie spowolnić, wtedy widać, że tam ktoś podnosi rękę do góry, a potem nią porusza. Nie wierzę, że cywil położył się w tamtym miejscu, żeby się poopalać, a potem machał do kamerzysty. |
Cytuj:
|
@do yoha
Jaka to sekunda? I w której czesci ekranu. |
Dobił mnie jeszcze jeden fakt - fikcyjne konta osób zmarłych w katastrofie na facebooku... N/C
|
|
Przestańcie z tymi filmami, bo autosugestia mnie wykończy :confused:
Podsumowując: Można tam zobaczyć słonia, kotka, człowieka i Szatana, jak się ktoś przyjrzy i sobie wmówi. Koniec. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Do moich spostrzezen dodal bym to machanie, z tym ze kto by byl ubrany na bialo, czy mial biale rekawiczki. No i na koniec ten smiech. |
Do tych, którzy jakieś nadzwyczajne rzeczy ("Kulka w łeb" , "Ja żyję" itp.) słyszą w tym filmiku z youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=GEeH9cVbu1E |
Wracajac do tematyki pogrzebu - zabawne, kolejny raz USA pokazuje, ze maja nas gdzies. Obama nie przyleci, bo "jest zagrozenie pylowe" - pal licho, ze na wysokosci okolo 10 000m, a na wysokosci 6000 - 8000 mozna spokojnie doleciec. Natomiast znienawidzona Rosja i jej prezydent jakos sie pofatyguja. Mam nadzieje, ze nasz narod w koncu zmadrzeje i da sobie spokoj z mitycznym przyjacielem-USA, a wreszcie porzadnie ulozy stosunki z Rosja.
|
To było do przewidzenia. Zadeklarował się do przyjazdu, bo tak wypadało. A kiedy tylko nadarzyła się okazja, żeby jednak nie przyjechać, to ją wykorzystał. Nasz wielki przyjaciel zza oceanu.
Dziwi mnie też, że Merkel (przebywająca na północy Włoch) też nie może przyjechać, podczas gdy prezydent Włoch wciąż się zastanawia. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:37. |