![]() |
Po 1. Nie gram w Tibię i żadną inną grę narazie: Kara :/
Po 2. Ja się nie podaje, tylko jak chciałbym grać to bym płacił Boundom za tydzień, za miesiąc potem znów za jakiś czas. A jakbym zrobił z 60LvL+ to by mnie troche pozabijali żebym im nie zagrażał. Jak skończy się kara to będę grać drutem bądz sorcem. Może jakiś nowy server wyjdzie, a jak nie to pójdę na Kyre lub inndziej. Cya All. Życzę miłej gry. Już na Valori się nie spotkamy, chyba że wejdę na jakiegoś n00b chara...Srry Frends, Bound Sux!:( |
Cytuj:
oj monnaroc kiedys byles inny co ci daje sharowanie z nandrallo?? zachowujecie sie jak nooby a potem placzecie ze giniecie zal.pl |
Czemu nie dajecie SS :/
Jak widze już od dawna nie dawaliście SS'ów a podobaly mi się niektóre :(
Czy ten tematcik już wygasł, chyba będę musiał sam dac jakies SS'ki:p . Choć jeszcze nie mam się czym chwalić ale co tam dam pare jak będę miał czas ;) Ps, niezapominajcie o tym temacie X( |
Nikt nie zapomina. Tylko ja nie gram, Simor też narazie nie. A po drugie to Valoria i tam się cieżko gra z pacc'em i lepszym lvlem...
|
Cytuj:
trzeba umiec grac i miec szczescie ^^ |
Moze zamiast gadac wkleilibyscie SSy?
|
Cytuj:
a podstawowym moim błędem była zamiana Monnaroca na Wrobelka którego i tak Simek schakował z rec keya zabierajac mi 400 k...no comment's... |
Cytuj:
juz :< kim jestem? nvm :] ale znam cie very good Moniko ;) |
Cytuj:
juz :< kim jestem? nvm :] ale znam cie very good Monna |
Cytuj:
PS: Koledzy z Valori! Nie zważajcie na nich, jak coś wam zrobią, zagrożą typek: "GIVE ITEMS OR DIE!" to naciśnijcie CTRL + R i napiszcie o tym...Kiedyś GM odpisze? Zbanuje? Jak o Sergio Demonslayerze się dowiedział? Ktoś się poskarżył... PS2:Bjoern Shu a ty to kto?? Niby wszystko wiesz, ale chyba nie wiesz...Może grałeś kiedyś na Valori. Jak było inaczej. Ale teraz jest zupełnie inaczej. Odkryj twarz, powiedz kim jesteś... PS3: Niech ktoś w końcu da te ss'y bo Admin temat zamknie... |
****a...kto mnie nazywał Moniczko.. tylko Herir ... KIM JESTEŚ ????????
btw. juz nie gram na 2 ownerów miało znaczyć że już kiedyś się na tym przejechałem więc już odposzczam sobie .. a wuju nie miał 2 ownerów tylko to było coś w rodzaju zamiany postaci ... |
Cytuj:
|
;p
Gadacie nie na temat (...) Najpierw skomentujcie moje SS'ki a potem się kućcie :). Nie lepiej tak będzie ;>?
|
Nice ss'y Haja :p czekam na więcej i bedę z chęcia komentował :)
A tak poza tym mam nadzieje ze Ades i Simor do nas wroca ;) Chlopaki ja tez stracilem duzo przez PA dimnariela, ale sie nie zalamalem i gram dalej :D wrocie do nas:p Bound kiedys skoncza swoja kariere na Valori i bedzie git :evul: |
Arek .... , s słyszałeś o tym, że Dimnariel ma hunta u Bound?
Git co nie? XD |
Cytuj:
0 ss, same plotki. Zrobcie osobny temat do plotek w innym dziale. To dzial zdjec a zdjec tutaj nie ma. |
GZ Haja
Dawaj wiecej ss'ów Ps. Arek a moze ty byś dał pare ss'ków;) Bo ja to jeszcze nie mam sie czym chwalić:p Ale pocekajmy robie 30 lv i dragi pujde bloczyć to dam pare SS:) |
Gz Haja :D
Nice loocik :P I oczywiscie lvl tez ;) Jak nabijesz 50 to mozemy isc na Black Knight Quest :D A co do Dimnariela to nie wiem czy ma hunta, ale czytalem jego post na forum tibia.com "Bye Bye Valoria, Bye Bye Tibia" :p P.S. Moze niedlugo zamieszcze swoje ss'y :D |
Ok powiem wam o Dimnarielu :]
Ten typ co teraz gral bym nowym ownerem Dimnariela i w ostatnich dniach stary owner przypomnial sobie o Tibii i go shakowal xD zreszta Dimnariel ma wczesniej hunta za zabicie czlonka Bound ;p bedzie wojna to Dimn wrooci zobaczycie |
Witam Wszystkich !
Po długiej przerwie która nadal jest (Rodzice odcieli mi neta tymczasowo) może wróce może nie wiem jak to będzie . Narazie w dalszym ciągu mam szlaban ale za tydzień ferie więc myślę , że już będe miał neta . Pozdrawiam wszystkich moich kumpli i moich bro i życzę wam powodzenia . Pozdro 3majcie sie ! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:03. |