Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   Knight uboga profesja?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=29463)

Virusmaxi 03-06-2008 18:25

Cytuj:

Knight to postać upośledzona w magi.
O boże nie wyobrażam sobie być kimś kto jest upośledzony i nie może użyć magi :( toż to strasznie nie mógłbym jeść rosołów!

WarriorBobek 03-06-2008 20:48

TO temat o Knighcie a nie rosole.

A wracając do tego to sądzę jeszcze że nie jest to stosowne by wyzywać i obrażać tych co grają knightami.

Kedug 06-06-2008 16:50

Knigt ma dobrze tak i tak bo prawie nigdy waste nie ma a wy jeszcze jęczycie

Doggey 06-06-2008 17:19

Cóż, ja gram knightem, narazie niski level ponieważ kilka dni temu wróciłem do tibi ale osobiście lubię grę tą profesją, knight dla mnie, oczywiście po wbiciu tego minimum czyli 60/60 jest bardzo ,,łatwy'' do prowadzenia w grze ;]

A co do tych którzy wyzywają innych za granie knightem - Każdy wybiera tą profesję którą lubi.

Dozer 08-06-2008 17:57

Według mnie knight to najlepsza profesja :]

Farciasz 07-06-2009 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinjix (Post 296387)
W sumie fajnie się gra knightem :) Choć gra sorcem jest o wiele ciekawsza :)

Dlacego ciekawsza ?? X(

Pepsa 07-06-2009 16:33

myslisz,ze ci odpisze ?OSTATNI POST W TYM TEMACIE ZOSTAŁ NAPISANY rOk TEMU!!!

Farciasz 07-06-2009 16:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bulboglowy (Post 297133)
Jak to czytam to aż śmiać mi się chce...
Knight jest najbogatszą postacią, bo zawsze zgarnia więcej lootu na huncie w teamie (na nowym serwerze to przeważnie Knight ma pierwszy MPA). Jeżeli ma wystarczający (na dany typ potwora) sprzęt to kase wydaje tylko na runy UH i kilka Explo - zawsze mu się zwróci, nawet jak kupuje na Antice UH po 3k.
Padło stwierdzenie, że na ok. 100 levelu Knight expi najwolniej... Stek bzdur i tyle. Warlocki 90k/h plx plx (z Explo). Żeby tyle mieć to Sorc/Pall strzela z o wiele droższych SD. Pall z boltów ma 60k max (Behemoty).
Fakt, faktem, że Knight gorzej wychodzi z expieniem na niskich skillach, bo musi zadowolić się sumą od 10k/h, aż do 20k/h przy skillach 70/70. Na skillach 80/80 te wartości wzrastają ponad dwukrotnie.

Ktoś jeszcze pisał, że Knightem sie nudno gra... Moim zdaniem jest inaczej, ponieważ Knight może opłacalnie expić prawie wszędzie w przeciwieństwie do Sorca któremu raczej nie zwróci się za runy (np. na Cyclopach,Elf City). Co do Elf City - tam expią praktycznie tylko Knightci.

Knight na larvach ma 15k/h bez straty żadnego gp - czy inna profesja może pochwalić się podobnym osiągnięciem ? (Tak, wiem... pall z meele, ale czy o to chodzi ?)

Święte słowa całkowicie sie z tobą zgadzam . !!! 8o 8o 8o knight wymiata !

Farciasz 07-06-2009 16:38

Pisze tylko dla obrony mojej ukochanej profesi xD 8o

Paciuch 07-06-2009 16:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Farciasz (Post 2561225)
Święte słowa całkowicie sie z tobą zgadzam . !!! 8o 8o 8o knight wymiata !

Weś ty się pierdolnij młotkiem w łeb. Ten post został napisany w 2005r. a ty tu jakieś referaty od*******asz...

Gromo 10-06-2009 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mumakil (Post 296365)
chciałem się spytać czy ttesz tak sądzicie
ostatnio ogladalem duzo filmow hihg level knighto i onie expuia glownie z explosion -_-
czy tesz uwazacie ze na wyzszych levelach knoightowe zycie robi sie nieco nudne?

Proponuję, abyś podał jakieś argumenty, dlaczego tak akurat uważasz?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:53.