![]() |
Fajny fejk ;D (znaaaaaaaaakiiii)
|
Cytuj:
No musze przyznac ze twój pomysl jest genialny ale uwielbiam posmiac sie z fake'ów Elevo. :] Regularnie sprawdzam czy u was nie ma new |
No no ladne ;d
Gz ;d |
Heeh fajnie zrobione, krotkie ale tresciwe, tak chyba powstala tibie <JoKe>
Zrob wiecej takich POZDR |
Cos dawno nie bylo nowego fake nad czym wielce ubolewam ;((((((. PLX NEXT PART ELEVO NIE PORZUCAJ TEGO
|
Elevo rób fake'a! Zasnąłeś znów? JEST TAKI SUPER! 1000/10 :D
|
No coż. Elevo się zablokował. No trudno. Trzeba poczekać. A Elevo powróci.
Nie oceniałem jeszce? O kur... 10/10 naturalnie! |
spox fake 10/10 :) oby tak dalej ;]
|
Całkiem niezly fake :)
|
Dobree... Jeśli chodzi o całą serię to bardzo dobre. 22/22 dla odmiany :D
|
takie sobie ;p
|
Elvo wymiatasz Dawaj nastempnego 999999999999999999999999999999999/10 :cup: :cup: :cup: :cup:
|
Cytuj:
|
Booooooollllll!! Ja chce next parta a Elvo ma nas w dupie! ;(
|
Elevo!O tym temacie dowiedzialem sie jakas godzine temu i przyznam ze z odcinka na odcinek coraz bardziej mnie ta historyjka wkrecala!Nigdy nie lookalem tylu stron w ktoryms z tematow na tibia.pl bo wydawalo mi sie to strata czasu.. Jednak zahipnotyzowales mnie Twoimi fake'ami;)
Rzadam wiec more!!!:D Pozdro! |
Elevo... wypaliłeś się.
|
Tera party wyjdzie na powierzchnię, gdzie zrobią potańcuwkę. Potańcówka zostanie przerwana przez DUcHa 666 który chce zniszczyć elvo za grube piniądze i wannę wypełnioną magicznym czymś. W ostatniej chwili sytuacja zostanie uratowana przez grupę: GoD DeaD MoDe wspierającą Tidaro, ale pomylili strony i poprzebierali się na żółto-zielono-kokosowo. Później azor zrobi kloca na podłogę i w ten sposób odkryją przejście do Świątyni boga Dupa się Nazywam i tera daj mi spokój.
|
Super!!!
10/10
SUPER to jest!!!! PLX NEXT PART :D |
elevo napisz na mojje gg plax [chce poznac mistrza :p ]moje gg 8699626 plose napisz
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:16. |