![]() |
Cytuj:
|
można kupić pacc bez personalizacji konta ? bo nie chce miecha czekać aż mi się spersonalizuje nie pisać dlaczego
|
Cytuj:
. . . . |
?
@up
to niewiadomo w takich sytuacjach trwa to dłużej bo trzeba wszystko przeanalizowac @temat Zamówiłem dziś swojego 2 pacca :D Drom Roxior tylko mam jedno pytanko Czy jeśli wysłałem kasę bankiem eliksirem to mogę sie spodziewać jutro pacca bo za dwa dni koniec pacca i domku nie chce stracić ;pp |
Cytuj:
Cytuj:
|
Jak wygląda sytuacja teraz:
jeśli chodze w pirate outficie, to czy po zakonczeniu pacc-a dalej go bede mial, tzw. czy bede mogl w nim chodzic dopoki sie pierwszy raz nie przebiore? (wiem ze kiedys outfity pacc zostawaly po koncu pacc az do pierwszego przebierania, ale nie wiem jak jest aktualnie) |
Cytuj:
Skonczy Ci sie pacc, teleportuje Cie do temple i odrazu 'podaje' outfit do przebrania. Emcess. |
Myśle żę to jest z tym zwiazane troche...
Mianbowicie dostalem bana za to ,ze sprzedawalem promocje(premium account) tyle ze ja wlasnie jej nie sprzedawalem! ban jest na 7dni a akurat koncza sie wakacje i chcialem sobie pograc troche... czy da sie cos zrobic? I kto powiedzial ze ja sprzedaje nielegalnie premium skoro ja nie dawalem RZADNEGO ogloszeni! pozdrawiem .B |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja jeszcze up@ do mojego:
Miał ktoś z was problem przy kupowaniu pacca z nickiem :( Przydałby mi się ktoś z tym problemem... Bo ja podostawałem meile że przekrecony nick... czy wtedy długo opóźnia sie dostarczenie pacca? Bo czekam już prawie 9 dni... |
Jeżeli można zamówić pacc bez personalizacji konta to jak to zrobić ?? czy trzeba tak samo zrobić?
|
Cytuj:
|
jeżeli można zamówić pacc bez personalizacji konta to dlaczego piszom że trzeba może dłużej idzie albo coś ?
|
Cytuj:
|
problemiki
Ja mam 2 pytania:
1. Mam zamiar kupić Pacc ale nie znam cen. Za każdym razem kiedy klikam w tym poradniku na ceny to wyskakuje mi okno z komunikatem ze strona nie może się wyświetlić. Gdzie moge dowiedzieć się o cenach?? 2. Podczas personalizacji konta natknąłem się na rubrykę z adresem. Jest tam chyba taka kolejność pisania : ulica, nr domu, nr mieszkania. Ja mieszkam na wsi, w domku jednorodzinnym, więc mnie obowiązuje tylko nr domu. I tu zaczyna się problem, bo nie wiem jak to napisac. Wystarczy napisać samo 126 (mój nr dom)?? Help |
Cytuj:
Cytuj:
Cenny są następujące: - Premium account na 3 miesiące kosztuje 95zł - Premium account na 6 miesięcy kosztuje 170zł - Premium account na 12 miesięcy kosztuje 280zł 2. Tak mi się wydaje, że wystarczy samo 126 @down NIE! |
Cytuj:
|
Mam pytanie:
Jak kupię PACC i zacznę go używać, to gdy mam np. przeprowadzkę mogę go wyłączyć na pewien czas?? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:59. |