Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   FAQ i zasady (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=29)
-   -   FAQ: Premium account (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=35950)

piotrek26111 26-08-2007 12:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuczwi (Post 1577515)
Mam pytanie następujące zamówiłem pacca przez firme drom i chcialbym sie dowiedziec czy moghe nabijac lvle czy musze poczekac na pacca ? :( prosze o odpowiedz

A ci polscy nastolatkowie to tylko o nabijaniu lvli myśla :/

myniu1234 29-08-2007 16:11

można kupić pacc bez personalizacji konta ? bo nie chce miecha czekać aż mi się spersonalizuje nie pisać dlaczego

Rybzor 29-08-2007 17:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez myniu1234 (Post 1629158)
można kupić pacc bez personalizacji konta ? bo nie chce miecha czekać aż mi się spersonalizuje nie pisać dlaczego

Można.
.
.
.
.

EdwardMatiz 29-08-2007 20:33

?

@up
to niewiadomo w takich sytuacjach trwa to dłużej bo trzeba wszystko przeanalizowac
@temat
Zamówiłem dziś swojego 2 pacca :D
Drom Roxior tylko mam jedno pytanko
Czy jeśli wysłałem kasę bankiem eliksirem to mogę sie spodziewać jutro pacca bo za dwa dni koniec pacca i domku nie chce stracić ;pp

Rybzor 29-08-2007 21:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez madalioni (Post 1629532)
Wyslalem co mi kazali...
Czy Pacc przyjdzie bo czekam już 7 dni...X(

Jeżeli wysłałeś maila z dokładnym nickiem postaci, oraz danymi identycznymi z tymi podczas nadawania przelewu, to dojdzie.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez EdwardMatiz (Post 1629612)
@temat
Zamówiłem dziś swojego 2 pacca :D
Drom Roxior tylko mam jedno pytanko
Czy jeśli wysłałem kasę bankiem eliksirem to mogę sie spodziewać jutro pacca bo za dwa dni koniec pacca i domku nie chce stracić ;pp

Przekaz elektroniczny jest zwykle szybszy od poczty, jednak PACC tak czy siak dochodzi różnie, więc nie można podać pewnej odpowiedzi, jednak ja już 2, czy 3 razy otrzymałem w pare godzin po przelewie, więc jest to całkiem prawdopodobne : p

olimpijski 29-08-2007 22:31

Jak wygląda sytuacja teraz:

jeśli chodze w pirate outficie, to czy po zakonczeniu pacc-a dalej go bede mial, tzw. czy bede mogl w nim chodzic dopoki sie pierwszy raz nie przebiore?

(wiem ze kiedys outfity pacc zostawaly po koncu pacc az do pierwszego przebierania, ale nie wiem jak jest aktualnie)

Emcess 29-08-2007 22:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez olimpijski (Post 1629808)
Jak wygląda sytuacja teraz:

jeśli chodze w pirate outficie, to czy po zakonczeniu pacc-a dalej go bede mial, tzw. czy bede mogl w nim chodzic dopoki sie pierwszy raz nie przebiore?

(wiem ze kiedys outfity pacc zostawaly po koncu pacc az do pierwszego przebierania, ale nie wiem jak jest aktualnie)

Aktualnie niestety go tracisz ;-\
Skonczy Ci sie pacc, teleportuje Cie do temple i odrazu 'podaje' outfit do przebrania.

Emcess.

Bernik 30-08-2007 13:12

Myśle żę to jest z tym zwiazane troche...

Mianbowicie dostalem bana za to ,ze sprzedawalem promocje(premium account) tyle ze ja wlasnie jej nie sprzedawalem! ban jest na 7dni a akurat koncza sie wakacje i chcialem sobie pograc troche... czy da sie cos zrobic?
I kto powiedzial ze ja sprzedaje nielegalnie premium skoro ja nie dawalem RZADNEGO ogloszeni!
pozdrawiem .B

Slythia 30-08-2007 13:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bernik (Post 1630780)
Myśle żę to jest z tym zwiazane troche...

Mianbowicie dostalem bana za to ,ze sprzedawalem promocje(premium account) tyle ze ja wlasnie jej nie sprzedawalem! ban jest na 7dni a akurat koncza sie wakacje i chcialem sobie pograc troche... czy da sie cos zrobic?
I kto powiedzial ze ja sprzedaje nielegalnie premium skoro ja nie dawalem RZADNEGO ogloszeni!
pozdrawiem .B

Na tibia.com po zalogowaniu masz opcje napisania do gm. Postaraj sie wyjasnic, moze ci skroci lub odwola banna.

Rybzor 30-08-2007 14:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kramerini (Post 1630781)
28.08 rano wyslalem przez internet pieniadze na pacca, a konto spersonalizowalem wieczorem tego samego dnia. czy w takim wypadku pacc dojdzie?? i kiedy??!!!?? ju nie moge sie doczekac ;)

Dojdzie, jutro o 13:37 ;;;

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slythia (Post 1630787)
Na tibia.com po zalogowaniu masz opcje napisania do gm. Postaraj sie wyjasnic, moze ci skroci lub odwola banna.

Wątpie aby ktoś skracał 7 dniowego bana ;;, a jeśli dostał go od CM to nie bedzie miał możliwości odwołania, raczej ; p

madalioni 30-08-2007 18:48

Ja jeszcze up@ do mojego:
Miał ktoś z was problem przy kupowaniu pacca z nickiem :( Przydałby mi się ktoś z tym problemem... Bo ja podostawałem meile że przekrecony nick... czy wtedy długo opóźnia sie dostarczenie pacca? Bo czekam już prawie 9 dni...

myniu1234 30-08-2007 21:56

Jeżeli można zamówić pacc bez personalizacji konta to jak to zrobić ?? czy trzeba tak samo zrobić?

Rybzor 30-08-2007 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez myniu1234 (Post 1631781)
Jeżeli można zamówić pacc bez personalizacji konta to jak to zrobić ?? czy trzeba tak samo zrobić?

Sposób zamawiania PACC nie zmienia się, czy masz spersonalizowane konto, czy nie, pozostaje on taki sam.

myniu1234 30-08-2007 22:38

jeżeli można zamówić pacc bez personalizacji konta to dlaczego piszom że trzeba może dłużej idzie albo coś ?

Slythia 31-08-2007 00:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez myniu1234 (Post 1631865)
jeżeli można zamówić pacc bez personalizacji konta to dlaczego piszom że trzeba może dłużej idzie albo coś ?

Zamowic sobie mozesz, ale nie dojdzie.

masay92 31-08-2007 15:03

problemiki

Ja mam 2 pytania:

1. Mam zamiar kupić Pacc ale nie znam cen. Za każdym razem kiedy klikam w tym poradniku na ceny to wyskakuje mi okno z komunikatem ze strona nie może się wyświetlić. Gdzie moge dowiedzieć się o cenach??

2. Podczas personalizacji konta natknąłem się na rubrykę z adresem. Jest tam chyba taka kolejność pisania : ulica, nr domu, nr mieszkania. Ja mieszkam na wsi, w domku jednorodzinnym, więc mnie obowiązuje tylko nr domu. I tu zaczyna się problem, bo nie wiem jak to napisac. Wystarczy napisać samo 126 (mój nr dom)??

Help

Rybzor 31-08-2007 15:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kramerini (Post 1632855)
juz 5 czy 6 dzien czekam na pacca i jeszcze go nie ma. Co sie dzieje!!??!!??

Spokojnie, zacznij panikować za 2 dni : p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez masay92 (Post 1632897)
Ja mam 2 pytania:

1. Mam zamiar kupić Pacc ale nie znam cen. Za każdym razem kiedy klikam w tym poradniku na ceny to wyskakuje mi okno z komunikatem ze strona nie może się wyświetlić. Gdzie moge dowiedzieć się o cenach??

2. Podczas personalizacji konta natknąłem się na rubrykę z adresem. Jest tam chyba taka kolejność pisania : ulica, nr domu, nr mieszkania. Ja mieszkam na wsi, w domku jednorodzinnym, więc mnie obowiązuje tylko nr domu. I tu zaczyna się problem, bo nie wiem jak to napisac. Wystarczy napisać samo 126 (mój nr dom)??

Help

1.
Cenny są następujące:
- Premium account na 3 miesiące kosztuje 95zł
- Premium account na 6 miesięcy kosztuje 170zł
- Premium account na 12 miesięcy kosztuje 280zł
2.
Tak mi się wydaje, że wystarczy samo 126

@down
NIE!

Dr. Omader 31-08-2007 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez myniu1234 (Post 1631865)

Musisz mieć spersonalizowane konto, aby otrzymać pacc. Nie ważne czy kupujesz w mojej firmie, czy przez tibia.com - konto musi być spersonalizowane. Nie ważne też jakie dane podasz przy personalizacji, liczy się sam fakt dokonania jej.

Froster 02-09-2007 00:36

Mam pytanie:
Jak kupię PACC i zacznę go używać, to gdy mam np. przeprowadzkę mogę go wyłączyć na pewien czas??

Rybzor 02-09-2007 01:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Froster (Post 1635582)
Mam pytanie:
Jak kupię PACC i zacznę go używać, to gdy mam np. przeprowadzkę mogę go wyłączyć na pewien czas??

Nie, nie możesz. Po aktywowaniu nie da się zawiesić PACC'a.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:59.