Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Guardia thread (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=36319)

Draconis Dragontooth 29-08-2005 02:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gunnart
eh... nie wiem czemu Ty go tak bronisz pewnie jakis rl friends albo cos ale nie wazne nie interesuje mnie to! Ja wiem co widziałem i co słysze a widziałem to ze on expił na dwarfach... a znam wiele kopalni gdzie jest o wiele więcej Guardów i tylko Guardów nie ma zadnych soldków i zwykłych dwarfów!

Bronie go dlatego bo chce , wcale mi tego nie zabronisz , nie zanam go z RL , poprostu bronie go przed atakami takich imbecyli jak ty .. zazdrość pierwszy stopień do piekła , wiesz ?? -.-'

Gunnart 29-08-2005 02:01

To dawaj .. a nie pieprzysz farmazony , bierz 3-4 kumpli i sharuj .. gadać każdy potrafi , a robić to nie ma komu -.-'[/quote]

Po co sie podniecasz? Przeciez Veirek tylko napisał to co myśli ... a według mnie miał racje.

lolQ 29-08-2005 02:03

To dawaj .. a nie pieprzysz farmazony , bierz 3-4 kumpli i sharuj .. gadać każdy potrafi , a robić to nie ma komu -.-'[/quote]

czlowieku pomysl o czym ty pie******. gadac kazdy potrafi? -.-' jestes taki madry bo pewnie sam sharujesz acc...zazwyczaj sharerzy to jest 2-3 nOObów ktorzy nigdy nie osiagnela nic w Tibii i graja na spolke charem a pozniej biegaja po podwórku i sie chwala"a wiesz ja mam 100lvl" inni "ja mam najlepsze skille na serverze bo jestem the best" ... -.-' uwierz ze moze nic wiekiego nie osiagnalem w tibii ale wszystko to zrobilem sam...i jestem z tego dumny 8o

Gunnart 29-08-2005 02:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Draconis Dragontooth
Bronie go dlatego bo chce , wcale mi tego nie zabronisz , nie zanam go z RL , poprostu bronie go przed atakami takich imbecyli jak ty .. zazdrość pierwszy stopień do piekła , wiesz ?? -.-'

Po raz kolejny sie podnieciłes tym co napisałes. :) Po co te wyzwiska i przekleństwa nie umiesz gadac normalnie ?

Draconis Dragontooth 29-08-2005 02:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lolQ
czlowieku pomysl o czym ty pie******. gadac kazdy potrafi? -.-' jestes taki madry bo pewnie sam sharujesz acc...zazwyczaj sharerzy to jest 2-3 nOObów ktorzy nigdy nie osiagnela nic w Tibii i graja na spolke charem a pozniej biegaja po podwórku i sie chwala"a wiesz ja mam 100lvl" inni "ja mam najlepsze skille na serverze bo jestem the best" ... -.-' uwierz ze moze nic wiekiego nie osiagnalem w tibii ale wszystko to zrobilem sam...i jestem z tego dumny 8o

No więc .. nie sądze że jeżeli 3-4 noobów nabije 100 lvl to zasługują na miano noobów .. chyba że kupili postac na 100 lvlu i biją palkiem ze sworda .. a co do kopalni z samymi guardami , to Kałach dobrze mówi , nie ma takowych .. dwarfy są wszędzie :P:P btw. Ja nie sharuje ..

lolQ 29-08-2005 02:08

Broni go bo to jest poprostu "asslicker" i tyle...-.-' X(

~Kałach~ 29-08-2005 02:10

Cytuj:

A nawet gdyby to co ? żal ci dupe sciska że on ma kolegów a ty nie ?

Draconis Dragontooth 29-08-2005 02:10

Cytuj:

Tak , tak .. i co na tym zyskam ? dozgonną wdzięczność ?? protecta na non-pvp ?? omg ale inteligent z ciebie -.-'

Veirek 29-08-2005 02:11

LOL..napisal ze jest the best bo ma skil w wordzie i shieldzie ale nie ma mózgu tak jak ty i twój kolega ktory wielbi razorekora jak i ty bo to nasz obronca i zawsze nam wszedzie pomoze ta?Fik&LOL<Tak w nawiasie nie powinniście chlopcy juz spac?
Przenioslem moj post bo pewnie nie jestes na tyle inteligenty jeden z drugiem zeby spjrzec do tylu a wiec prosze ''na tacy podano Nwb'ies"

Gunnart 29-08-2005 02:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ~Kałach~

no fik! ja widze ze my nie mozemy pogadac normalnie bo Ty mi wyglądasz na jakiegos wieśniaka albo błazna bo nie mozesz napisac normalnego komenta w którym nie znajdzie sie jakies przekleństwo itp.

Draconis Dragontooth 29-08-2005 02:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veirek
LOL..napisal ze jest the best bo ma skil w wordzie i shieldzie ale nie ma mózgu tak jak ty i twój kolega ktory wielbi razorekora jak i ty bo to nasz obronca i zawsze nam wszedzie pomoze ta?Fik&LOL<Tak w nawiasie nie powinniście chlopcy juz spac?
Przenioslem moj post bo pewnie nie jestes na tyle inteligenty jeden z drugiem zeby spjrzec do tylu a wiec prosze ''na tacy podano Nwb'ies"

Co do tego posta powiem tylko jedno .. chłopie idź i weź podręcznik do języka polskiego i przeczytaj dział "poprawne układanie zdań" bo widze że ci to nie wychodzi ..

lolQ 29-08-2005 02:15

Cytuj:

Tak , tak .. i co na tym zyskam ? dozgonną wdzięczność ?? protecta na non-pvp ?? omg ale inteligent z ciebie -.-'

C*** go wie co na tym zyskales...moze poprostu zrobi Ci dobrze :D

Draconis Dragontooth 29-08-2005 02:17

Cytuj:

C*** go wie co na tym zyskales...moze poprostu zrobi Ci dobrze :D

Ale jesteś zabawny .. w domu cię takiego poczucia humoru nauczyli ? żałosne ..

Draconis Dragontooth 29-08-2005 02:18

Sry za double posta :(

lolQ 29-08-2005 02:20

8o
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ~Kałach~

mam wiecej kumpli niz ty...i nie zdobylem ich wlazac im w dupe...ale widze ze uznajac iz dupolizanie jest good to sam to pewnie robisz? hummm? masz pewnie jakis 10 lvl i piszesz msg do h lvli typu "czesc, chcesz byc moim kolega? ja ci dam bp hmmów, ale prosze dodaj mnie do vipów"... 8o

,,|,,

Veirek 29-08-2005 02:20

Skoros taki poprawny to naucz mnei jak powinno poprawnie brzmiec to zdanie :]

Draconis Dragontooth 29-08-2005 02:21

Cytuj:

8o

mam wiecej kumpli niz ty...i nie zdobylem ich wlazac im w dupe...ale widze ze uznajac iz dupolizanie jest good to sam to pewnie robisz? hummm? masz pewnie jakis 10 lvl i piszesz msg do h lvli typu "czesc, chcesz byc moim kolega? ja ci dam bp hmmów, ale prosze dodaj mnie do vipów"... 8o

,,|,,

Primo : nie masz pojęcia ilu mam kolegów , nie znamy się , moze to i dobrze bo takich jak ty to ja bije ..

Secundo : 10 lvla nie mam i nie jestem newbie w tibie już troszke czasu gram. btw. chyba sam nie wierzysz w to co piszesz ..

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veirek
Skoros taki poprawny to naucz mnei jak powinno poprawnie brzmiec to zdanie :]

Tamten post był tak bezsensowny że nie wiem co chciałeś nam powiedzieć ..

@Down :

Nie ide spac , trenie skile ..

Gunnart 29-08-2005 02:21

A Ty "Draconis Dragontooth" nie powinienes juz czasem spac? mi sie zdaje ze tak! :D I nie broń go bo wiesz dobrze ze nie masz racji!

lolQ 29-08-2005 02:23

FiK

Cytuj:

Ale jesteś zabawny .. w domu cię takiego poczucia humoru nauczyli ? żałosne ..

z tego co widze to ciebie w domu nic nie nuczyli...jestes pusty i glupi...a te posty pewnie ci stary pisze bo ty nie umiesz...

lolQ 29-08-2005 02:26

[quote=Draconis Dragontooth]Primo : nie ma pojęcia ilu mam kolegów , nie znamy się , moze to i dobrze bo takich jak ty to ja bije ..

Secundo : 10 lvla nie mam i nie jestem newbie w tibie już troszke czasu gram. btw. chyba sam nie wierzysz w to co piszesz ..

po 1 idoto looknal bys kogo post cytowalem a po 2 to najwyzej mogl bys dostac po ryju a nie gadasz ze takich jak ja bije...-.-'

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:24.