![]() |
Mi sie knightem fajnie gra.;) Lepiej sie skiluje bo nie trzeba podnosic sperow. Tylko gorzej z mlvlem. Pozdro xD:cup: KNIGHT TO POTEGA
|
omg ludzie dlaczego nie potraficie tego zrozumiec?nie ma najlepszych profesji a pierdolenie ze knight o potega jest glupstwem...ciezko mu kogos zabic na solo na tym samym lvl, a jeszcze ciezej go zabic...ok ch*j z tym i nie odswiezajcie
|
Wszystkie profesje sa rowne tylko jesli chodzi o PvP
Jesli chodzi o expienie to sorc/drut bije najta na glowe... |
Knight moze jest silny ale inne profesje tez..MOim zdaniema Knight nie jest słaby ale palek tez jest good. druid i sorc tez niezli sumowac stworki itp.no i sd.Ja mialem druida ale mi sie znudzil tez za duzo nim umierałem;( i teraz gram knaitem i nie muwie ze potęzny moze blokować różne stworki ale na slabszym lvl musi skilowac bo nie bedzie expil tak ja druid i sorc na scrabach czy na cycach itp.B)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Akurat nie zgadzam się, z Tobą, że Knight jest najsliniejszy... Owszem - ma najwięcej capa, ale i TAK PALADYN MA MOCNIEJSZY ATAK...
Jakos watpie... w to ze palek bije wiecej niz kinna :/ gralem palkiem i wlasnie zaczynam Najcikiem, bo palek bije slabo... Mozesz miec 80 level, 90 dista, a watpie ze bijesz ciagle hity np w dragi po 150... knight bije mocniej i ma wybor broni...a pal moze jedynie zalozyc power bolty...jednak one sie koncza ^.^ A tak kazda profesja jest rowna :/ zalezy kto czym gra :] i wie kto w czym jest good :] |
Ja gram knightem bo fascynuje mnie umiejetnosc blokowania potworow ktorych zadna inna profesja nie zabije solo np. orshabaal <rotfl>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do tych umiejetnosci, mozna bylo sie domyslic o co mi chodzilo -.-" Np. Exeta res ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Knight jest dobry do blokowania ale samemu ciezko sie nim gra bo ma małą sile ognia.
|
Cytuj:
__________ serdeczne przepros od vila EDITED BY ME: WTF? Tyle fajnych, zawilych, niezrozumialych, bezsensownych glupot mi wyszlo a ten mi to spapral. To co pupcie tez podcieracie? |
Lol
Wiecie co.... wszytkie postacie sie dowartosciowója. np co by zrobil najt bez UH [Druida] albo palek z 60 lvl+ bez SD [Sorca] wiec jesli zalozycie taki temat to troche wczesniej pomyslcie
Sorry za bledy ortograficzne:P |
Gram Knightem ale nie uważam że jest to najpotężniejsza profesja. Sorc to jest to xD UE i SD,uuuuuuuuuu nikt nie ma z nim szans : )
|
Cytuj:
zanim napiszesz posta wczesniej pomysl. |
Spoko....
Ja w tej grze jestem nowicjuszem. Myślę że grę rozpocznę paladynem!
|
Cytuj:
|
Nie znam zadnego dobrego gracza ktory by robil runy sam albo kupowal od ludzi.
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:32. |