Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   Czy Waszym zdaniem knight to najpotęzniejsza profesja? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=41888)

Grand 28-08-2006 13:13

Mi sie knightem fajnie gra.;) Lepiej sie skiluje bo nie trzeba podnosic sperow. Tylko gorzej z mlvlem. Pozdro xD:cup: KNIGHT TO POTEGA

Rekin Master 28-08-2006 23:21

omg ludzie dlaczego nie potraficie tego zrozumiec?nie ma najlepszych profesji a pierdolenie ze knight o potega jest glupstwem...ciezko mu kogos zabic na solo na tym samym lvl, a jeszcze ciezej go zabic...ok ch*j z tym i nie odswiezajcie

móc 30-08-2006 21:22

Wszystkie profesje sa rowne tylko jesli chodzi o PvP

Jesli chodzi o expienie to sorc/drut bije najta na glowe...

Fraher 02-09-2006 17:41

Knight moze jest silny ale inne profesje tez..MOim zdaniema Knight nie jest słaby ale palek tez jest good. druid i sorc tez niezli sumowac stworki itp.no i sd.Ja mialem druida ale mi sie znudzil tez za duzo nim umierałem;( i teraz gram knaitem i nie muwie ze potęzny moze blokować różne stworki ale na slabszym lvl musi skilowac bo nie bedzie expil tak ja druid i sorc na scrabach czy na cycach itp.B)

Stożek 02-09-2006 17:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fraher (Post 969890)
Knight moze jest silny ale inne profesje tez..MOim zdaniema Knight nie jest słaby ale palek tez jest good. druid i sorc tez niezli sumowac stworki itp.no i sd.Ja mialem druida ale mi sie znudzil tez za duzo nim umierałem;( i teraz gram knaitem i nie muwie ze potęzny moze blokować różne stworki ale na slabszym lvl musi skilowac bo nie bedzie expil tak ja druid i sorc na scrabach czy na cycach itp.B)

Gratuluje. Nawet gdy probowalem czytac program LPR-u zrozumialem z niego wiencej.

maszter321 02-09-2006 17:54

Cytuj:

"a człowiek pokonał bestie która powróciła do królestwa beliara"- Vatras

"nie jestem bardziej posłuszny beliarowi niż ty innosowi"-Xardas
im a gothic fan :cup:
Cytuj:

Jesli chodzi o expienie to sorc/drut bije najta na glowe...
niekoniecznie na dragach a pozniej DL to knightowi expik leci "czypiscie" a mowisz ze druid/sorc bije najta na glowe bo sam nim grasz ;] a ja gram knajtem i bede go bronil a ty sorcem i tez go bedziesz bronil. Co do tematu ten teks leci juz 100000000000 razy KAZDA PROFESJA MA SWOJE WADY I ZALETY!!!

Tarissh 03-09-2006 19:06

Akurat nie zgadzam się, z Tobą, że Knight jest najsliniejszy... Owszem - ma najwięcej capa, ale i TAK PALADYN MA MOCNIEJSZY ATAK...

Jakos watpie... w to ze palek bije wiecej niz kinna :/ gralem palkiem i wlasnie zaczynam Najcikiem, bo palek bije slabo...
Mozesz miec 80 level, 90 dista, a watpie ze bijesz ciagle hity np w dragi po 150... knight bije mocniej i ma wybor broni...a pal moze jedynie zalozyc power bolty...jednak one sie koncza ^.^

A tak kazda profesja jest rowna :/ zalezy kto czym gra :] i wie kto w czym jest good :]

<>Mater<> 17-09-2006 22:35

Ja gram knightem bo fascynuje mnie umiejetnosc blokowania potworow ktorych zadna inna profesja nie zabije solo np. orshabaal <rotfl>

Stożek 17-09-2006 22:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez <>Mater<> (Post 992717)
Ja gram knightem bo fascynuje mnie umiejetnosc blokowania potworow ktorych zadna inna profesja nie zabije solo np. orshabaal <rotfl>

Wiesz kto ostatnio na Kyrze blokowal Orsha? Sorc. Blokowanie to nie jest umiejetnosc-gracze sobie tak rozgraniczaja na blokera i shooterow.

<>Mater<> 17-09-2006 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stożek (Post 992722)
Wiesz kto ostatnio na Kyrze bloowal Orsha? Sorc.

i padl.
Co do tych umiejetnosci, mozna bylo sie domyslic o co mi chodzilo -.-"
Np. Exeta res ...

Sozemego 18-09-2006 03:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stożek (Post 992722)
Wiesz kto ostatnio na Kyrze blokowal Orsha? Sorc. Blokowanie to nie jest umiejetnosc-gracze sobie tak rozgraniczaja na blokera i shooterow.

Knight jest stworzony do blokowania i tyle. Pojdz na np. hydry palkiem jako bloker, czy nawet sorcem, jak wolisz. Zobaczymy ile dsow padnie/ile ihow zuzyjesz na dsy gdy sie hydra przerzuci, BA, gdy blokujesz jednemu sorcowi ktory bije z visow, wiesz jak zwiekszasz szanse na jego zgon ? Exeta res wbrew pozorom jest strasznie uzyteczne.

<>Mater<> 18-09-2006 13:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sozemego (Post 992935)
Knight jest stworzony do blokowania i tyle. Pojdz na np. hydry palkiem jako bloker, czy nawet sorcem, jak wolisz. Zobaczymy ile dsow padnie/ile ihow zuzyjesz na dsy gdy sie hydra przerzuci, BA, gdy blokujesz jednemu sorcowi ktory bije z visow, wiesz jak zwiekszasz szanse na jego zgon ? Exeta res wbrew pozorom jest strasznie uzyteczne.

I oto mi chodzilo :D

Krzys Nemptor 18-09-2006 15:56

Knight jest dobry do blokowania ale samemu ciezko sie nim gra bo ma małą sile ognia.

Stożek 18-09-2006 16:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stożek (Post 992935)
Prawda jest taka, ze jedynie knight potrzebuje pomocy gdy chce isc na cos mocnego sam

o_O zamiast cytowac edytowalem posta ;o

serdeczne przepros od vila

EDITED BY ME:
WTF? Tyle fajnych, zawilych, niezrozumialych, bezsensownych glupot mi wyszlo a ten mi to spapral. To co pupcie tez podcieracie?

^_^Maniek^_^ 19-09-2006 17:15

Lol

Wiecie co.... wszytkie postacie sie dowartosciowója. np co by zrobil najt bez UH [Druida] albo palek z 60 lvl+ bez SD [Sorca] wiec jesli zalozycie taki temat to troche wczesniej pomyslcie

Sorry za bledy ortograficzne:P

Gilu90 19-09-2006 17:40

Gram Knightem ale nie uważam że jest to najpotężniejsza profesja. Sorc to jest to xD UE i SD,uuuuuuuuuu nikt nie ma z nim szans : )

Vil 19-09-2006 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ^_^Maniek^_^ (Post 994806)
Wiecie co.... wszytkie postacie sie dowartosciowója. np co by zrobil najt bez UH [Druida] albo palek z 60 lvl+ bez SD [Sorca] wiec jesli zalozycie taki temat to troche wczesniej pomyslcie

kupilby runy w sklepie, tak jak obecnie robi 90% populacji.

zanim napiszesz posta wczesniej pomysl.

jajek13 21-09-2006 20:09

Spoko....

Ja w tej grze jestem nowicjuszem. Myślę że grę rozpocznę paladynem!

Wyrocznia sork 22-09-2006 20:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gilu90 (Post 994849)
Gram Knightem ale nie uważam że jest to najpotężniejsza profesja. Sorc to jest to xD UE i SD,uuuuuuuuuu nikt nie ma z nim szans : )

Jeah wymiatam jeah jestem sorkem i normalnie wymiatam emm ale jeszcze nabić ten 45lvl :/ dorobić sie dobrego eq i kupić pacc daleko jeszcze co nie ?? nio chyba że kupisz sd z sklepu lub od ludzika ... ale mlvl tez trzeba zrobić no nie ?? :baby: waląc hity po 50 ludzikowi dużo mu nie zrobisz chyba że sie wybierzesz na 8lvl :/ tzn miłej zabawy a na ue tez trzeba lvl niezłego ...

móc 22-09-2006 20:35

Nie znam zadnego dobrego gracza ktory by robil runy sam albo kupowal od ludzi.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:13.