![]() |
omg
zauwazcie ze na samym dole stronki forum jest napisane cos takiego:
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:33. a u was w domach jest ustawiona godzina GMT +1. wiec przestancie sie pytac jak to sie dziaje X( |
Omg juz nie moge sie doczekać tego update ciagle czekam i nic :p. Ale nie powinni według mnie podawac dnia i h update tym ze sie opóźnia robi sie zamieszanie i panika a tak to by była niespodzianka i nikt by o tym nie wiedział oprócz ich samych. :D :) ASpoko ludzie wyluzować ja też nei moge sie doczekać ale damy rade wytrzymamy.
|
No co kurde jest? Juz po 14 na wszystkich moich zegarach! Ja chce UPDATE! X(
|
Nie wiem nie moge myśleć za was.
|
Nareście... Czekałam i sie doczekałam... -.-' a wiec nadchodzi czas w którym bede musiala zacząc zwiedzac nowa wyspe i uważac na to niepowinnam tam spotkac xdd :evul:
|
Nooby są wśród nas
Ludzie piszą że update o 16 ale debili wciąż dużo i spamuja głupimi tekstami, przeczytajcie troche odpowiedzi dopiero piszcie ze już wam po nogach leci bo nie ma update :baby:
|
Ludzie trudno wam przeczytac na dole :
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:37. |
Jesli update bedzie o 16:00 to będzie o 16:00i będzie chyba trzeba czekać do 21:00. A chciałem dzisiaj iść do Jungle ale widze że chyba z czasem nie wyrobie.
|
15:39 i dalej nie ma ;))
|
@up
Lol jak nei bedzie jak bedzie... a zreszta po co wy zadajecie ciagle to samno pytanie "kiedy bedzie update" Jak bedzie to bedzie |
"15:38 Jegolas: CipSoft is always a bit late. Maybe on purpose to make us angry, or because they need to fix some things."
|
Cytuj:
A co do tych 'yntelygentow' co narzekają że już po 15.00 a update'u niema (tak do przed chwilą sam tak rozumowałem :P) - niech modkowie dają takim ostrzeżenia ! Taak... to będzie okropne 5godzin :( Tyyle czekania |
Wytężcie swoje umysły ludzie i debi** Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:37. czyli czekajcie do 16:00 na waszych zegarkach !!! i nie spamujcie ;/ O >>>>>>>>16.00<<<<<<< <--------- X(
|
hmmmm jest 14:00 nawet jusz po 15 a tu serwery jeszce działajo przynajmniej lunara :D
edit: tak było napisane w newsie wiec nie wprowadzajcie ludzi w blod jak o 16:00 bedzie to super hehe |
Mi sie wydaje ze jesli nie bedzie dziisaj o 16:00 to bedzie jutro o czasie Save Servera albo jutro o 14:00
|
U mnie na serwerze zamieszki wybuchają. Playerzy leją się wzajemnie. Po prostu jeden wielki Sajgon X(
|
15:42 Server is going down in 5 minutes.
Please log out. Chcieliscie to macie... |
bedzie update, jakies 20 minut temu wszyscy na securze dostali takie coś:
15:24 Queen of Light II: Please be patient, the update is certainly coming today, it will just take somemore time. wienc update bedzie dzisiaj!! niemarudzćie JUPI 15:46 Server is going down in 5 minutes.Please log out. |
Major Game Update
All game servers and the website are offline until approximately 19:00 CEST because of the required technical adjustments for the latest update. Please excuse any inconvenience. While you are waiting for the update, have a look at our supported fansites: TibiaNews.net Tibia.pl TibiaBr.com See you in Tibia! Your CipSoft Team Zaczęło się.. żegnajcie afkery.. witajcie nowe lepsze czasy! |
Znając CipSoft nie zdziwił bym sie gdyby po 21 nie dalo by sie wbic na serva.
Wszyscy znacie ich i nie czekajcie przy kompach z zacisnietymi kciukami do 21 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:52. |