![]() |
Mam jedno noobowate pytanie jak moge odtwarzac te filmy w formacie .rec??
|
Ja czekam na eksploracje tombow za TP :> Mozesz zaczac na rozgrzewke od tomba przy skalach bo tam w sumie nie ma nic grozniejszego niz gsy i ancienty :P
|
Ja mam prośbę o Tibie 7.5 bo na wersjii 7.55 nie chodza ;/
|
Quest
Napisaleś że seria dotycząca questów jest aktalizowana możesz podać namiary?? ;)
|
Niestety ze względów regulaminowych tego forum nie mógłbym.
|
podaj chociaz na jakim forum
|
CICHY .... super filmiki :D
widać, że umiesz nagrywac i robisz to w bardzo dobrym stylu :] HAIL CICHY |
cichywejdz an tibie.xx.pl i tam zamiesc filmy z qestow a niedlugo updeid :D bedzie co zwiedzac niedlugo kupuje paca przez tibie pl to sobie dzieki tobie poexpie bez ryzyka :D HALI CICHY !!!!!!
|
Do następnego update w grudniu raczej nie będe nagrywal nowych filmów, gdyż miały bo "ważność" tylko przez niecały miesiąc. W tym czasie będe musiał sie zastanowić co dalej robić z tą serią, bo pozostało już mało materiału do nagrywania.
|
EDIT: Ok juz mam ;]
|
buhahhaha
Brat się nazwał 8o bydle mac 8o
|
Ei Cichy dokończ przynajmniej filmiki z rooka, miasto(wszytkie raty przyda się początkującym) oraz pacc arena. A w następnej kolejności filimki z djinów, isle of kings, oraz przydało by się cała tikuande(oczyświście bez małp, lizardów i dworców) przecież kręciłeś filmiki ze swampów to z dżungli też możesz...
|
Filmiki bardzo się przydały. Dziękuje!
|
Demona plx :)
|
ogólnie chciałem podziękować za twoją prace teraz wiem gdize mogę xpić i sie nie bać że coś mnei zaskoczy, a i poznam pare nowych miejsc :)
|
dawno ogladalem (wiekszosc) i niewiem czemu nic nie napisalem ^^ :|
Wielkie GZ na filmiki duzo im zawdzieczam :D |
Cichy ma wielkie filmy.. to co nastepne Cichy? Po upku trzeba isc zwiedzac... i obiecuje ze bede grzeczny :>>>>...
http://i17.photobucket.com/albums/b7.../cichykill.jpg Moje marenie sie spelnilo!!!! Own3d dla niekumatych: Lubie Cichego to moj przyjaciel.. fotka z testa.. CICHY MAC ROX! |
Poprzednio na Tescie ja podarowalem mu życie, a teraz wykorzystał to, że nie miałem run. Ale mi wdziecznosc :(
A, i info: Saneris ma właściwie 2x większy lev od mojego ;) |
Hehe, Cichy no ja tu chce widziec ssa, jak on lezy, a nie ty :pppp
|
Cwaniak już nie wejdzie na testa, a na Harmoni nie bedziemy sie bic :P
Cytuj:
EDIT: Dodałem 3 filmy. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:50. |