![]() |
Cytuj:
Jestes Retired bo sie boisz, ze bedziesz nastepny... 8o |
Cytuj:
1/ skad wiesz? 2/ moze ty go zabijesz? 3/ czy jest retired czy nie to jego dezycja >.< |
Cytuj:
@Pax Hehe po naszej rozmowie zmieniles troche omnie zdanie :> |
Cytuj:
2, sam najpierw na niego tyrasz, a teraz go bronisz Smieszny jestes.... |
Cytuj:
"Skad" sie pisze, czesciej na polski chodz, a nie tylko grasz w tibie... Pozdrawiam. |
Cytuj:
jesli gówno wiesz na temat Duskiness i i Furory to sie nie udzielaj -.-' jak dla mnie Retired Sarandiela i Smierc Drava to czysty zbieg okolicz. @Pax Hehe po naszej rozmowie zmieniles troche omnie zdanie :> wiesz po tej rozmowie widze Cie w innym swietle zapewne mozesz byc spoko w Rl i ja cie polubilem lecz niektore twoje zachowania w grze beda przezemnie krytykowane zreszta jak przez reszte ludzi i noobów Pozdro :] odezwe sie w grze |
Cytuj:
|
@Pax
Wiesz Tibia to tylko gra i tak powinno sie ja traktowac :) |
Cytuj:
zreszta wali mnie to ide na new :] |
Btw. nie umiecie cytowac postow :>
A tak wogole sarandiel byl, jest i bedzie BIG PA, wiadomo ze jak ktos odchodzi jest mu smutno itd, nawet jezeli go nie lubil :P i tak dzieliles konto wiec nie ma co sie smucic tutaj <lol> |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Scorp~ "...i tak dzieliles konto wiec nie ma co sie smucic tutaj <lol>" Udowodnij mi? |
Nom Sara kiedy nie zachowywales sie jak palatnt i to czasami potrafiles byc spoko. A i tak za najbardziej zakompleksieni sa spoxster ratilt i imargam
PS muj szwagier dowiedzial sie gdzie mieszka szufwron i scisnal od niego v shield ;] |
Losari
Na początku serverał byłes spoko ;] ("sorry myślałem ze jestes najtem") ale potem (Mpa) to juz byla przesada |
Sara~ duzo o tym slyszalem , nie musimy sie oszukiwac :P udowodnij tak pewnie to ci nie moge, ale przez niektore osoby, zachowania itd... mialem noob chara o nazwie Air~ raz jak mowilem nice house... a ty spier***aj na next day znowu mowie ze nice house a ty dzieki dzieki, rozmawiasz ze mna normalnie itd ;]
to tylko 1 sytuacja w ktorej moim zdaniem szarujesz Tyle. |
za***isty macie temat XD!
|
Cytuj:
Doon'juan nie zostal wyrzucony za szpiegostwo. Btw , nie gra nim juz rl owner , to jest powod jego wyrzucenia z guildi. |
Cytuj:
|
@ sir scorp
evul mastah, zostal zbanowany pewnie mial jakas postac do thifowania czyc os :P: Banished: until Dec 01 2005, 21:11:17 CET because of name to fake player identity |
próbowal sie pod kogos podszyc o lol ;) zemsta gma :mag:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:39. |