![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Takiego k***** bym złapał to bym n**********. ;P Wybić team żeby zgarnąć nagrody... godne 10 latka. Ogólnie, muszę poczytać forum.tibia.com, bo widać trochę w tyle jestem. ;P * - wiem, że piszę się "me", ale chciałem to napisać w polskim stylu ;) |
Cytuj:
Teraz jest ban bo nie wiedzialem ze istnieje limit zabijania tygodniowy ^^ i wsumie to byl 3 ban to delete i teraz nawet nie mam jak PKowac |
Cytuj:
|
@Diamonic
zaczne od tego "jest jak jest nie jak powino byc" i zapamietak to sobie a to ze h-lvl sharują to normanosc w tibii i jakoc cip`y z tym nie walcza wiekszosc ludzi to juz zrozumialo jakos nie mozesz sie z tym pogodzic atakuj gm`ow nie nas co my mamy im zrobic? a wracajac do tematu oceniania to ty jako pierwszy zaczoles oceniac na tym forum ludzi a jak webi ci zwrocil na to uwage i napisal ze jestes blaznem to mu zarzuciles ze ocenia ksiazke po okladce :E zastanow sie bo linia obrony jaka przyjoles jest co najmniej nie logiczna pozdrawiam a wracajac do tematu to bardzo ciekawym posunieciem na nebuli jest to ze vanum zarzadalo rozwiazania gildi : -Katharsiss -Demonic Brotherhood |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Gdybys ocenial ludiz po cyznahc byloby wszystko ok, ale ty oceniles mase ludzi tlyko dlatego, ze graja w jedna i ta sama gre. To tak jakby powiedziec ze wszyscy pilkarze sa bogaci.
|
mam pomysl skonczym sie zachowywac jak dzieci i klucic kto ma racje
bo nam topic zamkna (tak jak na o furorze ;D) sa sprawy z ktorymi sie zgadza i nie ale temat jest o nebuli xD "Gdyby obie te gildie zeebrały siły i dołączylo by do nich ex-Phy~ Vanum nie miało by już po co grać," z tym sie nie moge zgodzic vanum sa na tyle zgrana ekipa ze dali by rade po za tym sa ludzie ktorzy by im pomogli :P |
tak tak po pierwsze w zyciu nie doszlibysmy to Katharsiss poniewaz sa dla nas niczym
ciao. |
@up
powod wojny tez byl zajebisty ^^ ja ta sytuacje zostawiam bez komentarza |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Dobra koniec dyskusji na ten temat jak dla mnie. Cytuj:
|
skonczcie te nudna gadke po zreportuje was >.>'
to jest temat o Nebuli chcecie sie powymądrzac to piszcie do siebie na PM dziekuje. |
Wczoraj Gohoode padł na Anni, tak jak cała zresztą ekipa....
|
jak obecnie wygląda sytuacja na serwerze ? Może ktoś mi to nakreślić bo własnie zacząłem na nim grać, chciałbym wiedzieć kto rządzi czy panują jakieś zacisłe układy i jakie rządy są prowadzone, w stylu hlvl PA dla każdego kto chce sobie pograć czy można się pocieszyć troche ?
|
"Panuje" vanum a Cybe Antyk ich leader mysli ze jest tam bogiem i serv jest jego, ofc sie myli :p
chcesz wiecej i dokladniej niech sie Air~ wypowie =p |
UP@
I udawało mu sie dopoki shargas odwrocil sie plecami przeciw niemu. W sumie jego rzady sa bardzo dobre, a przejawy nie posłuszenstwa sa karane przez najlepszego MS'a na Nebuli czyt. Masakratusa ;). Jezeli sie myle poprawcie mnie, dawno nie grałem tam |
Cytuj:
(Po wiek powinieneś wstawić przecinek, za to także można stracić głowę, więc uważaj... Ale teraz "odpuszczę sobie dyskusje z tobą" już bez wyzywania od idiotów. Nie ma to jak się czepiać głupich pierdół, co?) @elezde, można pograć w spokoju i nikt ot tak nie będzie cię ruszał. Największą chyba zmorą jest wolny resp i trochę graczy retired, którzy rano/w nocy urządzają sobie polowania. |
dlaczego na Nebuli jest wolny resp, z tego co mi się wydaje ludzi online zawszę troche siedzi, w czym tkwi problem ?
|
Cytuj:
|
Ja soobiscie uwazma ze jakiegos wielkiego Pa to nie ma, zdarza sie jakw szedzie ale raczej ponizej sredniej :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:10. |