Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Przejmujemy Server (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58306)

Diamonic 24-06-2006 00:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dregar
@Diamonic

Nie wiem czy masz racje ale napewno umiesz ja bronic ...

Pamiętasz może mnie? ("Factorr") ;> Pytam tylko jeśli jesteś Dregarbrsk... :P

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koronowany rycek
Muhauhauh
Pan Loyal Shargas zabilw final roomie ze swoimi rl kumplami ludzi na banshee.
Nadodatek na Cybe sie wypiął. Loyal in the end ?XD

"H-lvl noob"? A teraz! "FLAME MI*, FLAMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!" ;)

Takiego k***** bym złapał to bym n**********. ;P Wybić team żeby zgarnąć nagrody... godne 10 latka. Ogólnie, muszę poczytać forum.tibia.com, bo widać trochę w tyle jestem. ;P

* - wiem, że piszę się "me", ale chciałem to napisać w polskim stylu ;)

Dregar 24-06-2006 08:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diamonic
Pamiętasz może mnie? ("Factorr") ;> Pytam tylko jeśli jesteś Dregarbrsk... :P

Tak to ja ;] i cie pamietam niezapominam ludzie jak to robia inni ...

Teraz jest ban bo nie wiedzialem ze istnieje limit zabijania tygodniowy ^^ i wsumie to byl 3 ban to delete i teraz nawet nie mam jak PKowac

Diamonic 24-06-2006 10:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dregar
Tak to ja ;] i cie pamietam niezapominam ludzie jak to robia inni ...

Teraz jest ban bo nie wiedzialem ze istnieje limit zabijania tygodniowy ^^ i wsumie to byl 3 ban to delete i teraz nawet nie mam jak PKowac

Heh... ja i tak już nie gram, ale nie o tym temat więc cii...

djmtv 24-06-2006 13:26

@Diamonic

zaczne od tego
"jest jak jest nie jak powino byc"
i zapamietak to sobie
a to ze h-lvl sharują to normanosc w tibii
i jakoc cip`y z tym nie walcza wiekszosc ludzi to juz zrozumialo jakos nie mozesz sie z tym pogodzic atakuj gm`ow nie nas co my mamy im zrobic?

a wracajac do tematu oceniania to ty jako pierwszy zaczoles
oceniac na tym forum ludzi
a jak webi ci zwrocil na to uwage i napisal ze jestes blaznem
to mu zarzuciles ze ocenia ksiazke po okladce :E
zastanow sie
bo linia obrony jaka przyjoles jest co najmniej nie logiczna

pozdrawiam

a wracajac do tematu

to bardzo ciekawym posunieciem na nebuli
jest to ze vanum zarzadalo rozwiazania
gildi :
-Katharsiss
-Demonic Brotherhood

Diamonic 24-06-2006 15:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez djmtv
@Diamonic

zaczne od tego
"jest jak jest nie jak powino byc"
i zapamietak to sobie
a to ze h-lvl sharują to normanosc w tibii
i jakoc cip`y z tym nie walcza wiekszosc ludzi to juz zrozumialo jakos nie mozesz sie z tym pogodzic atakuj gm`ow nie nas co my mamy im zrobic?

Naucz się czytać później wróć na forum. W jednym z moich postów jest dopisek, że w sumie to racja, że nie powinienem rozpoczynać tematu o sharingu... Moja wina, jako jeden z nielicznych na forum mam w sobie odrobinę samokrytyki co o czymś świadczy.

Cytuj:

a wracajac do tematu oceniania to ty jako pierwszy zaczoles
oceniac na tym forum ludzi
a jak webi ci zwrocil na to uwage i napisal ze jestes blaznem
to mu zarzuciles ze ocenia ksiazke po okladce :E
zastanow sie
bo linia obrony jaka przyjoles jest co najmniej nie logiczna

pozdrawiam

Otóż, Webi uznał, że jestem kimś kto ocenia ludzi po czynach (j/w naucz się czytać), więc uznałem, że skoro on nie ocienia ludzi po czynach to jest jedną z osób, ktora tylko coś/kogoś zobaczy to już wie, jaki on jest, itp. (przynajmniej tak mu się wydaję), natomiast prawda może być inna. A co mnie to obchodzi, że w jego oczach jestem błaznem skoro on ocenia "książkę po okładce"? ;) Kiedy ja zacząłem ocieniać ludzi? Może chodzi ci o "opóźnioną populację Tibijską"? Nie możesz wyprzec się tego, że 3/4 populacji to dzieci, które nie potrafią sklecić zdania w swoim ojczystym języku (chodzi mi tu głównie o polaków), a o języku angelskim nie mówiąc. ;) Więc to nie jest ocenianie w moich oczach, ale jak chcesz, oceniłem co z tego kto pierwszy to zrobił?

Cytuj:

a wracajac do tematu

to bardzo ciekawym posunieciem na nebuli
jest to ze vanum zarzadalo rozwiazania
gildi :
-Katharsiss
-Demonic Brotherhood

Można też dodać to, że Shargas z kolegami będzie teraz "niszczył" jeszcze bardziej Nebulę. Gdyby obie te gildie zeebrały siły i dołączylo by do nich ex-Phy~ Vanum nie miało by już po co grać, ale jak ktoś zauważył na forum.tibia.com - Wizz Lowe na pewno nie będzie walczyć ramię w ramię z Shargasem. ;)

Zelarz 24-06-2006 15:37

Cytuj:

Po 1. Na 100% szwedzi mają więcej oleju w głowie niż ty i wszyscy twoi koledzy.

Znalem troche szwedow na rlu i szczerze mowiac jak przeczytalem to zdanie to malo co niespadlem z krzesla przecietnie szwed w ostatniej klasie liceum jest na poziomie polskiego dziecka z gimnazjum a nawet podstawowki strach pomyslec jacy sa mlodsi ....jedyne czego niemozna bylo by im zarzucic to to ze kazdy bardzo dobrze znal angielski

Cytuj:

Ja raczej umiem czytać ze zrozumieniem, w przeciwieństwie do 99.9% tego forum, w tym ciebi...

Cytuj:

.. Moja wina, jako jeden z nielicznych na forum mam w sobie odrobinę samokrytyki co o czymś świadczy.

Ta umiesz czytac jestes najinteligetniejszy i wogule skromny.......LOL

Webi 24-06-2006 19:17

Gdybys ocenial ludiz po cyznahc byloby wszystko ok, ale ty oceniles mase ludzi tlyko dlatego, ze graja w jedna i ta sama gre. To tak jakby powiedziec ze wszyscy pilkarze sa bogaci.

djmtv 25-06-2006 00:42

mam pomysl skonczym sie zachowywac jak dzieci i klucic kto ma racje
bo nam topic zamkna (tak jak na o furorze ;D)

sa sprawy z ktorymi sie zgadza i nie
ale temat jest o nebuli xD

"Gdyby obie te gildie zeebrały siły i dołączylo by do nich ex-Phy~ Vanum nie miało by już po co grać,"

z tym sie nie moge zgodzic
vanum sa na tyle zgrana ekipa ze dali by rade
po za tym sa ludzie ktorzy by im pomogli :P

Bjoern Shu 25-06-2006 00:44

tak tak po pierwsze w zyciu nie doszlibysmy to Katharsiss poniewaz sa dla nas niczym
ciao.

djmtv 25-06-2006 00:48

@up
powod wojny tez byl zajebisty ^^
ja ta sytuacje zostawiam bez komentarza

Diamonic 25-06-2006 03:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zelarz
Znalem troche szwedow na rlu i szczerze mowiac jak przeczytalem to zdanie to malo co niespadlem z krzesla przecietnie szwed w ostatniej klasie liceum jest na poziomie polskiego dziecka z gimnazjum a nawet podstawowki strach pomyslec jacy sa mlodsi ....jedyne czego niemozna bylo by im zarzucic to to ze kazdy bardzo dobrze znal angielski

Ta umiesz czytac jestes najinteligetniejszy i wogule skromny.......LOL

Jak na twój wiek twój poziom inteligencji jest zaskakująco niski więc odpuszczę sobie dyskusję z tobą.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Webi
Gdybys ocenial ludiz po cyznahc byloby wszystko ok, ale ty oceniles mase ludzi tlyko dlatego, ze graja w jedna i ta sama gre. To tak jakby powiedziec ze wszyscy pilkarze sa bogaci.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Webi
Poza tym w moim mniemaniu jestes po prostu blaznem, ktory ocenia ludzi po tym co robia(mam na mysli gre w tibie w tmy przypadku), bo nie da sie inaczej oceniac sposobu wypowiedzi w stylu 'opozniona w rozwoju populacja tibijska'.

Mieszasz, mieszasz ;) Raz mowisz ze oceniam, później, że gdybym oceniał... A tak w ogóle to jakiej innej populacji miałbym tu mówić jak nie o tej, którą znam (chodziło m itutaj o grę) przecież nie będę pisał o populacji WoW'a, bo w niego nie grałem. Jeżeli chcesz mi powiedzieć, że każdy inny 20-sto latek, który nie spędza przy kompie całych dni grając(nie tylko w Tibie) robi karygodne błędy tj. "wogule", to albo ja jestem jednym z nielicznych, którzy potrafią pisać i robią mało błędów albo oni są jeszcze większymi idiotami ode mnie. ;o)

Dobra koniec dyskusji na ten temat jak dla mnie.

Cytuj:

mam pomysl skonczym sie zachowywac jak dzieci i klucic kto ma racje
bo nam topic zamkna (tak jak na o furorze ;D)

sa sprawy z ktorymi sie zgadza i nie
ale temat jest o nebuli xD

"Gdyby obie te gildie zeebrały siły i dołączylo by do nich ex-Phy~ Vanum nie miało by już po co grać,"

z tym sie nie moge zgodzic
vanum sa na tyle zgrana ekipa ze dali by rade
po za tym sa ludzie ktorzy by im pomogli :P

Co do tego, że Vanum dało by radę, sam nie wiem, przewaga liczebna ludzi z tamtej gildii też o czymś świadczy zresztą jestem pewien, że jest też ktoś kto pomoże tamtym gildiom. No, ale nie przekonamy się póki nie zobaczymy. ;)

Bjoern Shu 25-06-2006 11:37

skonczcie te nudna gadke po zreportuje was >.>'
to jest temat o Nebuli chcecie sie powymądrzac to piszcie do siebie na PM
dziekuje.

pchelas 25-06-2006 14:09

Wczoraj Gohoode padł na Anni, tak jak cała zresztą ekipa....

elezde 01-07-2006 14:22

jak obecnie wygląda sytuacja na serwerze ? Może ktoś mi to nakreślić bo własnie zacząłem na nim grać, chciałbym wiedzieć kto rządzi czy panują jakieś zacisłe układy i jakie rządy są prowadzone, w stylu hlvl PA dla każdego kto chce sobie pograć czy można się pocieszyć troche ?

Bjoern Shu 02-07-2006 00:31

"Panuje" vanum a Cybe Antyk ich leader mysli ze jest tam bogiem i serv jest jego, ofc sie myli :p
chcesz wiecej i dokladniej niech sie Air~ wypowie =p

Koronowany rycek 02-07-2006 00:36

UP@

I udawało mu sie dopoki shargas odwrocil sie plecami przeciw niemu.

W sumie jego rzady sa bardzo dobre, a przejawy nie posłuszenstwa sa karane przez najlepszego MS'a na Nebuli czyt. Masakratusa ;).

Jezeli sie myle poprawcie mnie, dawno nie grałem tam

Balthasar 03-07-2006 11:51

Cytuj:

Jak na twój wiek twój poziom inteligencji jest zaskakująco niski więc odpuszczę sobie dyskusję z tobą.

On zrobił błąd ortograficzny w poście a ty mu tak szybko odpuszczasz?! Przecież on psuje tak nienaganną opinie tego forum, jeśli chodzi o ortografie itp. Zlinczować od razu takiego..
(Po wiek powinieneś wstawić przecinek, za to także można stracić głowę, więc uważaj... Ale teraz "odpuszczę sobie dyskusje z tobą" już bez wyzywania od idiotów. Nie ma to jak się czepiać głupich pierdół, co?)

@elezde, można pograć w spokoju i nikt ot tak nie będzie cię ruszał. Największą chyba zmorą jest wolny resp i trochę graczy retired, którzy rano/w nocy urządzają sobie polowania.

elezde 04-07-2006 01:45

dlaczego na Nebuli jest wolny resp, z tego co mi się wydaje ludzi online zawszę troche siedzi, w czym tkwi problem ?

Lovah 04-07-2006 03:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elezde
dlaczego na Nebuli jest wolny resp, z tego co mi się wydaje ludzi online zawszę troche siedzi, w czym tkwi problem ?

Pa? :O <10 znaków>

Webi 04-07-2006 04:11

Ja soobiscie uwazma ze jakiegos wielkiego Pa to nie ma, zdarza sie jakw szedzie ale raczej ponizej sredniej :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:10.