![]() |
Cytuj:
|
@ Rotherdamie
No normalnie za ta przemowe w piatek bedzie aktualizacja na potrzeby nowego updata. |
Super poradnik na pewno skorzystam.
Bo chcę sobie zrobić druida słyszałem że wymiata!! Thx for you B) Miodzio ;) |
nie wiem jaki level dociągnąłeś, ale na wyższych levelach nie wyciągniesz wyższego mlevela niż levela...
poradnik opisany dla facc, troche bylo o pacc ale mało... poradnik slaby 3/10 to był najgorszy poradnik jaki widziałem. |
Cytuj:
|
Poradnik super :] Dzieki niemu miałem luźny start z lvl chociaż po nowym update'cie jest troche cieżej expić z różdzką od 19 lvl ( Necrotic Rod atak śmiercią ) Mam 2 małe pytania . Mam druida na Neranie 25lvl z 25mlvl . Chciałbym wiedzieć czy to odpowiedni mlvl na ten lvl ? ? A drugie pytanie to po ile moge sprzedawać na moim servie bp z Uh ? Jeśli ktoś gra na servie to prosze o odpowiedź.
|
Noo Tutek bardzo ładny, chociaż powiem o kilku expach...od 19 nie trzeba bić cyców bo ja pierwsze 8-14 levele nabiłem je na cycach pod thais (czasami zapchany, zależy od szczęścia, a obok jest resp mino i mino guardów) tuż obok kąpieliska i tunelu na fibulę, ale i tak się przyda poradnik wielu newbie, a nawet czasem nie im ;)
|
witam. Mam wielką prośbe do autora poradnika. nie wiem z jakiego podowu nie widze grafik widzę tylko jedną upnij te obrazki na http://imageshack.us/ i podaj w postach do nich linki. Jak dodasz to 10/10 pozdrawiam i dzięki
Daje reputka temu kto to zrobi |
Lepszego poradnika nie widziałem thx jestem druidem
[CHAR]Stachu Pover[/CHAR] |
poradnik spoko napewno mi sie przyda ;)
|
Nie no zarombisty poradnik. Karmazynowy zwierz ma u mnie big plusa. :p:p:p.
|
jakby ktos sie mnie pytal gdzie expic drutem z 24 lev i dobrym eq ... to mowie : te orci w thais :D tam tez powoli na shamany ... i jestes zadowolony ;) powoli lev idzie a nawet ten exp wciaga ja tylko tam chodze exp mym drutem :p
|
fajny poradnik bardzo mi pomoże pomimo że jestem druidem- weteranem to przyda mi się bardzo szczególnie po ostatnim upie gdy wróciłem do tej profesjii.B) pozdro dla wszystkich maniaków tibii i dla rudego wafla z candii ..l..
|
a gdzie ten obiecany update poradnika? :(
bo czekam i czekam.. |
Cytuj:
|
Mozecie zamknac temat bo tibia.pl mnie nie interesuje.
Zwierzak olal sprawe bo ma lepsze rzeczy do roboty niz robienie czegos dla strony ktorej tworcy sami nie chca ruszyc dupska w kierunku jej polepszenia. Moja skromnosc mnie dobija, ale to byl najlepszy poradnik na tym forum. Wiekszosc na nim to jakies bzdury dla ludzi ktorzy juz umieja grac w tibie (wiec po co im poradnik) a moderatorzy chyba o tym nie wiedza. Moze kiedys stworze wlasne forum, ale napewno nie bede sie udzielac tutaj. Cya |
SPOKO PORADNIK xD
|
Cytuj:
|
Szkoda. To naprawde kawał dobrej roboty.
Ludzie, którzy dzielą się swoim doświadczeniem, zasługuja na wyrazy szacunku. I myslę, ze gdybys uaktualnił swój poradnik, pomoglbys jeszcze wiekszej liczbie osob. |
hehe ladnie napisane!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:35. |