![]() |
@Qurak
" Niemów że nieumiesz poprostu w siebie uwierz" i zapamiętaj to ;] |
@Manrox
przestań sie kompromitować i sobie odpu¶ć :P @facc na servie oh no ;( |
omg.... dlaczego pacc tak przezywaja otwarcie swiata.... przeciez zanim noobki zaloguja sie..... wyjda z rooka to minie tydzien albo i dwa... bo beda biegac i krzyczec "fri itansy plx" ^^ 8o 8o
|
W koncu weszly facce. Chociaz niektorzy mysla nie facc = noob. moze. Ale nie biore tego do siebie ;p po prostu szkoda mi pieniedzy na pacca
|
@zinn
nie wszystkie facce to nooby... |
@up
dokladnie ja jestem facc...jest 8 41 i...jestem 32!!!!!! w kolejce!!!!!! 8o :cup: |
pacc
Cytuj:
|
Cytuj:
Nothing more to say |
ale masakra
czekam od 8 na wejscie na kyre bylem 140 w kolejce teras jestem 48 ale przez 20 minut juz 48 zaras mnie cos trafi :P !!!
|
ja sie wbije na rooka w nocy (udalo mi sie zalogowac ok 9.00 bylo tyle ludzi ze w ciagu 1h zrobilem o expa :p wiec sobie odpuscilem po co mam marnowac czas) poczekam az najwieksze zageszczenie noobków wyjdzie z rooka.
|
ja wiem.. dosc ostro jade na facc ale nie bierzcie sobie tego az tak do siebie.. zobaczcie sobie na ludzi online.. koles ma 3 postacie.. jedna na 1 lvl druga na 13 i napis retired i go to new serv.. no to wiecie.. jak widze takie cos to przeciez mozna sie zlac ze smiechu albo plakac z zalu.. co do kupowania pacc od 1lvl to tez w sumie racja ze najpierw lepiej wyskilowac a potewm dopiero kupic pacc.. z innej znowu strony to teraz gdy wpuscili facc to pacc beda wbijac bez kolejki wiec to nastepny plus dla paccow.. grajcie grajcie zobaczymy.. moze wkoncu polacy cos dokonaja.. powodzenia wam rzycze..
pozdrawiam |
A ja tam z ekip± z mojego miasta wbijam na Ocere :D hehe wypas że wkońcu dla FACC jest !! Hahahaha :D jaki happy jestem :D
|
no
kyra tak dla facc ale ocera jeszcze nie moze jutro
|
Nie lepiej noca zagrac kiedy mniej osob jest ?
Btw, ja sie zalogowalem jako pięćdziesiaty i nie bycho ruchu w temple, wiec probowalem sie jakos po skosie ruszyc a gdy to zrobilem to BUG wtskoczyl <lol> |
lol... Wyskoczył bug?? X( aktualnie jestem 68 :D ale mam nadzieje ze nie wyskoczy mi bug bo loguje sie juz 2h 11 minut :P Ale ten bug napewno spowodowany przez te przeludnienie :/
|
DWA NoWE ¦wiaty DLA FrEE ACCOUNT-ow ale spox
Dzisiaj czyli 30.12.2005 swiaty kyra i ocera zostaly otwarte dla free account <spoxik>
|
hehehe
ja czekalem od 8 na kyre kolega o 11 sie zalogowal na ocere bes kolejki wiec ja tez :P a bylem do kyry 30 w kolejce ale ocera bes kolejki ale masa :P
|
Ja niemma poco sie logowac jestem ~450 w kolejce a jak już bede 1 wyskoczy mi ,,Ip adress blocked"
|
Ja jestem juz 85, tak za godzinko moze juz sie wbije :P
|
A ja sie pochwale... Byłem w kolejce 7 a tutaj... ,,Neostrada wykonała nieprawidłowom operacje" ,,Server disconnect" Jak sie wqrwi*em...5 godzin poszlo sie ****ć X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:05. |