![]() |
Cytuj:
Wiem że przy tej grafice, dziwną rzeczą byłoby że podpowiedź znajdowałaby się na skale. Ale na wielu forach dla Rookstayerów ludzie gadają o tej skale że wygląda jak mapa itp. Dlatego mnie to zaciekawiło:) |
Te wszystkie questy (niby) i zagadki to dziwna rzecz. Przeniesmy sie na chwilke na maina: na glownym ladzie sa questy skomplikowane i bardzo skomplikowane ale jednak graczom nie sprawialo problemu ich rozwiazanie. Takie questy to m.in PoI, BS Quest (tez zachodu z beczkami i kluczami jest) i wiele innych wiec czemu nikt nie daje rady rozwiazac zagadki na Rooku? Moze wogole nie ma zadnych questow, a moze sa pozornie trudne, ze ludzie "szukaja za daleko" jak powiedzial jakis GM. Na koniec chcialem przedstawic cos co mnie zaciekawilo: pewnie wielu z was slyszalo o micie gdy Dedal zbudowal labirynt dla minotaura aby ow pol byk, pol czlowiek sie rozwijal --> jak sie idzie na Mino Hell tez trzeba przejsc przez labirynt, moze to ma jakis zwiazek?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nom, musze sie z tym zgodzic :P
|
Ghoul
Cytuj:
edit: mapa mino hell finall room poziom -7 po co ten kawałek mapy ? |
Mahones ale z Ciebie gangster ;s strach się bać
|
Cytuj:
Zjedz banana. Forum jest po to by wyrażać swoje opinie a jak się coś nie podoba to nie odwiedzaj go. Dżizas.... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mahones, prosze, zacznij uzywac tej opcji.. I uspokoj sie troche.
|
Cytuj:
|
Ludzie nie odstępujcie od tematu ok?
@topic Dla mnie dziwne sa pomieszane: 7 kamieni duzych w drodze do Salmons Quest w jaskinii skeletonow, 7 grobow na szkieletach gdzie niedawno bylo duzo zamieszania (nienawby wiedza o co chodzi) i tam rowniez respi sie 7 skeletonow... Czyz to nie dziwny zbieg okolicznosci? te kamienie mozecie tam isc i sprawdzic. |
Cytuj:
@down Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ss
Ja wam mówie że do SS da sie dostać. Mam kumpla i on wie jak. A co do Minomaga widzialem kogoś kto mial kluccz:p
|
Powiedz.
Cytuj:
|
Cytuj:
Już bylo 541645564645161 i jeszcze wiecej takich bajkopisarzy jak ty wiec wyjdz i zamknij za sobą drzwi. Ale skoro jesteś taki wtajemniczony to udowodnij nam swoją wyższość jakimś zdjęciem B) |
na rooku pod wysepka ze spike jest wodospad (nic nowego) ale prowadzi on poziom nizej (na -2?), tam gdzie nie mozemy sie dostac...wiec jak ta 'fala' przgasza ognie i zmywa spike do wody, to moze lezy tam gdzies...
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:03. |