![]() |
@up
:p @2up wiedzialem o tym. Cytuj:
|
up
Przynajmniej miejsce na expowiskach by się zwiekszyło:p |
@up
TBI nie ma cavebota. gdyby nie TBI, to by byly za to wolniejsze respy i mniej runek na sell od ludzi. Tylko byscie stracili. |
Cytuj:
|
Ja osobiscie mialem tbi ale to dno nie zabraniam nikomu go miec bo od kogo bym runy kupywal :D Kto by mi potwory blokowal gdyby nie bot :sword:
|
Ja nie używam TBI, bo to shit, nawet cavebota nie ma, nie wiem czym sie tak spleen szczyci -.-"
|
@up
50k osob nie moze sie mylic;) wybrali jeden z fajnieszych botow. |
Co ty z tymi 50 000?Liczył to ktoś czy co ??
A co do botów, to jestem ciekaw czy istnieją jakie do tibii micro edition 8o (Czysta ciekawość). @Edit Takie dane nie są dokładne, z kąd wiesz, że jak ktoś ściąga to używa. |
@up
50k to liczba sciagniec TBI ( bodajze obecnej wersji ). @edit Pomylilem sie troche. Cytuj:
|
Gdyby naprawdę było 50k to spójrzcie :
Cytuj:
No wiem, ale chodzi mi oto, że zawsze jest około 50k ludzi online, więc gdyby wszyscy botowcy byli online to było by ciekawie. @2Down n/c |
@up
pomysl, wiadomo, ze ci, co sciagneli bota, nie moga byc online w tym samym czasie ;) |
Cytuj:
Aż niemoge uwierzyć że taki "inteligent" ma tibia.pl support. o.O |
Cytuj:
|
@up
a powiedz mi szczerze co jest takiego dobrego w tbi? bo zeby to jakos rozbudowane bylo to mi sie nie wydaje:) |
@up
np. robienie runek : ) sa lepsze boty od tbi, ale ten jest akurat najlatwiej dostepny i za free. |
Tbi nie mozna okreslic mianem "bota" imo...
Poza tym przydaje sie do lowienia rybek :D (nie wieze w to, zeby ludzie majacy 60 i wiecej fishinga lowili recznie) |
No to zwalczajcie.
|
Lepiej się martwcie ile osób używa NG lub BlackD...
/Xadam My Idol |
Cytuj:
|
Wy to macie problemy ...
Ja uzywam TBI od niepamietnych czasów,a hacki najczesciej zdarzaja sie ponieważ: niemacie antyvirusa wchodzicie na lewe strony pobieracie filmiki rec z download nie sprawdzjac ich to jest easy i wszystko |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:41. |