![]() |
Cytuj:
|
Ja mialem równe 30 gwiazdek w ostatnim meczu. Liczę, że w następnej kolejce będę miał więcej i przekroczę tą trzydziestkę xD
|
Cytuj:
|
Nie bądź taki pewny...
|
Ja mialem 28 w ostanim meczu ligowym (przegranym 3:0)
Tak na marginesie... KUPUJCIE MOJEGO SWIETNEGO GRACZA SOLID NAPAD SOLID FRAGMENTY TYLKO 29 LAT (lol!) name:Mário Meneses |
Człowieku z czym do ludzi??? Solidów to miałem na ataku to miałem w 8 lidze:]
Jak już mówimy o stronkach klubowych to -> http://blog.tenbit.pl/kkkamil |
|
Mój rekord to 28,5 gwiazdki :D. Ale umiem z moich "asów" wycisnąć wiele ;).
|
a ja sobie przed chwila kupilem juniora z solidna defensywa ;] 112k mnie kosztowal, ale jak go podtrenuje do znakomitej defensywy, to w nast. sezonie wyciagne za niego duuzo wiecej \o/ ;]
|
Nei opłaca się sprzedawać po jednym skoku skilla. Robiłęm to przez ajkiś czas i wychodziłem na malutki plus, podciągnij go do fantasta to masz milion pewny.
|
A ja sobie aktywowalem na okres probny supportera.
Na razie wyglada to ciekawie. Sie zobaczy jak bedzie za 10 dni i moze zainwestuje te kaske. A tak btw: ktos moze zrobic mi logo klubowe:D |
um, no wlasnie, co konkretnie daje supporter? Bo tez mialem zamiar na 3 miechy wykupic, ale tak w ciemno to troche szkoda mi gotowki.
|
Hmm.
1. Mam mozliwosc przydzielania numerow dla zawodnikow. 2. Moge przeniesc konkretnego zawodnika do galerii chwaly. 3. Mam smieszny bajerek w postaci flag krajow z ktorymi gralem w sparingach 4. Moge sobie dodac logo klubowe. 5. Mam dostep do roznego rodzaju statystyk (IMO b. fajne) 6. Moge pisac wlasne ogloszenia na stronie klubowej jak i na stronie ligowej (tam gdzie jest tabela) 7. Moge zmienic nazwe klubu kibica. 8. Moge edytowac stroje: podstawowy i rezerwowy. 9. W treningu mam dostep do opcji, ktora pokazuje kto na jakim skilu mi awansowal. Przez 10 dni mozesz testowac supportera, jak potem nie zaplacis, tracisz tylko supportera bez zadnych konsekwencji. |
Chyba coś jest z przydzielaniem teamów nie tak ;s
Wczoraj byłem 14 w kolejce teraz 15 co jest?? |
jak aktywowac suppa?
|
Zeby aktywować wchodzicie do sklepu i kupujecie Supka... jak nie zapłacicie to po 10 dniach go tracicie i tyle.
Jeszcze jeden bajer to stadion :). Zauwazcie ze jak ktoś ma supka i wejdziecie na jego stadion to jest opcja "widok stadionu" czy jakoś tak. Otóz gdy ma się supka mozna sobie samemu stworzyć stadion :). We flashu macie elementy, jak budynki, trybuny, zadaszenie, ustalacie kolory i wstawiacie. Imo świetne. |
A możesz dokądniej, bo dochodzę do stronki z zapłata...
|
ile tak razy mozna aktywowac za free na 10 dni?? i czy napewno zadnych konsekwenscji?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I nie - na bank nie ma zadnych konsekwencji. Tak napisalu w FAQu. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:51. |