![]() |
Napisz jaki to ¶wiat :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mozesz kupic Demon Shielda a potem inwestowac w RH |
Cytuj:
|
Tera pytanie co do dobrego sorca xD
LvL-28 Mlvl-35 Eq: Crown Secik Bohy W Dp okolo Backpack Plate legow i p armow Dostepna kasa (73k) Ale razem z selnietymi zeczami bedzie okolo 90k(Wiem ze to dosc malo) Swiat: Guardia Ale na looz w 1h zarabiam 2-7k (z Dragow) :P a na czym innym |
Czemu
Cemu nikt nie odpowiada??
|
Help Plz
Knight lvl 59
mlvl 6 Eq Crusader Helmet Crown armor Knight Legs Boh Bright sword Giant sword Vampire shield Do dyspozycji 61k W depo knight armor , crown legs (Co zalozyc , co kupic) Prosze o szybkie odpowiedzi |
[/u]
Cytuj:
Tibia jest Bogiem , expienie nalogiem, pk zabawa , skille podstawa |
Cytuj:
|
Teraz ja :
Sorcererer 23 lev/ 23 mglev EQ: Crown Helmet Noble Armor C. Bootsy (shit:P) P. Legsy Scarf Beholder Shield Vand of Plague Do dyspozycji (aż wstyd się przyznać) 14 k. ¦wiat nowy, ceny olbrzymie. Co kupić ? |
Sorrka za Double posta ale jak dałem 1 raz to się nie wy¶wietliło
|
Cytuj:
Jak±s tarcze lekka i crown helmeta.Narazie takie eq ci styknie |
13 sorc 4 mlv
Leather Boots Plate Legs Dwarven shield Wand of Dragonbreath Noble Armor Scarf Steel Helmet World: Astera Jaki¶ item (najlepiej tarcze lub helmet), by cena była max 1K |
Cytuj:
|
Cos Tam Zrobilem
Kupilem RH i DSM (kupilem kasy na allegro troche)
Zostale okolo 40k ( Dla przypomnienia moje eq (Z nowosciami:D ) Royal Helmet DSM Crown legs Boh/SB Bright Sword Demon shield (zbierac na MMSA czy Golden Legi ?? Lub wylacznie mpa kazde podpowiedzi wezme pod uwage [CHAR][/CHAR] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
hmm
Cytuj:
i kupil sobie BOHY :] |
Lol
Cytuj:
Po co ci lepsze eq masz bardzo dobre mozesz se narazie kupic Crusader Helmeta o ile sie orientuje nie jest drogi na starych swiatach I wyskilowac szybko skille 70/70 i zainwestowac w gsa :p |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:32. |