![]() |
ja jeszcze raz poprosze o filmik z Hellgate. Z gory thx
plz tym razem dajcie linka |
Ja bym prosił jaki¶ huncik paladynem od 12lvl do 15lvl :)
|
Ja bym prosił o ilmik z drog± do Hero !!!! Wielkie dzieki z góry
|
Ja bym prosil o filmy z Pk albo z mas Pk
Albo jakie¶ wojny Najlepeij cikeawa akcja :P Pozdro i speeed.....Utani Gran Hur |
Prosze O Filmik Z Hell Gate Prosze Od Niego Od Dluzszego Czasu Ma Ktos Tak Filmik ?! Niech Ktos Go Umiesci Plz Chce Sie Dowiedziec Gdzie Deadne Gdzie Moge Expic Z Gory Dzienki X(
|
|
Nigdy niewidzialem "Warlock' a" w akcji, wiec prosze o jakis huncik :)
Aha... Prosze aby link nie byl z "Rapidashe", bo moja przegladarka nie obsluguje Javy :( :/ I nie mam czasu na robienie takich pierd** :P Z gory dziekuje :D |
Cytuj:
Dziękuje :) |
ja bym poprosil o filmik z Yeti ;)
|
http://members.lycos.co.uk/machu12/movies/
tam macie poh hellgate etc.. |
Film z questu z djinnami (ten żeby urzywać sklepu)
Prosze o film questu z djinnami z jego opisem (od którego levelu jest)!!
Bo chce urzywac sklepu. Z góry dzięki!! |
bubble
bardzo bym prosił o film z bubble w roli głuwnej
|
pro¶ba
ja poprosiłbym o film z pk na aldorze ale takim poz±dnym pk z jakimi¶ sumonami ;) i jeszcze bubble we wlasnej osobie ;) :baby:
aha i chcialbym jeszcze filmik z dezert questem i jak expi 12 druid i na czym ;) o toche duzo prosze ale jeszcze chcialbym jak id± na fire devile w thais:P :baby: |
Proszę o filmik, w którym zostanie pokazana Darama.
Nie mam Pacca ;( |
Knight
B) Proszę o filmik gdzie expić knightem na levelu 15+ (pobliza Carlin lub Ab'dendriel mog± być jakies wyspy dla FACC)
DZIĘKI B) |
Dajcie hellgate na nowa tibie
Czesc dajcie w koncu wyprawe z hell gate na nowa tibie... ale zeby byly pokazane wszystkie zakamarki
|
ja bym chcial jak ktos idzie do bazyliszka z venore
|
Poszukuję filmu o tym ,jak sorc lub drut ( PACC ) soluje 1 draga z summonami ( DS'Y).
|
Cytuj:
|
Bardzo bym prosił o filmik z expieniem czarodzieja lub druida na tak około 35lvl, mog± być sumony lub runy, bo mi co¶ expienie nie idzie.
Z gory thx |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:52. |