Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Morgana wojna Tengu vs Fire. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=63187)

janou 18-02-2006 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aonik
Ty Ziomus Roxior, Majne Bro tibia blz :*:*

:** kiss bro:**

Tirensa 18-02-2006 21:39

Hmm...bronie nizahe czyli liże mu dupe?To ja przy tobie wysiadam bo ty w takim razie liżesz dupe całem Tengu:).

Zuno Ryder 18-02-2006 22:20

@up

yyy ja jestem neutralny ;] Teraz TY powinienes zarwac bana za wulgaryzmy ;]

Tirensa 18-02-2006 22:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zuno Ryder
@up

yyy ja jestem neutralny ;] Teraz TY powinienes zarwac bana za wulgaryzmy ;]

Dupa to nie jest przekleństwo to tylko mocniej wypowiedziane słowo tyłek.Tak jak np. zamiast mówić ręka można mówić łapa,zamiast głowa łeb.A pozatym było to wzięte z wypowiedzi innego użytkownika forum.:)

SqTy 18-02-2006 23:23

YYY.... takie wyzywanie sie zwolenników Fire i Tengu do niczego nie prowadzi...

Raul 19-02-2006 00:14

Vaikor jakbyś mógł to dodaj. Nie chcę edytować Twoich postów. ;]

Evil Gator
Feb 18 2006, 20:16:16 CET Killed at Level 54 by Nizahe Inferno

Vaikor 19-02-2006 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul
Vaikor jakbyś mógł to dodaj. Nie chcę edytować Twoich postów. ;]

Evil Gator
Feb 18 2006, 20:16:16 CET Killed at Level 54 by Nizahe Inferno

Ok już sie robi, dzięki bo nawet nie wiedziałem ;)

Aonik 19-02-2006 08:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tirensa
Hmm...bronie nizahe czyli liże mu dupe?To ja przy tobie wysiadam bo ty w takim razie liżesz dupe całem Tengu:).

Ojjj dziecko ja nie gram na morganie wiec mi lizanie tylka Tengu nic nie daje po prostu wiem ze jak Tengu by wygralo to bylby spokoj :] a tak .... Nizahe i jego psy powoduja ze server jest zacofany ... ^^ Pozdro kasztanie :]

Storiel 19-02-2006 09:55

hmmm

Hmmm Wiec wie ktos wkoncu kto to jest "Raul" z Fire??Osobiscie sie domyslam ale niechce Walnac Glupoty :P

spec4rever 19-02-2006 10:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Storiel
Hmmm Wiec wie ktos wkoncu kto to jest "Raul" z Fire??Osobiscie sie domyslam ale niechce Walnac Glupoty :P

Wiem ale Mowil mi ze woli aby niepisac tego na forum
Cytuj:

Widze tesh bronisz Nizahe... to ci slawy nie dostarczy... jak kto woli skoro lubisz tesh mu lizac tyleczek to prosze cie bardzo... a co do chleba ja takowy mam prznajmniej w domu ... nie jak nie Ty...

po 1 ja niegralem za czasow "Zaznosa"
a po drugie koles co go hacknol jest teraz w waszym "swetym" tengu
i To ty ciagle Myslisz o lizaniu dupy badz trachaniu paly...
wiec ci sie to marzy czy jak??
ty zaczeles cos pisac ze dupy lizesz itd...

Vaikor 19-02-2006 11:52

11:24 You see a dead human (Vol:10).You recognize Ulizes. He was killed by Vildingen.

More will come ;)

Darth Torax -.- 19-02-2006 12:55

O kto tu sie Ulizesem przejmuje najpawdopodobniej wyleci z Fire za niesluchanie rozkazow.

35:17? nadal wygrywamy =(

Vaikor skonczyl ci sie ban :>

Tirensa 19-02-2006 13:47

Cytuj:

Pale to ty lizesz staremu chyba a dupe to swietnie nizahowi lizesz przekaze mu bedzie wniebowziety ze ma takich fajnych murzynow ^^

Specu nie zniżajmu się już do jego poziomu i poprostu go ignorujmy^^.

Toowreck 19-02-2006 14:14

spec ma racje, z tego co pamietam to Wizo~ maczal palce w hacku Zaznosa.
Chcac nie chcac teraz jest w Tengu (lub byl nie sprawdzalem).
Poza tym skonczcie wreszcie z bluzgami bo ten temat sie robi nudny (propaganda, wyzwiska, subiektywne czesto przesadzone stwierdzenia... belta mozna puscic).
Gralem na Morganie od poczatku, widzialem rozne rzeczy ze strony avis/fire etc. chce tez przypomniec ze sporo ludzi w Tengu bylo kiedys po stronie Nizahe i nie przeszkadzalo im to co sie dzialo.

_/ Fire

Aonik 19-02-2006 14:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toowreck
spec ma racje, z tego co pamietam to Wizo~ maczal palce w hacku Zaznosa.
Chcac nie chcac teraz jest w Tengu (lub byl nie sprawdzalem).
Poza tym skonczcie wreszcie z bluzgami bo ten temat sie robi nudny (propaganda, wyzwiska, subiektywne czesto przesadzone stwierdzenia... belta mozna puscic).
Gralem na Morganie od poczatku, widzialem rozne rzeczy ze strony avis/fire etc. chce tez przypomniec ze sporo ludzi w Tengu bylo kiedys po stronie Nizahe i nie przeszkadzalo im to co sie dzialo.

_/ Fire

zgodze sie z wiekszoscia oprocz tego ostatniego :P
no cush wojne i tak wygra lepszy ... :] tylko denerwuje mnie to ze gracze lepsi psuja gre graczom slabszym w koncu to ma byc tylko zabawa :/

nalog 19-02-2006 14:50

Nie mam własnego zdania o tej wojnie, nie znam ludzi z Tengu ani z Fire, ale Vaikor mam do Ciebie prośbę...

Powiedz Lordowi Mortulowi, żeby następnym razem nie robił z siebie nooba tak jak ostatnio, gdy zasypywał w depo mojemu kumplowi bohy [kolega wystawił bohy na skrzynkę depo i zaraz różne typy zbiegły się zasypywać mu je, w tym Lod Mortul].

Fajnie to wyglądało, tyle noobów a pomiędzy nimi on, wypychający wszystkich tak żeby mógł stanąć za kumplem i spamujący hasełkiem:

-"Press Ctrl+Q, it helps"

IceMaster :) 19-02-2006 15:38

Coś mi się wydaje że to zaczyna być nudne cały czas nooby spamują że wolą Tengu i że liżemy dupe Nizahemu
wcale tak nie jest w/g mnie Tengu nie zasłużyło na żaden szacunek
znam dużo więcej przykładów hamstwa niż Ty znasz u Nizahe
pozatym jesteście Polakami bez honoru
kto się podlizuje szwedom...
jesteście raczej bez honoru i nie macie za grosz miłości do ojczyzny

Zuno Ryder 19-02-2006 15:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez IceMaster :)
pozatym jesteście Polakami bez honoru
kto się podlizuje szwedom...
jesteście raczej bez honoru i nie macie za grosz miłości do ojczyzny

Oooo... Widzę, że na forum się rasizm kształtujeX(

Vinek 19-02-2006 16:28

Za co

Dzisiaj sobie skilluje Swoim sorcem i knajem z kolegą noi wbija cosan~ i zabija moje 2 chary a za co?? to właśnie chce sie dowiedzieć:( :( :( I do tego jeszcze straciłem Crown arma i 1.5 bp hmm:( :( :( :( :o :o :confused:

Tirensa 19-02-2006 16:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vinek
Dzisiaj sobie skilluje Swoim sorcem i knajem z kolegą noi wbija cosan~ i zabija moje 2 chary a za co?? to właśnie chce sie dowiedzieć:( :( :( I do tego jeszcze straciłem Crown arma i 1.5 bp hmm:( :( :( :( :o :o :confused:

Hmm...Łatwo się domyślić za nic:).Ale on ci pewnie powie że spiskujesz przeciw tengu,że znasz nizahe i russela z rl(za to ja między innymi padłem ale nie przypominam sobie żebym ich poznał:P).Heh dużo by jeszcze tych powodów można znaleź:P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:26.