![]() |
Cytuj:
:** kiss bro:** |
Hmm...bronie nizahe czyli liże mu dupe?To ja przy tobie wysiadam bo ty w takim razie liżesz dupe całem Tengu:).
|
@up
yyy ja jestem neutralny ;] Teraz TY powinienes zarwac bana za wulgaryzmy ;] |
Cytuj:
|
YYY.... takie wyzywanie sie zwolenników Fire i Tengu do niczego nie prowadzi...
|
Vaikor jakbyś mógł to dodaj. Nie chcę edytować Twoich postów. ;]
Evil Gator Feb 18 2006, 20:16:16 CET Killed at Level 54 by Nizahe Inferno |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hmmm
Hmmm Wiec wie ktos wkoncu kto to jest "Raul" z Fire??Osobiscie sie domyslam ale niechce Walnac Glupoty :P
|
Cytuj:
Cytuj:
a po drugie koles co go hacknol jest teraz w waszym "swetym" tengu i To ty ciagle Myslisz o lizaniu dupy badz trachaniu paly... wiec ci sie to marzy czy jak?? ty zaczeles cos pisac ze dupy lizesz itd... |
11:24 You see a dead human (Vol:10).You recognize Ulizes. He was killed by Vildingen.
More will come ;) |
O kto tu sie Ulizesem przejmuje najpawdopodobniej wyleci z Fire za niesluchanie rozkazow.
35:17? nadal wygrywamy =( Vaikor skonczyl ci sie ban :> |
Cytuj:
|
spec ma racje, z tego co pamietam to Wizo~ maczal palce w hacku Zaznosa.
Chcac nie chcac teraz jest w Tengu (lub byl nie sprawdzalem). Poza tym skonczcie wreszcie z bluzgami bo ten temat sie robi nudny (propaganda, wyzwiska, subiektywne czesto przesadzone stwierdzenia... belta mozna puscic). Gralem na Morganie od poczatku, widzialem rozne rzeczy ze strony avis/fire etc. chce tez przypomniec ze sporo ludzi w Tengu bylo kiedys po stronie Nizahe i nie przeszkadzalo im to co sie dzialo. _/ Fire |
Cytuj:
no cush wojne i tak wygra lepszy ... :] tylko denerwuje mnie to ze gracze lepsi psuja gre graczom slabszym w koncu to ma byc tylko zabawa :/ |
Nie mam własnego zdania o tej wojnie, nie znam ludzi z Tengu ani z Fire, ale Vaikor mam do Ciebie prośbę...
Powiedz Lordowi Mortulowi, żeby następnym razem nie robił z siebie nooba tak jak ostatnio, gdy zasypywał w depo mojemu kumplowi bohy [kolega wystawił bohy na skrzynkę depo i zaraz różne typy zbiegły się zasypywać mu je, w tym Lod Mortul]. Fajnie to wyglądało, tyle noobów a pomiędzy nimi on, wypychający wszystkich tak żeby mógł stanąć za kumplem i spamujący hasełkiem: -"Press Ctrl+Q, it helps" |
Coś mi się wydaje że to zaczyna być nudne cały czas nooby spamują że wolą Tengu i że liżemy dupe Nizahemu
wcale tak nie jest w/g mnie Tengu nie zasłużyło na żaden szacunek znam dużo więcej przykładów hamstwa niż Ty znasz u Nizahe pozatym jesteście Polakami bez honoru kto się podlizuje szwedom... jesteście raczej bez honoru i nie macie za grosz miłości do ojczyzny |
Cytuj:
|
Za co
Dzisiaj sobie skilluje Swoim sorcem i knajem z kolegą noi wbija cosan~ i zabija moje 2 chary a za co?? to właśnie chce sie dowiedzieć:( :( :( I do tego jeszcze straciłem Crown arma i 1.5 bp hmm:( :( :( :( :o :o :confused:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:26. |