![]() |
ehheheheheheh nie moge sie doczekac...dzis chyba dojde do extreme dream
ktos mnie w****i-napisze do duffa ze musze kogos zabic bo mnie w****il nawalam go-zabilm,ktos chce mnie dednac-szybkie msg do duffa i maja problem xD wkoncu bede pekowal ^^ yeah |
|
No wiesz rycerski, ja mialem internet a ty nie no coz i kto tu ma slaba pamiec?;)
|
rekin nastepnym razem ja chce fotke w twoim domeczku postawie se na pulpit :):) spoko masz chate naprawde gicior widze ze lezy tam qauramine rod czy jakos tak to jak zrobie mojego druta 26 lvl to mi sprzedasz :):)
|
kuĽwa...ale jazda...nie grałem tydzień..patrze..a tutaj michał 80/80..ligus bije 82 axe...ale teraz najlepsze...MAM BANA!:D...za złe imię:D:D:D....Teraz zmieniłem i bede się nazywał Master loczkin (jak przyjm±:P)..ale tylko ciekawy jestem kto mnie wsypał..da sie to jako¶ sprawwdzić?
|
@hydrant
co jest zlego w twoim nicku?? 0o |
Znowu ciekawostka jeden z high lvl dostał hacka i przez to 12 lvl w plecy :P. Tym szcze¶liwcem był Mar de'platazenho a oto lista dedów przez hacka :P
Feb 23 2006, 02:28:06 CET Killed at Level 52 by a scarab Feb 23 2006, 02:12:38 CET Killed at Level 53 by a larva Feb 23 2006, 02:10:04 CET Killed at Level 55 by a larva Feb 23 2006, 02:06:53 CET Killed at Level 56 by a larva Feb 23 2006, 02:03:45 CET Killed at Level 57 by a larva Feb 23 2006, 02:01:35 CET Killed at Level 59 by a larva Feb 23 2006, 00:51:56 CET Killed at Level 60 by a larva Feb 23 2006, 00:49:38 CET Killed at Level 61 by a larva Feb 23 2006, 00:46:04 CET Killed at Level 63 by a skeleton |
@hydraulik
wlasnie co zlego w twoim nicku?? a pozatym jestes z gdanska :):) jaka dzelnica ?? :) |
o0 najs haus rekin
1 raz widze twoja chate !! :P rekin zapraszam do mojej na sska i na forum cykniemy :P
|
Jestem z gdańska...to jest z Pruszcza gdańskiego:P ale chodze do gdańska do szkoły(gdańskie autonomiczne gimnazjum:P)...
Type: Name Lock - A character with a name lock isn't allowed to log into the game until the character gets renamed. Character: Hydraulik zbyszek Reason: name with nonsensical letter combination Comment: Not pronunciable Old name: Hydraulik zbyszek New name: Master loczkin Date: Feb 19 2006, 00:49:35 CET Status: The new character name will be verified by a member of our staff as soon as possible. ale najważniejsze ze nie straciłem zbycha...to jest...nawet lepiej ze mam inny nick..mialem hunta od blood-bringers:D..a teraz nie beda wiedzieli kim jestem..hua hua hua:D |
omg ten kto hacknal mar de'platezenho niech bedzie ploboslawiony na wysztkie czasy
alleluja :) a tak pozatym nie czaje komu moze nie pasowac nick hudraulik zbyszek?? :/ omg ale sie dzieje la lal al la la la mar dostl hacka la la la la la la juz nawet smierc nie popsuje mi humoru :) no moze nie :P |
Fajnie ze hakneli tego nooba... Do bb biora od 60 lv i 80/80 tak mi aikau powiedzial, chyba ze namowisZ jednego z vickow.
|
powstala nowa gildia-jestem jej czlonkiem a raczej vice liderem-moze duffzenho dojdzie ^^
ps.<~Sell~>Giant sword~2x Knight Armor~Fire Sword~Crusader Helmet<msg me><~Thais~> |
Od 45 lev a w niej sa 30 lev, wiecie co zalosna ta gildia.
Cya |
@up
Ty jestes zalosny! Mowisz tak bo jestes za slaby do tej gildi, a jezeli chodzi ci o to ze sa tam 3 osoby na 30-40 lv, to OXYGENZ tak pozwolil (Dla twojej wiadomosci 115 MS). Jest tez wiele sobo ktorzy knifem zabili by cie bez problemu jak Sokkoz Dow, czy chodzby Duhzenho... |
@ poreda
ale zes mu do***... dogaal :) lol mar de'pltezenho mial haka: ) lal lal la la la la :) |
Markizek sUx ;x
piszesz ze zalosna gildia bo cie nie wzielismy do niej (a konkretnie ja nie wzialem) zazdroscisz gildii to napisales ze jest zalosna... nie ponizaj sie plx
|
Cytuj:
No wiesz watpie, nie musze byc w tej gildi laski bez wole isc do BB niz jakies gildi co sie rozpadnie po 1 tyg.Ja nie musze zmieniac charow co 1 miesiac bo mi hackuja czy zabijaja.Naprawde nie wiem czego mam zazdroscic.Czym sie pozniaam? Tym ze pisze prawde? Pozdro |
lOl
Cytuj:
|
Cytuj:
Po 2: wszystkie sam robilem od 1 lev:] Po 3: nie padlem 4 razy w 1 dzien:D Po 4: Zobaczymy:baby: Po 5: Czemu nie bende w BB?X( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:22. |