![]() |
Wczoraj jak grałem to widziałem coś takiego.Gosciu na 1 lvl idzie do toma.Pisze "Hi" a potem "Sell szczur"
|
Cytuj:
Mnie zawsze bawi "hanted on majn" na non pvp... poezja. |
Dla mnie to takie sytuacje : Czemu Kiesiel toniebudyn napisal do mnie : Jak mnie kochasz podnies reke a jak nie kochasz zlap mnie za jaja. Smieszny nick i dotego głupota ...
|
Cytuj:
ktosz krzczy pk, a ja odwazny lece do niego. dochodze patrze a go hunter leje;] pozniej kazdemu mowil ze go jakis chakier cipsoftu bil bo skulla niemial;p co do rooka jakis 8lvl idzie do oracle i mowi; hi. jak ona sie spytala kim chce byc on odp.: rycesz;] |
Ja widziałem że noobek krzyczy buy plate armor
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o |
;d
Ja zrobilem 2 ludzi na Antice jednym weszłem na skałe a drógim bylem kolo skały i tak samo ih ubralem ( zeby wejść na tą skałę potrzebowałem 3 boxy no i zbieglosię dużo noobków i dawali mi 100 gp żebm powiedzial jak to robie ;D bo połozylem na skale całe eq i 2k zarobilem w ten sposób prawie 500 gp ;D
|
@up
Rozumiem, że 2 było zalogowanych naraz? MC blx? To 2 już nie było śmieszne :d |
nie był jeden zalogowany i mówilem że to ten sam na góże co ten na dole i ze tak specjalnie sie wylogowywuje . A jeszcze jesdna śmeszna sytuacja: Miałem pick , wykopalem dziure niedalego bear room i znalazlem kluc i myslalem ze to klucz to MINO MAGA i pobieglem tam i nic ;D
|
Ja raz byłem na rooku, oczywiście chciałem już wyjść bo miałem 8 lvl ale sobie pomyślałem że stworze na rooku gildie ognia (taką dla jaj) Potchodzi domnie gostek i prosi czy mógłby dołączyć. Podchodze do traning room a mówie mu żeby polożyl itemy na ogień. On położył ja je wziołem. Następnie idziemy do orca spearmana i każe kolesiowi wytrzymac z nim 2 dni :D :D
Gostek oczywiscie umarł bo był bez itemów. Następnie podchodzi domnie i mówi. "Mada faka co to miało być dlaczego mnie tak wrobiłes" A najzabawniejsze jest to że ten kolo miał 28 lvl :) Teraz spadł na 27 i na takim pozostał. A ja mam itemki(najlepsze EQ na raku oprucz spike sworda) Teraz jego kolega mówi mi na mainie (ma 58 lvl) masz deda. Ja potchodze do niego i co sie okazało??? Kolo miał red skulla a nadodatek red hp. Byłem wtedy sorkiem i oczywiście zabilem NOOBERA :) Wypadło mu całe EQ a ale kolesie zakosili ;/ Miał on protektora który zaczął mnie bić w przed depo. (około 34 lvl) NIestety kolesia też zabili :) I to pokazuje właśnie jak naiwność innych graczy i zabijanie słabszych lvl :baby: (jeszcze nadodatek przed dp) jest zgubne. Ja na to mówie poprostu:NOOB X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( OK cya wam bo sie tu zagadałem ,jak dedniecie wspomnijcie moje słowa :D |
[quote=Mati94;1167196]Wczoraj jak grałem to widziałem coś takiego.Gosciu na 1 lvl idzie do toma.Pisze "Hi" a potem "Sell szczur"[/Q
1 lvl to można powiedzieć deb**. Ale pamiętaj z 1lvl sie nieśmiej bo równie dobrze mogłeś byc to ty. 1lvl dopiero zaczyna grać i niewie co i jak. Takim graczą to trzeba pomóc a nie smiać sie z nich. I morał z tego taki że na rooku są sraki :D :D :D |
-m00bek jakiś padł na szkieletach a ze soba miał 3k. xD
-noob Says: buj bandana Niezapomne tez jak jakis noob mial nick: Czesc nie mam co jesc |
Cytuj:
|
[quote=Poaland;696630]Podawajcie śmieszne sytuacje :8o
A moja byla tak ja muwie do goscia ktory sprzedwwal chickens feathery buy 1 za 15 gp. on mowi ok. ja daje na trade 15 gp a on mi 16 piorek i zaakceptowal xD |
Borsuk, nie masz się czym chwalić, tacy jak ty tylko obrzydzają pożądnym graczom grę.. Gość się pomylił, więc pożądny gracz by cancelnął trade..
A co do tematu to miałem kilka pewną śmieszną sytuację w trade room.. Stoje w jednym z wystawionym brass shieldem i jakiś noobek podchodzi do mnie i mówi: Ctrl+q Plx! Press ctrl+q! I potem jeszcze z 20 "plx". To była najśmieszniejsza próba kradzieży jaką widziałem :) |
Stałem sobie na rynku, krzycząc SELL BLUE ROBE http://members.chello.pl/l.lewczyk/images/armors/2.gif (lubię się czasem powygłupiać i prowokować). Podszedł jakiś gość i wywiązała się krótka rozmowa:
02:26 [Ja]: sell blue robe 02:26 [Ja]: sell blue robe 02:26 [On]: hi 02:26 [Ja]: hello 02:26 [On]: i would like the blue rope 02:26 [Ja]: i don't have a blue rope 02:26 [Ja]: only roBe 02:27 [On]: oo sorry 02:27 [Ja]: i can sell it cheaply 02:27 [On]: i would trade for it 02:27 [Ja]: what would you trade? 02:27 [On]: a combat knife (Atk:8 Def:6) 02:28 [Ja]: deal! 02:28 [Ja]: please trade 02:28 [Ja]: thank you 02:28 [On]: thanks 02:28 [On]: take care of it 02:28 [On]: bye 02:29 [Ja]: bye and good luck Zaskoczył mnie! Chyba pierwszy raz spotkałem człowieka, którego stać na nieco rpg zamiast wyzywania od noobów. |
Cytuj:
|
Trap na Mino hell dobry sposob zarabiania na rooku...
gdy potrzebujesz pieniedzy, eq, jakis wspanialych itemow na rooku po prostu:
1. Nie mozesz byc noobem:P 2. Nigdy ale to nigdy nie trapuj rookslayer'a bo on moze strapowac ciebie... (co innego jak to jakis noob ktory nie umie wyjsc na MainLand :D ) 3. Jak juz ktos przyjdzie na mino czekaj az wszystkie stworki zajma sie nim. w innym wypadku sam mozesz pasc. 4. Jak ci sie uda Strapowac jedna osobe to bedziesz powoli wiedzial na czym to polega wiec zaczniesz to robic czesciej :D. Jak juz masz najlepsze eq, mnostwo kasy i multum wrogow lepiej nie wychodz na mainland :P. Najglupszy pomysl Cipsoftu to nowy npc Paulie ktory przetrzymuje twoje oszczednosci, przez to nie da sie wylootowac wiecej niz 100 gp -.- i jak mamy teraz zarabiac???!!!??? ... X( Wiem ze post wydaje sie odbiegac od tematu ale na mino hell mozna naprawde sie posmiac z noobow. :) |
@Up
W normalny , zgody z zasadami sposób. Zabijając potwory i zbierając loot. Nie radze ci trapować , bo to niezgodne z zasadami , więc w każdej chwili możesz dostać bana. |
Niezapomne tez jak jakis noob mial nick:
Czesc nie mam co jesc[/quote] To ja widzialem kolesia o imieniu "Toster mi sie zepsul" :D :D :D :D to ja:D :D :D :D |
Jakaś dziewczyna chciała kupić buty. Sprzedawca oferował za nie 10 gp. Dziewczyna miała tylko 4 gp i ser. Za te rzeczy chciała kupić buty. Ja zaś sprzedałem jej buty za 2 gp. Dziewczyna wyzywała sprzedawcę od leszczy, zaś on napisał o tych butach coś takiego:
10:28 ********** [7]: ale one sa z firmy nike Potem usiłował je sprzedać za 1 gp. :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:53. |