![]() |
Najlepsze co znalazlem to chyba knight axe (w poblizu byl mino mage ;) )
|
ja znalazłem w dead human 5 bp z sd :P był to sorc i robil sd (w jaskini kolo kazo)
|
Bag z ~4500 rybami :D
|
heh pewnie wysmiejecie, ale dla mnie to jest cos znalezc serpent sworda just like that na ziemi ;)
|
Ja znalazłem w bagu przy depo halberd (Atk: 35 Def: 14), a w zwłokach jakiegoś playera w Thais 10 chain armorów.
|
W czasie orc raid ciało red skulla a w nim :
boh, garm, clegs, ok 1000 boltow, kilka bp uh, kilka bp sd, crusader, crown shield = all oddałem :) kiedys gość shakowany wyrzucał itemki i rzucił mi na depo b.sword + drag shielda w ciele koło necro : c set, ok 10 bp sd,hmm,uh, boh = oddałem kolesiowi na dragach w ankrahmun 2x dragon shield w ciałach :) w p ammu w prawie rozłożonym ciele gsa itp |
A ja jestem na Rooku i znalazłem(do tej pory) studded shield
|
na ziemi to to nie było ale w trupi znalazlem c armor (crown) bo byłem najszybszy jak bilo red skula:P
|
Re :
Ja jakis tydzien temu jak szedlem kolo ab zobaczylem worek. zawsze otwieram kazdy worek. akurat jak ten otworzylem to znalazlem k-armor serpent sword i 11k
|
To co piszecie to nic
Ja tu nie ściemniam ale jak restart servera na Pytherze był zalogowałem się na Elysii (i od tej chwili zostałem tam ) znalazłem w worku, teraz sie trzymajcie krzeseł :P GIANT SWORD I BOOTS OF HASTE możecie mi nie wierzyć ale muwie serio
|
Ja tam na roocku znalazlem p shielda w lezacym cialku minoska a na mainie z qmplem znalezlismy w ded body f sworda i f axa radocha byla ale potem mi haxneli konto i tyle sie nacieszylem...... Jak narazie Tibia mi nie chodzi ale coz jakos to przezyje
|
heh
ja miałem farta wracałem z desert questa ,patrze martwe ciało ktośtam killed by giant spider
(lurer sie bał wrócić czy co?) i w ten sposób zarobiłem na desert queście podwójnie (wszystko po 2 łącznie z tym 10k!!!) :cup: 8o |
Mi jakis h lvl wrzucil na depo 100k i demon legsy ,tak sie ucieszyłem ze przestałem grać w tibie ! :D .
Tak na serio to 80% opowiesci tutaj to fikcja ,ja znalazłem c legsy w moim ciele ,@topic p legi i d hammera w ciele karola zalewskiego. |
Ja scale armor w ghostland (powierzchnia) :)
|
:)
to nic w porownaniu ze mna ! Ja na serwerze Celesta w Carlin bylbym mial Mastermind Shield !! lezala przedemna i patrzylem sie na nia (ok.10 sek) ( przez LOOK) i pisalo ze shield of the mastermind ale nie bralem patrze podlatuje gostek bierze tarcze i mowi mi SUCKER!
|
aha.. a ja znalazłem parcela na foldzie (bez znaczka ) a tam :) :)
setki plate shielduw ,sworduw,macuw i chain armoruw 8o i wysłałem do siebie.W sumie było ok.8K :) |
Cytuj:
koncówki -ów pisze sie przez Ó wbij to sobie do zakutego lba bo mnie szlag trafia jak takie podstawowe bledy widze~ Nie twierdze ze nigdy bykow nie wale ale bez przesady no ludzie nauczcie sie uzywac mozgu (nie "muzgu" jak gdzies dzis widzialam) |
Na Rooku znalazłam fishing rod i carllin sword w grocie z minotaurami...;)
A na mainie..z 200 ryb, katane i morning star...;) se lezalo na podlodze ;D |
Kiedyś wchodząc do kopalni znalazłem:
-30 scale armorów -15 battle hammer -4 axe ring -10x 100gp - 400 bolts - kilka stell helmów - 10 battle shield zrobiłem eleganckiegp lootbaga, ale się okazało że przyszedł właściciel (royal lvl 80) najmocniejszy na serwie wtedy. Oddałem mu wszytsko, a on podarował mi axe ringa xD mimo wszytsko na plus :) |
Mój największy wróg położył na skrzynce w depot 100 platynek(10k) I zaczął chodzić do przodu i do tyłu! Nagle złapał lagi i sobie zabrałem platynki!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:01. |