![]() |
Mhm ;P
Czy ja wiem, czy dziewczyna która w życiu nawet normalnej fajki nie tknęła, (ja) posunęła by się do narkotyków? A więc ja wam daje odpowiedz Nie ;p Niewiem czy narkotyki są złe, nie brałam - wiec tego powiedzieć nie mogę. wszyscy tak mówią, ale połowa z was nie brała. Mi do życia narkotyki nie potrzebne ;P Dobrze mi i bez nich. Może po nich czułabym się lepiej ,nie wiem i chyba wole żyć w nieświadomości. A niezłe jazdy to mam i bez narkotyków. Gdy mam "głupawkę" wiele osób pyta się mnie czy coś brałam :P |
Kenixia, brałaś coś?
|
Cytuj:
Co do narkotyków to nie brałem, nie biorę i raczej mi się na to nie zanosi. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wg mnie to jest tak. Jak zajarasz sobie raz na jakiś czas, sam w domku... Widzisz muzykę itd. ;p
Ale jak codziennie wypalasz 367g z ziomalami na ławeczce tylko po to żeby wkupić się w łaski towarzystwa... To coś jest nie tak O.o Wszystko dla ludzi... Ale z umiarem, a że żyjemy gdzie żyjemy to o umiar trudno ^^ ze wszystkim tak jest ;p browary, zioło, bicie lvl w tibii ;x |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Dlaczego z trawka tak drugna zerwac Powod jest banalny. W wiekszosci przypadkow palimy kumplami. Na imprezach, biwakach, wspolnych wypadach. Trawka stanowi wtedy pewna wiez zastepujaca zaufanie. Jezeli odstawiasz palenie - to tak jakbys odstawil kumpli. Moze i bedziesz sie z nimi zadawal, moze beda mowic, ze cie lubia - ale jednak nie bedzie to to samo. Jednym z warunkuch odstawienia nalogu (jak chcecie mozemy tego nie nazywac uzaleznieniem, ale nalog to to napewno jest) jest zmiana srodowiska. Jezeli tego nie zrobiles - predzej czy pozniej wrocisz. |
Cytuj:
|
Byla kiedys taka akcja w Bisce "moda na nie branie" czy jakos tak :) Moim zdaniem ludzie powinni takich akcji wiecej robic. Bo psychologowie i ich peplanie gowno mnie przekonuja, tu trzeba jakis luudzi po przejsciach wtedy to jest jakies wiarygodne i ma sens ! a tak to z dupy ;/
|
Cytuj:
Dla mnie jak ktoś chociaż raz wziął kokainę to jest skończony. Zalegalizować się powinno, ale miękkie narkotyki. |
Narkotyki są zakazane, dlaczego?
Porównajcie sobie efekt jak wypijesz alkohol a jak zażyjesz narkotyki. Do tego prędkość i stopień uzalezniania przy narkotykach to zupełnie inna kategoria. Jak osobowy z 3 przesiadkami w Polsce i TGV we Francji Do tego alkohol, w przeciwieństwie do narkotyków posiada pewne pozytywne właściwości (ale tylko w małych ilościach). Coś jeszcze? Każde kolejne piwo nie zbliża cię do nałogu każdy kolejny narkotyk tak. No i na szczęście - nie masz takiego głodu, że musisz coraz mocniejszego coś pić. Losowe, z głowy najprostsze argumenty. Aż dziw, że ta dyskusja się toczy tak długo |
legalizacja narkotykow niosla by ogromne koszty leczenia tych wszystkich zacpanych imbecyli
|
Ja po jakimś sukcesywnym hacku jakiegos 100 + lvl'a zawsze se pociągne z lufki :D ... a tak na serio omijam narkotyki z daleka miałem doczynienia z kolesiem po detoksie...
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
I mowisz, ze ile masz lat? Chlopcze wlasnie na mnie najechales bez zadnych sensownych powodow -.- ale ok widac tak lubisz ps. nie zadowalam sie ręką ps2. nie "podpalam" jak dziewczyna nie widzi ps3. poco ja to pisze jak twoja odpowiedz bedzie "tak na bank i tak wiem ze to robisz" ehh... |
Cytuj:
a Niektórzy artyści najlepiej tworzyli na koce i nieważne jaką muzykę reprezentowali( nie tylko na koce ogólnie na dragach) Up@@Matek "wyjechał" na Ciebie bo reprezentujesz poziom dna szpanerskiego, na forum każdy może dupić problem w tym czy naprawdę chociaż pocałował dziewczynę? |
Ja to tylko brałam w 5 klasie podstawówki tabakę.
|
Cytuj:
|
Jeśli tabaka to narkotyk, to jakim cudem kupiłem ją 30 minut temu w sklepie przy przystanku?
|
Spotkałeś dilera?!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:49. |