![]() |
@up
Ten sam tekst co mój... Ehh nie lubię trolli. Tak ona robi to specjalnie. |
On tylko stwierdza fakt , bo widział(jak napisał)ssy by Instynkt i prawie na każdym byl dedniety wąż i adv na wyzszy lvl ...
|
Cisniesz z tym Instykt...mam nadzieje, ze obroncy praw zwierzat, nie maja nic przeciwko takim sposobom zabijania wezy =] W koncu to na szczytny cel :P
Y'all |
Lol Yallah twoja mowa była idealna
@Michcio rookstayer Thx za poparcie :D |
@Yallah
"Coś"? ConGz :) |
GZ wszystkich adcanców,nieadvanców i iinych pierdół...dla wszystkich :D
|
GZ Gobii i all ludzie za fajne kolekcje ;)
|
Giezet Gobii, mam nadzieje ze to dopiero poczatek=]
Y'all |
Dzięki ,ale na razie skupiam się na zebraniu 50 honeycombów dlatego cały czas siedzę na wasp tower i wybijam all ,a potem czekam na respa przy bearach i znów lecę na waspy. :)
|
Gz Gobii. Jeszcze szybciej wbijaj levele, a bedziesz double posty robił :P
|
@UP
Hehehe nie bój się o to. :P |
<ha, nabijam se posta>
Grats Gobii za te advencensy ^^ Grats Yallah za fishingensy ^^ Grats Instynkt za kolejnego wężęsa ^^ Grats dla mnie za napisanie posta. |
No, no... Yallah, 1 miejsce na podium w zasięgu Twojej wędki. Proponuję, żebyś rybę, która wyniesie Cię na pierwsze miejsce w fishingu, zostawił sobię na pamiątkę ;) No i oczywiście wszystkim innym też gratuluję dokonań. Gobi, mam nadzieję, że po tylu zmianiach charów znajdziesz wreszcie to jedno, jedyne miejsce dla siebie ;)
PS: Instynkt, skończ z użytkowaniem nielegalnego oprogramowania, t.j "LogAfterPell-bota" ! |
Gz andvanca tylko zdjęcie nienajlepszej grafiki .Założe się że zapisane jako gif.Następnym razem zapisuj w PNG ;)
|
Cytuj:
A jak już tu piszę, następny post szybko nie będzie to: Pozdro dla rookerów a w szczególności dla rookstayerów z arcanii (best friends froom fibia Rycerski cinek, rogver shai, gdereszewski etc.) POZDRO WAM TRZYMAJCIE SIĘ!! I zdobądź ktoś wreszcie brass arma, SOF, PD, etc. :P |
Gratz Instynkt!!!
Spodziewałem się większej ilości pc albo lvl ale 1 miejsce up na best lvl na Isarze też dobra rzecz:) |
@Instynk
Hmmm ciekawi mnie dlaczego wstawiłaś już drugi raz tą samą fotkę?? |
|
A to Milan po co? Dla porównania? ja sie ciebie nie czepiam tylko pytam :P
|
Jakbys nie zauwazyl tam nie ma co porownywac, a Milan Ognia dal to dla pokazania, ze Pani Instynkt zrobila double post.
Y'all |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:40. |