![]() |
Cytuj:
|
info dla szarego ;]
dzis po godzinie 15 trenimy w ab ;] wiec sie przygotuj ;p 8o
a pozniej... szalejmy z suvem na dlach :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
Witam wszystkichB)
mam pare pytań dotyczących obsidii ponieważ chciałem zacząć tam grać, bo na moim aktualnym serwerze (Saphira) jest straszne pa od strony szwedów,więc: - czy na obsidii jest pa? - kto żądzi? polacy?swe?br? - czy są wole expowsika? - dużo ludzi gra? - słyszałem, że na obsidii gra dużo ludzi z miasta Knurów, czy to prawda? z góry thx :p Gl & bye dałem to rownież na temat ze screenami z obsidii bo dopiero pozniej znalazłem ten temat, Srry za spam. |
Cytuj:
- zadzi gildia gdzie jest mala ilosc polakow reszta to szwedzi - o smoki musisz walczyc ;] bo ciezko sie dostac, ale listy sa robione wiec niejest najgorzej - okolo 300 osob + - nie wiem czy duzo jedna osoba na pewno ;] ;] |
@2up
1 Nie ma Pa no moze czasami znajda sie jakies tluki :] 2 Swe ale duzo jest pl na hlvl 3 Są są ale wiem ze na guardach duzo pekuja 4 300 + 5 Niewiem @Sol dzisiaj po 15 ?:> pasi ;] |
Cytuj:
ale ogolnie szwedzi sa milusi ;p ;p a co do guardow to ostatnio widzialam wlasnie filmik jak lessa i aase z jakimis noobami pkuja na guardach, ale to podobno hack byl. |
Ja juz widzialem ze 2 filmiki w ich wykonaniu
W 1 padl bodajze 54ek ;o |
Cytuj:
no ja wlasnie w lekkim szoku jestem ze to lessa pkuje, dlatego jak uslyszalam ze to hack to w to uwierze |
12:48 Suv Dragonslayer: sell boots of haste(45k), blue robe(24k) fire axe(12k), giant sword(35k), vampire shield(22k), bright sword(12k),plate legs(600gp
Suv kim ty w koncu grasz?:) |
Cytuj:
lol suv cfaniaku kto ci b robe za 24k kupi <hahaha>:baby: :baby: :baby: :baby: jak ja wolalam 20k to mnie wysmiali i kolo chcial kupic za 19k ;] |
Dzieki za odpowiedź na pytania, naraznie planuje tam grać, bo jeszcze nie wiem jaką profesje wybrać, mi chodziło o expowsika typu larvy roty cos na początek, a na guardy nie mam sie co wybierać bo mam jeszce trochę pacc'a, a i kumpel co tak gra od paru dni, powiedział mi ze 9 osob z top 25 jest własnie z Knurowa, pytałem się czy jest pa i kto żadzi na servie bo ja moim jest straszne pa od strony szwedów (chyba prywatnego otsa chcą sobie robić) i jakbym już się rozegrał na obsidii mógłbym zrobić trade world ^ ^ mam itemki warte około 250-300k na Saphirze.
Pozdro~ @Szaryy: jakoś nie chce to działać :/ http://s79.photobucket.com/albums/j160/Arad_2006/ |
@up Zmien podpis :>
zle wklejiles link do photobucketa bo jak wejde to mi wychodzi wilkopedia ;] |
Sol wczoraj jednego roba sprzedalem za 21k i plecak UH ;) jeszcze drugi mi zostal :]a na DLkach sobie poszalejemy jesli nie bedzie lagow :(
na Obsidii jest PA jak cholera -.-" tylko ze to na expowiskach typu POH, OF etc ceny sa smiesznie niskie wiec jest kiepsko, nawet bardzo. pozadnych graczy tez malo, ale coz, opuscic takie chary ?:D |
Cytuj:
pa?? ja sie z tym teraz niespotykam.. kiedys tak, jak byla walka o to kto bedzie tu zadzil (choc to z gory to bylo przesadzone), a ze nie expie ani na poh, of itp dlatego moze tego nie odczuwam ;p a do tych pozadnych graczy zaliczam sie ja <lol> joke ;) suv to moze jak tak dobrze ci ide ja ci dam itemki na sell bo ja nie mam szczescia.. lub cierpliwosci do tego ;p |
Cytuj:
@Szaryy: photobucket powienien juz działać. |
Cytuj:
SZARYYYYYYY sory ale ojczyzna wzywala!!!!! i sory za to ale trenig przesuniety na 19 bo dostalam w veno smosie a jak wiadomo czasami ciezko sie dostac ;]:cup: :cup: :cup: |
Sol no pamietam wtedy przed domkiem koles dawal 19k za br
Wbijam sie na train ; P |
16:44 You advanced from Level 69 to Level 70.
:cup: :cup::dance: :dance: :cup: :cup: |
gratzz :] chociaz juz gratulowalem :p bedziesz w temacie ze zdjeciami :D
|
Gz Sol i dzieki za dzisiejszy train
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:05. |