![]() |
Tego orshabaala najpierw blokował Xolorian (SORC) i prawie mu sie udalo .. padł gdy orshabaal byl na redzie. Potem on go lurnął
|
Dokładnie :p Jak xolo padł zlurował orshe dla Tralli.. ale z tego co slyszałem Tralla podobno miał hacka ;/ może się mylę...
|
mial ale to dawno temu, i odzyskal wszystko spowrotem
|
Cytuj:
A co do tego, że oni puszczają, to chyba zazwyczaj z dobrego serca, lub małej ilości osób na servie (czyt. h lvli). BTW. Xolorian gratuluje bloknięcia Orshabaala, jako pierwszy sorc w tibii :>? - Ładnie ci szło, obyś próbował dalej na innych bossach :).... Było by miło, zobaczyć jak próbujesz solować jednego z Faraonów (: Pozdro, Vibra. |
Btw... co się w końcu stało z kasą Wongera....o 23 jak byłem to jeszcze stali w dp :)...
|
Cytuj:
|
Wonger to pies? Dobrze wiedzieć.
|
Cytuj:
If you think that members of Last Stand dont know English, you are in big mistake. I know my English is not perfect but i dont have any problems to speak or write. However i would like to convice you to look on yourself before describing someone. I know not every member of LS know English but MOST of them can talk/write, of course its not like we speak or write perfect but most of people from other countrys can understand us and our English level is not much lower from people from Sweden, Spain and other Europen countrys. P.s Little suggest for you, if you want to criticize my post do it in English, becouse probaly you even wont understand what i have wrote to you. Po Polsku : Jesli kogos nie znasz a nawet jesli znasz to spojrz pierw na siebie conajmniej 10 razy przemysl swoje postepowania, wady, zalety a dopiero potem zacznij go krytykowac. |
Tetro Na SprzedaŻ !!
Xolorian sprzedaje postać na Allegro!! http://www.allegro.pl/item126630287_...ter_sorc_.html
Ps. Czemu na Allegro, jest mnóstwo wysokich leveli na sprzedaż? Zobaczcie, wejdzcie i wpiszcie Kyra. Czyżby Polacy z tego servera, zmieniali server, czy koniec z Tibią... |
http://www.allegro.pl/item124395697_...erze_kyra.html
a tu macie link do moich itemów na sell :] btw. Sprzedaje CC1 za kase w tibii a Azerisa za 1000zł |
Hail Kyra ~~~~!!!!!!
|
Cytuj:
|
Hail Kyra ~~~~!!!!!!
|
O Boże i co Azeris nie możesz sobie pograć na Kyra więc wypłakujesz się tutaj?
Dlaczego mnie nie udeżyłeś, chętnie zobaczyłbym jakie Ty hity walisz, jestem przekonany że niebyłyby one większe od moich. No i przyznaj się że ta postać była kupiona :) |
Kto mi powie czemu Arystos wylecial z LS :/...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Azerisa znam dlugo i wiem, ze chara nie sprzedal, chociaz mial na to ochote. @nonix, morx czy ch.. wie jaki ty tam masz nick: woz sie dalej, zabijaj za nic, lej kogo popadnie - wkoncu to samo robia z toba w rl, wiec sie gdzies mscic trzeba? Tak AZERIS MIAL 2 OWNEROW I NIE DOLICZAJCIE SIE WIECEJ! Oj... jak dobrze, ze odszedlem z kyry w odpowiednim momencie i nie musialem sie uzerac z banda idiotow uwazajacych, ze rzadza kyra :| |
kyrwa sie konczy, milego grana na tym serwie zycze wszystkim, a ciebie azeris rozumiem........opuszczjacie serw poki mozna!!
|
Acct sharing juz jakos moge zrozumiec ale pogarda dla noobow ktorzy nie umia zrobic 30 lvl a kupuja 100 lvl +....
|
Cytuj:
2. Gdyby wbił pz na tobie Nonix by go bil a za Nonixem przylecialaby reszta. 3. Postać była robiona przez tych samych ownerów od poczatku ciekawi mnie skąd ci do głowy przyszło to, że ją kupił lol. P.S. Arystos był TYLKO hlvlem i NIKIM więcej. W LS miał 0 szacunku 0 poparcia 0 pozycji. Zapewnił sobie to wypłacając się po 1-2 dniach wojny z Tetrem(Był pierwszą osobą która zapłaciła). Kiedy wyszedł wtedy z AIE na vent powiedział "Ja o tym nic nie wiedziałem, to drugi owner" - nie takimi słowami lecz słowami o takim znaczeniu |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:24. |