![]() |
Tak cie slucham Martinesz i ręce i cyce opadają....
Okhrana rox yea - jedyne co potrafią to nowe czary wymyślać ;) |
Cytuj:
humm, to że lubie okhrane, to jest moja sprawa. możesz wskazac, czego Ci te rece opadaja? :< |
Cytuj:
|
Każda rządząca gildia bedzie tak od*******ać...
|
Cytuj:
|
od kiedy to proszenie kogos o przysluge albo o pomoc to lizodupstwo? Vilum ty nikogo nie prosiles o pomoc? ;>
|
:) Ta nikt nie jest święty, ale ty też mogłeś z tymi paccami w huja nie robić ...
Mnie też chciałes .. To jest jedyny punkt do ktorego moge się do ciebie przyczepić.. A tak to looz szanuje Ciebie |
Cytuj:
Jeśli ktoś nie szanuje np mnie to inni nie bedą sznować np. ciebie nie ?? logiczne. zanim coś napisze pomyśl troche |
@up
jak masz takie problemy to idz na non-pvp... a nie srasz sie tu.. "takie jest prawo dzungli..." za to jak bys ty tak zrobil to bys nie miał do siebie pretensji ;p
niestety tak nie mozesz.. :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dayre i Soyez wyplacili sie z wojny.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Szczuru - kto by cię chciał? ehhehe
A co do Soyez i Dayre, to nie od dziś wiadomo że nie uczestniczą w żadnych akcjach, więc bez większego znaczenia to że się wypłacili, gorsze tylko to że reperują budżet unitu który został mocno nadszarpnięty w ostatnim czasie. |
Cytuj:
|
Vers, nieźle dogadałeś widzę koledze od kupionej postaci 8o Trzymaj fason, szkoda tylko że toczycie przegrany bój ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zapraszam na Pytherę, chwilowo świat jak marzenie, PA na niskim poziomie, spoko ludzie u "władzy" :cup: |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:14. |