![]() |
Cytuj:
|
ueasiheiua powodzenia Skurka na studiach...chociaz cie nie znam osobiscie ;]
tak jak adii mowil..oby goracych lasek nie zabraklo i wodki co i gdzie studiujesz? |
Studia przedemną, ale z opowiadań ziomków napewno nie będzie Ci sie tam nudzić :) Pozdro Miłych weekendów.
|
siema ludziskaaaa , widze ze sporo sie mówi o xanterze i bardzo dobrze xD
|
Toruń, Uniwersytet Mikołaja Kopernika, Informatyka, dzienne, 5 lat, magisterskie, Dom studencki nr. 5
Coś jeszcze chcecie wiedzieć? : ) |
Cytuj:
Jak skończe LO do ide do tournia do szkoły wojskowej :D |
a ja na PW lub UW.
|
Johny lowca here
Cytuj:
|
Amoze ktoś do wrocławia sie wybiera do szkoły oficerskiej ?? jak tak to ze mna ^^ xD
|
Cytuj:
|
w Abreeden tzw Ab'Dendriel Studiuja tylko Elfy Arcanisty....
|
co do wczesniejszych postów Ryttacego padlem raz w swej karieze czemu bo niebalem sie lisc i walic cie szmato jak haczyles sempai zefir wiesz szkoda mi cie dzieciaku bo huj wiesz i tyle ci powiem.
pozatym rl zioms forever Nowiak Team Rox i tyle idz na inny serw bo szmato zginiesz jak cie zoabcze jebany thiefie kradniesz zeczy inncyh i myslisz ze jeste sok i smiesnzy jest twój komentarz na tibiaq.com w ryttacym ze ja to haker rox informacja lol zreszta smieciu padles juz 5 arzy odemnie lub moich kolegów tylko o tym niewiedziales hahah myslales ze jak tzrymasz podczas panowania vene z tymi drago to ci all wolno tyl .l. [-.-].l. a co do deda zapytaj custeli ejsli chesz ze mnie pzreprosili padlem to prawda bo wpadlo z 15 osób haha funy traop w bramie i all kumple ofline lol jak taki kozak ejstes smigajna tibie cie dorwe a co do goralka to niemam zamiaru sie klucic wiecej nigdy jej nic niezrobilem a ona pierdoli glupoty na mój temat i tyle cya |
Ret.... ty juz se nagrabiles......i to ty zmien server... radze Secura lub Celesta =P albo pograj se na Ots PS mowilem Chuj sie pisze przez ch
|
Adii : A tam u Ciebie cieżej zdać niz w Polsce ?? I jak z robotą ?? xD
|
Tzw Studia w polsce sa prawie najtrudniejsze w calej Europie.... chyba tylko dwa panstwa maja trudniejsze =P wiem ze najlatwiej jest zdac w niemczech.... tam same nieuki
|
ty sobie zmien i tyle i mnie huj obchodzi co omnie myslisz mam dyslekcje wiec robie bledy ibede pisal jak misie podoba <wolnosc slowa>
|
Padlem 2 razy...na afk taki z ciebie kozak
Kiedys w thais biegalem z dp do temple a rethronek nie mogl mnie zabic ;] czekaj..czekaj 15 osob? przecierz bylo zaledwie 7 osob (jak odnajde screen to tu wstawie) kumple ofline? co by ci pomogli skoro ledwo co dobiegles do bramy, poszedl magic wall - combo i dedles...nie broniles sie zbyt dlugo...jak sam mi mowiles z powodu lagow |
On Ma laggi na realu ;-p
|
Cytuj:
|
takie kozaki lol smiac mi sie z was che padles 5 razy cipo pamietasz np ballard , i pare inncvyh osób jak cie zajebalo? moze klamie?;] ciekawe dlaczego huehauehuaehue
a ty mial idz wy*******aj bo pierdolisz teksty jak pzredszkolak cya niebede odpisywal nobom bo mam was dosc lo l1 madzejszy od drugiego HoNoR FoReVeR:evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:06. |