![]() |
np. utani gran hur ""stop wariatom drogowym""
exura ""lece bo chce lece bo pk gonia mnie czy sa uhy czy nie lece bo chca zabic mnie"" exevo gran mas vis ""dobranoc wszystkim"" utevo lux ""aj nie po oczach"" |
adori vita vis""Ja Sprite, ty pragnienie
|
lol tu maja byc zabawne opisy czarow a co jest zabawnego w np. utani hur ""brum brum -.- Lub jakies utani gran hur ""Zapie******* bo ja w tym nie widze nic zabawnego -.-'
Cos ode mnie : Exori ""Br?!1oneone? Do reszty czarow mam .... ""ó_ó bo nie chce mi sie wymyslac zadnych durnot ... |
lol;p
ja urzywam Utani Hur """Follow the white Rabbit
|
Moje Hotkeye :
Exura Gran ""Lekkie leczenie w tak dobrej cenie Exura ""C*uja daje ale sie przydaje Utevo Lux ""Czy ciemno czy jasno plynie muza przez miasto Utamo Vita ""Kevlar Exori Vis ""KaMe-HaMe"" Exori Flam ""Booom"" Exori Mort ""Prawie jak SD Utani Gran Hur ""Nitro Mode Activated Exana Pox ""AntyGangrena Usłyszane : Exeta Res ""Dance with me bitch Utevo Lux ""Ciemno jak w dupie ale torcha nie kupie Utamo Vita ""Protected by Chuck Norris |
ja uzywam takich
utani hur "" ~w00t~ exori "" ~w00b00d00~ reszte mam bez "opisow" jeszcze jeden,ktory uzywa moj kolega Adura Vita """ UH do UHA , a bedzie kapucha (: @edit jeszce "opis" innego kolegi exevo gran mas vis "" moj kolega jest yy knajtem i wali yy z yy axa a ja jestem yy sorciem i yy wale z yy UE @edit2 po wczorajszym finale MŚ mam jeszcze jeden "opis" exura vita "" protected by Zizou head |
A ja mam takie jedno
exana pox""prawie jak nicoret |
utani gran hur "Stas! uciekajmy bo slonie lecom! <-literowka specjalnie
exevo gran mas vis "red hot chilli peppers exura "jabol stawia na nogi exana pox "exana spox exori vis "BLEAH rzygłem se exori mort "close combat die exani hur up "i feel high exevo pan " tofik, zjadles juz draze, czekolade i BATON |
utani gran hur ""swizdu gwizdu ide w piz**
exura ""dount keal mi plx i paj utevo lux ""kopnij mnie w musk |
Sniper blood'bro
utevo gran lux ""ciemno jak w dup** a torcha nie kupie Ja exori vis ""Bziummm najglupszy jaki widzialem : utemo vita ""terravita najbardziej spontaniczny : exevo gran mas vis ""bum smiechowy exori ""huehuehue |
mhm :?
moje h keye ;i niektore z nich :p exura vita ""zastosuj~ utani gran hur ""banana banana banana banana terracotta banana teracotta teracotta PIE! utani gran hur ""what a splending pie, pizza pizzaa pie, every minute, everysecond BUY BUY BUY BUY BUY BUY! exevo gran mas vis ""My cock is much bigger than yours, my cock can walk right through the door, with the feeling so pure it's got you screaming back for more! exevo mort hur ""My shit stinks much better than your, my shit stinks right down through the floor, with the feeling so pure it's got you coming back for more! utamo vita ""What's the blue ? utevo vis lux ""very magic and so fucking long torch i jeszcze jedno :p exevo gran mas vis ""You see a dead human. You recognise PeknietyJezxD. He was killed by SuvBezZachamowan. You see PeknietyJezxD (level 346). He is a master sorcerer. z OTS ale jest :p i z knighta exori ""pushing little children with their fully automatics they like to push the weak around, ROUND ROUND |
utani gran hur "No time to waste , I gotta haste!
exori vis "Cut kiss from death ;* |
:topic:
Cytuj:
SYSTEM OF A DOWN rządzi ;-) |
Cytuj:
|
Też jestem Ich fanem, ale niewiem czemu teksty piosenek SOAD miałyby być w jakiś sposób opisem czaru, i do tego zabawnym.
@topic utani gran hur ""szybciej! moda na sukces sie zaczyna! utamo vita ""prezerwatywy durex zapewniaja pelna ochrone |
exura "" Barszyk jest pozywny, smaczny i zdrowy
xDDD |
Exura"" Gówno daje, ale się przydaje "" :p
|
utani gran hur "Wtedy płyne, płyne...
|
Coś co ja wymyśliłem:
Exori Vis ""APSIK!"" |
Utani gran hur "lece bo chce,lece bo pk goni mnie,czy jest manna czy nie,lece bo zabije mnie.B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:35. |