![]() |
Ujebali Dastera :P Mam filmik xd
|
no i jest wojna zulu kingz vs. force of heaven daster sie musial wkurzyc :p
|
Tyferius
Mar 23 2007, 13:03:23 CET Killed at Level 105 by Snustorr Widzę że PTD nie mogło się powstrzymać przed wciśnięciem w tą wojnę swoich paskudnych łap. Znaleźli głupi powód do ubicia Tyferiusa. :confused: |
No to sie porobiło 8o
|
Cytuj:
|
wczoraj padli
shin puna elanros pold kucyk ertes sarendial od demona mniej wiecje w tym samaym czasie czyzby robili anni?:P |
Co to za początek wojny gdy połowa Zulu kingz`ow nie wie o niej ?? Teraz już pewnie wie, ale daster zrobił gildie wrzucił na forum temat o wojnie i poszedł fragowac (nie trwało to wiecej niż 5 min). Nie sądze czy izzu i niob mieli jakieś szanse...
|
Tak, Elenros i inni robili annihi.
Tyferius padł bo zabił jakiegoś ziomka snustorra. Frag na Dasterze nie powinien być uznany bo był przed wojną. Według mnie Zulu kingz nie mają żadnej szansy tak jak teraz force of heaven zaczynają gadać ze sobą itp. Zaczynają być poprostu zgrani.. GOGO Girlz 8o Skramcio [; |
Ja tam nigdy nie jestem az tak pewny siebie. Nie wiadomo czym przeciwnik moze nas zaskoczyc ;)
|
Znacie gościa o nicku don'guccio??Powieccie mi czemu jest huntowany jeśli go ktoś zna!a może nie jest huntowany tylko padl ostatnio ofiara? :]
I drugi z gości to Opilek??Te same pytania!Prosze o jakąś odpowiedź!:) |
Don'guccio to botter..
Kiedyś go znałem do 60 lvlu, potem przestał grać i sprzedał chara.. |
@up
Erale tez botter. Shuntuj go. |
Mitzum, Zulin, Nargoriel i inni też boty, huntuj ich
|
Aff.. nie ma to jak paść od ptd na 2 ue.. ;/ A za co? Za free ;)
Leciałem sobie spokojnie na tombkę... aż nagle podeciał do mnie Alosio Aloha i zaczął mnie bić z sd.. Doleciałem spokojnie do PZ i pisze do niego "?", on na to "Ops.. I'm so sorry, wrong person". Poszedłem pod chatkę porobić hmmki.. Po 20 min. podleciał Alosio i zaczął mnie przepraszać za to, że mnie bił.. Nagle na hurze podleciał Leon Aloha i w tym samym momencie poszły 2 ue.. Heh.. ciekawe za co ;p, kumplowi napisali, że za to, że byłem afk.. uhauahu! Tydzień przerwy i czas lvl odrabiać :) |
Aloha famili to jakies pajace xd ciągle widze któregoś z nich jak kogoś biją
|
(^.^) - tez bys pewnie pa robil bedac w ptd
|
Za jakies 3 miechy nabije 35-40+lvl
|
Aloha Family to rl mitzuma to sobie mogą biegać.
Elenros by wykonał tego Annihilatora ale uhy mu się skończyły. Tyfek padłbo zabił kogoś kogo nie trzeba było. ( o tym można przeczytać na forum.tibia.com) Szeregi Zulu Kingz się pomniejszyły... hmm:> Hail Force ~ :* ... śniaDANKOO - pamiętajcie chłopaki, że ban się mu nie długo kończy będzie rzeźnia XD:evul: |
Czas teraz zjeść śniaDANKOO. Zgłodniałem
|
A jak wojna??Powoli dobiega do konca bo ZK chyba nie chca walczyc!?Jak to jest?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:50. |