![]() |
Cytuj:
fajna bajka, bo wiekszosc wie ze tylko raz dziennie mozna robic. |
:p
ja sprzedalem kradzione bohy [wtf?!] i kupilem k set :) za 21k i meduske boszky poszly :P
|
Cytuj:
No to widocznie ta wiekszosc je w bledzie, niewiem jak jest obecnie, lecz odrazu po wyjsciu update robilem to ile razy mi sie podobalo dziennie :) |
Najdrożej to sprzedałem Meduse Shield za 15k na harmonii, normalnie chodzi 6-8k ;]
|
Powiedziałbym, że kupiłem crown shielda za 1k, ale pomyliłem się i oddałem pozostałe 9k.
|
Ja kiedys sprzedalem dwarven shileda za 1500 go :)
|
Ja sprzedalem na luminerze noble armor za 25k a normalnie chodzi po 2,5 , poniewaaz gosciu ktory kupowal myslal ze 1 cc to 1 k ;]B)
|
LOl
Sprzedałem gościowi [ITEM]broadsword[/ITEM] za 1.5k kiedy on jest warty tylko 500gp i dodam że sprzedałem go paladynowi :D a poźniej do mnie napisał :
EJ TEN MEICZ NIE JEST DLA PALLA!! xD normalnie załamałem się |
Ja sprzedałem crown helmeta za 8100gp lol a jeszcze śmieszniej to że napoczątku miało to być 18k :D ale gościu potem dał zamiast kryształki platynke ale tam...
|
to ja , jak jeszce bylem noobem :p to w dedzie znalazłem dwarven shield(mialem cooper shield i uwazalem ją za skarb) i pokazałem kumplowi i on mowi "wooow!" i sie spytał czy na sell to powiedziałem "nie" to on powiedział "100gp dam" ja mówie "nie" to on mówi "200" ja nie, to on "300" ja: nieee to on "400" hm... nie! "600" eee... chyba nie to on "1000" to ja ok. i sellnolem za 1k dwarven shield to byl mój najlepszy wynik xd
|
Ja kiedyś sellnąłem 8lv noobkowi WoI za 8-9k :D Jedno mnie dziwi... Skąd miał tyle kasy :D
|
ciency jestescie :|
Mój prze-interes to było wtedy, wmówiłem kolesiowi, że [ITEM]Cape[/ITEM], którego miałem wyłożonego na depo to [ITEM]Blue Robe[/ITEM]. Wówczas ten przedmiot chodził po 20k~, więc zaproponowałem 18k i się zgodził.:o:o:o
|
Mój kumpel kupil DSM za 20k [warte około 30-40k na galanie aktualnie] poczym zamienił to na BoHy czyli na 35-40k :D czyli zarobil na tym 15-20k :D
|
Ja kupilem blue robe za 5,5k, mialem kupic warrior helma ale chyba itemki mu sie pomylily ; d
|
club za 3k
|
moj rekord to zdecydowanie bohy za 33k golden armor i dwarven axe 8o8o
|
W jeden dzień uzbierałem 100 piórek na rooku, wyszedłem na maina i sprzedałem za 20k.
Na rooku przed upem z bankiem sprzedałem 2 platynki za 600 gp. Mój kumpel kupił carlin sworda za 15k. Kupiłem WoI za 3k. Sprzedałem screena z ataku piratów za 500gp. xD Pomogłem w zrobieniu "Eleonore's missing ring" za całą nagrodę. |
Można powiedziec co sie kupiło najtaniej???
Kupiłem blue legs za 15k 8o na Obsidi od jakiegos n00bka a normalnie to one chodzom po 30k 8o |
Boh
Bohy za 46k + c helmet (normalna cena to ok 40k) i scarf za 1k chociaz koles myslal ze on jest magiczny ;D
|
najdroższe co sprzedalem to hmm...
Byl to mermaind comb (grzebien do outfita orientala na mieczyk) ktory kupilem kilka godzin wczesniej za 45k a za 3~h dla ciekawosci zapytalem sie kolesia ile mi za niego da odpisal ze 130k i jeszcze przyplynie do kazdego miasta. Interes sie udal xD Świat: Guardia Opowieść: 100% prawdziwa |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:49. |