![]() |
Kolejny 100lvl... Eh, kiedyś jak jedynie Sunrise miał 100lvl, wydawało się to takie wspaniałe, takie odległe... a teraz to w sumie nic nadzwyczajnego :confused: No ale gratuluję, gdyż to i tak wymaga wiele wysiłku... :)
|
Hehe zdobycie 100 lvlu na Rooku to nie lada wyczyn no ale taki mój kolega uważa że sunrise jest głupi bo tyle pozostał na rooku a on sam nawet na mainie takiego nie wbił :D
|
2 rookstayer na zanerze banned ;) + delete gratis ^^
znów wracam na zanerkę jako 2gi ;) [CHAR]Rona Koson[/CHAR] Banished: until deletion because of account sharing Ostatni raz się logował(a) 6 lutego, czyli 16 zostanie usunięty(a) ?? |
@up
"Jeszcze jeden i jeszcze raz" xD kręcimy kołem "fortuny" dalej kto nastepny ^^ Pozdrowienia |
To teraz tak, żeby Tocallo był 1-szy ;dd
|
Cytuj:
|
I stało sie [CHAR]Sir Mafjozo[/CHAR] jako 5 osoba na Rookgaardzie wbił dzisiaj 100lvl
22:30 Sir Mafjozo [100]: Ale spam ;p 22:32 Sir Mafjozo [100]: 22:09 You advanced from Level 99 to Level 100. Pozdrawiam |
Cytuj:
|
Cytuj:
Najszczersze gratulacje dla Mafjoza, zresztą podawałem już przez Robala* :) ale nie zaszkodzi drugi, trzeci i piąty raz. *kochanego Robalusia ; ** |
< deleted >
|
|
Noobguardian.
To, co wypisywała na forum, to swoją drogą. Ale ban... czyżby za jej pokazanie słabości Cipsuxu z AS'em? o0
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Scobel zawsze wie lepiej, lepiej nie wdawać się w niektóre dialogi i pozostawić je bez komentarza.
Jeśli chodzi o owy temat na forum.tibia.com, to "kolesiostwo"(trochę politycznie:p) tam widać na pierwszy rzut oka...przynajmniej ja tak to widzę. Pomijając już stertę pytań(typu z jakiego poradnika korzystał Ameriov Rookstayer aby zostac senior tutorem z "he don't" i "an botter") to więcej szumu wokół tego będzie niż prawdy, a to jaka ona będzie mało mnie interesuje. Btw, może korzystając z okazji przyjmowania nowych supporterów wybralibyśmy(mam tu na myśli ludzi którzy udzielają się w dziale Tajemnice Rookgaardu) jakąś jedną osobę którą poparlibyśmy na moderatora działu? Przydałaby się taka osoba =-\ #Yallah Generalnie miałem na myśli Scobla, który uznaje za normalne iż po "wyjaśnieniu"( o ile tak to można nazwać) wszyscy powinni się dostosować... #Ameriov Tu z kolei miałem na myśli awans z tutora na senior tutora...bez angielskiego który wydawało mi się powinien być na poziomie wysoko zaawansowanym #Scobel No to lipa... |
Cytuj:
@Topic Co do bana IMHO, uważam go za niesłuszny. GM popełnił kilka błędów, za co powinien oberwać po łapkach od władz wyższych. Y'all |
Odpowiem Ci na wszystkie twoje pytania Namelocku!
Skad mialem test? Zasady znam bardzo dobrze. Nie potrzebny mi gotowiec. Ale to fakt, moj angielski nawet nie kulejacy, czolgajacy sie... Od tego sa translatory, nie znam gramatyki ale umiem przetlumaczyc tekst "globalnie". Jesli ktos cos napisze to wszystko rozumiem, wiec test to naprawde ZADEN problem. "He don't" sam sie usmialem jak zobaczylem co ja napisalem xd Edit: Co do bana tak jak przedmowca, nie popisal sie GM... A jesli to CM to sprawa jest dosc dziwna. Edit 2: Oj namelocku nie popisales sie... Wystarczy spojrzec na takiego[CHAR]Spritekiller[/CHAR]a, jego koledzy pisali "Hi" on "Hi" "How much cost Demon Helm" "Try on game-chat" I w taki sposob po 3 miesiacach dostal ST... odpowiadal raz na tydzien na help, w dodatku nie na pytania noobkow, bo jeszcze by mogl wpasc. Wiec ja z awansem rowniez nie mialem wiekszego problemu. |
< deleted >
|
Cytuj:
Przecie ja zawsze wiem lepiej więc pogrubiony txt nie przejdzie - a raczej jego pomysł ?? Skąd to wiem ?? "Scobel zawsze wie lepiej..." Editensik MasterTusk NieOdbierajmyŻyciaZbytPoważnie ... |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:31. |