![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
PS . Tęsknie 8o |
Cytuj:
|
Roosool Ja cie pamietam jeszcze chyba z mojego taty konta
,,Demon'Grzes,, albo z mojego Dark'Grzelak ale te konta sa juz nieaktywne wec. Pamietam jak cieKales po Venore=] POZDRO Dla LS |
Kurde Mam 22 Msa i niewiem gdzie expic Plx help zawsze kiedy gram to darashia cala zajeta roty zajete Minosy tez a larwy mnie juz nudza..=[
|
Cytuj:
|
A ja ci Powiem ze niekoniecznie =] gra 24h i ma =]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Rev'ico wytłumaczysz mi czemu u was jest pro'pober , a w ruin jego rl Malozo ?:D dziwne że walczą przeciwko sobie.... zastanówcię się. pozdro
|
Cytuj:
moze wiesz tylko o wojnach del'toro ale byly takze inne wojny moze na beryli mam zjebanego chara ale kazdy kto mnie zna wie czemu przestalem grac a co do revica zrobilem 2 jego lvle na roznych serwach i nie mam nic do niego jako osoby mam tylko do tego ze sie chwali jaki on to nie jest zajebisty ze jest w lifestyle :|| |
Cytuj:
wrucmy do tematu wojny , ruin cos wymieklo , my expimy a hiszpanscy kh powiedzieli ze niebeda walczyc za excaila ( czy jakos tak ) bo ida na nowe serwy z ajo i reszta :) |
Cytuj:
a moze to jakis chwyt?:P |
Chwile up zadałem ci rev'ico pytanko możesz odpowiedzieć?:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
od kiedy malozo jest polakiem lool
malozo byl kiedys szwedem afik :| chyba ze mial lekcje szwedzkiego :PP ale myslalem ze to hlstd crew ;) |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:26. |