![]() |
instaluje najnowszą wersję... bardziej by pasowało to zablokowanie plugina? Ale jak zrobić, aby wszystko było ok?
|
Teraz mam inny problem a mianowicie mam problem z grafika w tibii.
Zdjęcie dla uświetlenia sprawy: http://img206.imageshack.us/img206/8493/beztytuuxd3.jpg Directxa 9 mam na komputerze zainstalowanego a mimo tego dalej jest grafika taka jaka jest na zdjęciu Prosze o pomoc. |
Ja Mam Ten Sam Problem Co Kolega 1 post nademną :(i Niestety Nie Moge Grac W Tibie
Nie Wiem Co Mam Zrobic Niedawno Mialem Formata |
Ponawiam moje pytanie: Gdzy wkładam płytke do komputer on jej wcale nie czyta (nie zauważa). Jest to płyta z muzyką, orginalna. Czy jest to wina kompa, CDromu czy też płyty? Muzyke moge również ściągnąć z neta ale po co skoro płytka leży i się kurzy?
|
Przepraszam ale nie wiedziałem gdzie to napisać...
Mma problem z tibia a jestem manniakiem tibii... Problem jest taki.. raz zainstalowałem tibei grałem soebi przez około pół roku... a teraz mam problem..usunełem i zainstalowałem tibie..A teraz jak siędze na tibi pogram 1-2h i wyłącze tibie.. to np: kilkam na wyszukiwarke internetową lub jakiś inny program a uruchamia mi się on.. ze 35x.. i wogule się zawiesza itp.. prosze o szybką odpowiex.. |
Cytuj:
|
Mam pewien problem, więc Mam obraz dysku Pro Streeta, odpalam go - klikam na ikonke EASetup to wyskakuje mi "Proszę włożyć CD/DVD I do napędu"
No i nie wiem jak poradzić sobie z tym, mam te obrazy od kumpla, u niego wszystko grało Proszę o pomoc |
Sprawdź, czy macie identyczną wersje Daemon Toolsa.
|
Wtedy otwierałem UltraISO, zainstalowałem daemona spoko odczytuje obraz, ale jak klikam w EASetup lub Autorun to sie nic nie dzieje ;/
@Down Nic to nie daje |
Cytuj:
@up Jakie rozszerzenie ma plik? |
1 plik co waży 4gb ma MDF a ten 2 waży 46 kb i MDS
|
Odpal to alcoholem.
|
Alcoholem znowu inaczej sie dzieje, wogóle mi nie chce odczytać - pisze że plik niedostępny ;(
|
Może to dlatego, że plik ma aż 4 gb. W opcjach chyba coś było o dzieleniu pliku jeśli ma powyżej x gb.
|
@up Nie moge nic takiego w tych opcjach znaleść
P.S Daemonem też mi to wyskakiwało, że plik niedostępny, ale jak otwierałem plik ten mały, jak ten duży biore to wszystko gra. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No nawet jak duży otwieram to nie rusza nic >.<
|
@Donas
Jezeli mowisz ze moja karta obsluguje directxa 8.1 to jak bylbys taki dobry znajdz mi directxa 8.1 pod windowsca xp home edition bo nigdzie nie umie znalezc wszystkie sa to 2000 albo milennium |
Poszukaj w płytach z grami. One zawsze mają jakiegoś directxa i się pytają nawet przy instalacji, czy zainstalować.
|
Guzbi,Program MagicISO
A ja prosiłbym o linka do programu jak zrobić filmik czarnobiało |
Może nie jest to problem z komputerem ale się zalicza.
Gdy instaluję Battlefielda 1942 wchodze do gry chce dołączyć do gry internetowej wyskakuje komunikat że niemożna się połączyć z serverem albo coś, co mam zrobić? Zaraz dam zdjęcie i dokładny komunikat |
Może firewall blokuje Ci jakieś porty. Jeżeli masz włączonego firewalla otwórz porty, z których korzysta gra (możesz zrobić test poprzez chwilowe wyłączenie firewalla, potem sprawdzenie czy działa i włączenie). Jeżeli przy wyłączonym firewallu będzie ok, spróbuj odnaleźć informację jaki to port i włączyć go.
Albo może serwer chwilowo nie działał. |
help
Ja mam taki problem
Sformatowalem laptopa itp i zainstalowalem sterowniki ale nie wykrywa mi dziwieku co robic? mam karte Intel 82801FBM ICH6-M - High definition Audio Controller [B-2] prosze o linki do sterownikow plx |
Cytuj:
A może to nie problem ze sterownikami? W zasadzie zwykle te dołączone do komputera z zupełności wystarczają. Sprawdź w menedżerze urządzeń, jak jest wykryty. Może np. źle działa. Może masz wyciszony dźwięk i nic nie słyszysz, a działa. |
Zapewniam cie ze nie mam nic wyciszone
Mam ten link pobrac czy co? Help |
W tym linku, który podałem trzeba wybrać Downloads, lokalizację itd. Spróbuj ten: http://support.acer-euro.com/drivers/downloads.html. Musisz wybrać następnie dokładny model, a potem dla jakiego systemu i sprzętu chcesz sterowniki.
|
Hmmm... Jakby to powiedzieć... Po prawej stronie na monitorze mam takie jakby przedłużenie w którym chowają się aplikacje, co gorsze nie mogę ich stamtąd wyjąć bo znikają całkowicie. Pojawiło mi się to dopiero po formacie, wcześniej czegoś takiego nie miałem. Jakieś propozycje jak mogę się tego pozbyć?
|
Mam problem z głośnikami. Kupiłem sobie nowy komputerek wszystko cacy ok karta dźwiękowa zintegrowana etc podłączam głośniki i zonk nie dziala. Robie test dzeiwku i luzik spoko wszystko gra, alke jak tylko włącze jakąkolwiek gre/film/film na youtube to odrazu nie dziala i tylko glucho. Kupilem inne glosniki ale problem jest ten sam. Test robie z oprogramowania tej karty zintegrowanej a jest to Menadżer Realtek HD Audio.
|
Cytuj:
|
Z nowymi glosnikami nie bylo. A ze straymi plyta sie nie wczytuje bo nie znalazla karty muzycznej dla nich odpowiadajacej. A jak stery do karty dzwiekowej to jak znalesc skoro jest zintegrowana ?
|
Na dysku dołączonym do płyty głównej.
|
Mój problem polega na tym iż komputer często samoczynnie sie wyłancza albo dosłownie w momencie odpalania jakiejkowiek aplikacji wyskakuje komunikat że wystąpił problem z tą aplikacją (i raport do M$). Co to jest? Wystepuje to bardzo często, dosłownie co chwile. Doszło już do tego że kosza nie moge otworzyć bo jest błąd explorera.
|
Wirus, bo przy wykasowaniu plików systemowych, system się nie włącza.
|
Dobra a ja mam problem bo jak mi sie cos wiesza, czasem komp to uzywam Menadzera (Alt+Ctrl+Delete) i wyskakuje mi okienko menadzera gdzie moge zakonczyc zadanie danego programu. Jest to bardzo przydatne ale niewiem z jakiegos powodu mi to nie dziala i wyskakuje okno z wiadomoscia: Menadzer zadan zostal wylaczony przez administratora. Czy moglby mi ktos pomoc i powiedziec gdzie moge "wlaczyc" tego menadzera?
P.S. Jeszcze nie dziala mi taki program z wnidowsa gdzie moge szybko cos znalezc - Regedit (edycja rejestru). Sytuacja jes taka sama jak przy tym z menadzerem tylko ze pisze ze zostalo to wylaczone przez administratora sieci (ale to chyba nie istotne). Help plz :( |
Cytuj:
|
Tja tyle ze regedit tez mi nie chodzi! Ale dzieki ze chociaz sprubowales mi pomoc, bo wszystko jest ju ok. Po prostu zrobilem przywrucenie systemu z przed dwoch tygodni i wszystko dziala jak nalezy ;)
|
Komp... i Tibia...
Siemanko!
Od pewnego Czasu ma taki problem z kompem.. czy chodzi Tibia.. to komp sie nagle zatnie po np. 1 godz. pracy... nie mam pojecia co to moze byc :/;( Prosze o szybka odpowiedz :] Pozdro:baby: |
Cytuj:
|
Kompa.. Tibia
@up
1. Formata robiłem 3 dni temu, nic nie pomogło.. 2. Dysk wymieniałem ok. 2 tyg. temu wiec watpie zeby był duzy burdel, ale defragmentacje robie ;] 3. Tutał móglbym się zastanowić, ponieważ zasilacz mam ok. 2-3 lat.. I mam jeszcze jedno pytanko dlaczego czasami komp mi się nie chce wyłączyć jak już sż napisy w Win XP Trwa zamykanie systemu windows... to wtedy czasem musze dać reset zeby komp się wyłączył.:baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:06. |