![]() |
Cytuj:
Nic dodac nic ujac... |
Cytuj:
|
Hahaha Revico zabawny jestes, jak bylo ok to wygrywaMY, dowaliMY, rzadziMY a jak zle to jakie MY zalosne...
|
ktos wie co to za wybotowana gildia Special League? a raczej kto wybotowal te chary ?
|
Cytuj:
btw BD przesadza, kickuje ze spawnów, nawet z tych public i zabija bez powodu... zal |
dzisiaj update, zmiany w leczeniu, moze cos sie zmieni w wojnie ; )
|
rev'ico owned etc. co Wy do ch** gadacie? rev'ico z tego co mi wiadomo aktualnie jest neutralny i to ni jak sie ma do sprawy xaharde....
|
Cytuj:
lol, czytasz starsze posty dokładnie? " Hahaha Revico zabawny jestes, jak bylo ok to wygrywaMY, dowaliMY, rzadziMY a jak zle to jakie MY zalosne.. " o to mi chodziło, że zgasił go pięknie ;] btw knight sux so hard ;( |
Cytuj:
|
whoos ja odpowiadalem na to ze jakoby Rev'ico bil Xaharde czy co tam mu robil , co jest nie prawda =P
|
Haha polaczkom sie wykopania kh zachcialo teraz macie za swoje i placzac na forum tibia.com sie zalicie ;D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja pamiętam jak nasz ukochany Rev'ico poszedł z Agą expić na d lair podczas wojny z kh. Śmiałem się z niego, jak wszedł na gc i powiedział, że padli : ))
|
@Cause of Death
Zajebistego commandera macie, na fibuli powinniscie ich pokarac |
Dumni polacy znowu przegrają wojne ale przynajmniej jak Jinot i inne psy pisały na forum ,że Polacy powinni się cieszyc ,że moga wogle grac na Beryli "po tym jak poświecili swój czas na wojne" ale muszą ustąpic respy swe bo są "pizd***" to wcale się nie dziwie ,że zrobili tą wojne ,a jedynie takie osoby jak Wezu mogą się zniżyc do tego stopnia i 3mac z Szwedami.
|
2x post sorryyyyy
|
Cytuj:
Gipo _/ a ja jestem neutral z innych wzgegow nie dojde do wojny bo w CoD mam swoich jakby Rl czyli Ca'pones _/ a po drugiej stronie Gipo _/ kkthxbb |
Cytuj:
|
@Goldzio
Szczera prawda, smutne ale prawdziwe @Rev'ico Jak bym mial do wyboru typow z neta czy rl to bym sie nie zastanawial Not respected ever. |
Cytuj:
|
Widział ktoś wczorajszy battle? Padło kilka kozaków z BD... Np Jinot, Arwyn Shard...
|
Jest jakis .rec?
|
Cytuj:
|
Niezla sieczka byla ^^, ja padlem tam na moscie, bo niestety posluchalem lidera, a inni tego nie zrobili ^^. nvm wkoncu wygralismy po dlugim czasie
|
Cytuj:
|
Ja bym sie nie cieszyl tak. Cod mialo dwukrotna przewage liczebna i mimo tego BD nabilo wam wiecej fragow niz wy zdolaliscie. B Nawet bezstronni ludzie na WoT sie z was smieja ze nie umiecie wogole walczyc.
|
Cytuj:
Fagasie glupi, Vatariel nie byl commanderem, a z boku to ty stoisz kradnac loota swoim wypasionym 15 lvlem. Dzisiaj 14-4 dla nas. |
Cytuj:
mamy aktwnych ludzi, okulary sa juz out i jego armia tez niech teraz leerok, wezu, staax zaluja |
Cytuj:
Po 2. Lepsze okulary niz twoj wyglad. Po 3. Oni to wygraja, bo maja jakiekolwiek pojecie o grze w przeciwienstwie do ciebie. Wspomnisz moje slowa "soon". |
Eeeeee a mnie jako zwyklemu graczowi to odpowiada... H lvle kampia pz, nie ma PA bo afkuja czekajac na open~, wiecej miejsca na exp... Bijcie sie w nieskonczonosc :)
|
Cytuj:
Proponuje żebyś wyzywał kogoś kogo znasz od fagasów a nie mnie ^.-.Po drugie nie potrzebnie wzczynasz kłótnie.gz fragów walka była dobra chociaż widziałęm tylko końcówke |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Vatariel nigdy, no moze rzadko, jest battle commanderem.
Co do zarabiania kasy, nie kazdy jest bogaty, dlatego sie staraja zarobic jak tylko moze. Przyklad z rl life: zule kupuja nastolatkom alkohole, a reszta jest dla niego no i z malej robocizny maja n.p. 1-2 zlote xD --------------------------------- No a my ostatnio wygrywamy i bardzo mi do odpowiada |
Cytuj:
Nie no widać coś o tym wiesz xDD Ahh te wakacyjne Mustaki... Kommandosy... Afff ;D Pyyycha xDD |
.
@jez ocw
Jezeli uwazasz ze mam zalowac tego, ze potrafie trzymac sie swojego zdania, to sorry, ale w calkowicie innych swiatach zyjemy i prawdopodobnie nigdy sie nie zrozumiemy :) @pan ktory powiedzial, ze znizam sie bedac ze swe Bawi mnie to, ze polaczki bedac ze swe przez 2 lata nagle uwazaja to za "zal", rozumiem ze Was powerabuserowali , ale mnie nie (tak tak, lizalem dupe 12h/dzien jak sie spoznilem 15min na lizanko to musialem ze spawna spadac!!!!) i jesli macie mi to za zle, to sorry ale to jest dopiero ZAL. Dla mnie wstyd dla Polaka jest byc z Hiszpanamii, dla polakow z cod natomiast tyczy sie to szwedow, a wiec moze w koncu sprobujecie zrozumiec ze nie tylko Wasze "uczucia" sie licza na tym swiecie i przestaniecie pierdolic te tepe teksty typu "zal ze swe!!!" bo sie ponizacie (mimo, ze Wasz poziom ciezko jeszcze bardziej znizyc). //Wezu. |
Polaki expia, no prosze oby tak dalej ;)
@Rev'ico Z beryli jestescie narazie out, z elysii tez out hmm moze non-pvp? |
Cytuj:
|
Cytuj:
PS. zal mi ciebie:baby: Ps. byles kiedys w jakiejs wojnie? hmm ZROBILES KIEDYS COS NA JAKIMS SERVEZE? WATPIE. burn in hell noob. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:29. |