![]() |
... Sirmaciek w Wanted lekkie zdiwko mnie chyciło jak to zobaczyłem 8o Sigg może napiszesz coś o tym?
|
Poprostu Siggu wyleci z Wanted a Sirmaciek zostanie :)
|
Co tu dużo wyjaśniać. Sirmaciek dostał inva do gilldi za niewątpliwe zasługi. Od teraz będzie wspierał nas swym mieczem w każdej bitwie, tym razem już otwarcie. Punishersi jak widać chcieli każdego supportera wyłapać, ale on im uciekł ... B)
Hail Sirmaciek _/ Pozdrawiam ... |
i znow cos im nie wyszlo :D
|
Ej chlopaki co sie stalo z cirim? zaczynam sie martwic :confused:
|
Cytuj:
To ty do mnie wczoraj dzwoniles jak ktos tam padl? XD Pozatym cos ostatnio nie mam czasu i checi zeby spamowac nasze forum ;D. Cos tak czulem ze ten Sirmaciek to niedojeb... I moje prognozy sie sprawdzily :P |
A ja mysle ze Sirmaciek zaplacil albo to spy :)
|
Cytuj:
Signed xD B)B) |
Yavimava to spy !!!111oneoneone...
|
@Ciri the Witcher
Nie przypominam sobie zebym gdzies dzwonil ;) ale niedlugo zadzwonie 8o |
Cytuj:
|
sirmaciek to skinhed, wiec moja prognoza mowi, ze bedzie z wanted
|
Jedno pztanie do puni
Killed at Level 106 by Lord Havrekaka and by Klabautermann von Odium za co ?? |
Cytuj:
|
Kazuru nie rozumiem Cie :( widzisz, że mają Cie w dupie i Cie zabijają to Ty też miej ich w dupie i zacznij z Wanted ich zabijać proste.
Chyba, że wolisz sie wypłacić, bo pewnie będziesz musiał to zrobić żeby być wolnym. |
Cytuj:
Nie mam zamiaru placic puni za cos czego nie zrobilem. |
Ja wiem za co padłeś! Wiedzieli, że nie masz blessów i będzie ładnie na erigu wyglądało jak stracisz trochę expa. :confused:
Pozdrawiam ... |
Cytuj:
|
Jak się nie wypłacisz to będą Ciebie zabijać ciągle, więc jeśli nie chcesz się wypłacić zrób tak jak 2up@ pisał,czyli pójdz do Wanted...
|
Cytuj:
Btw. coś dzisiaj chłopcom z Puni nie wyszedł poranny masslog na Rajstina, ale nie zrazili się zbytnio i czekali maniacy cały dzień, żeby go dorwać. Sprzedał go Wolferine, za co już padł. ; ) Pozdrawiam ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
2. Padles od Xajakiego i Leona a zeby zapelnic luke miedzy nauka a siedzeniem na ventr 3.Padles od noob charow .... |
Cytuj:
drugi raz za to ze niby wanted pomagalem na statku w carlin ale kurwa o jakie d lair ci chodzi fakt jak wanted zrobilo mass loga zajebali kogos z puni i ustwili sie na mostku jak sie na d lair idzie tak sie zlozylo ze ja akurat wtedy expilem na d lair i wracalem do veno zeby mf dokupic i to nazywasz pomoca ?? ehh smieszny jestes Jak to sie mówi kazdy pretekst jest dobry ale wy juz przeginacie z tymi waszymi pretekstami... |
To nie PA to tylko swe :o
|
Cytuj:
|
4h w trapie stali a na koniec 12;0
Polli Ent Oct 22 2007, 02:17:23 CEST Killed at Level 138 by Igragorn and by Lord sensej Leifmaa Oct 22 2007, 02:20:23 CEST Died at Level 84 by a fire elemental Jameha Oct 22 2007, 02:20:46 CEST Killed at Level 122 by Urbexx and by Lord sensej Mexenoth Strastin Oct 22 2007, 02:20:59 CEST Died at Level 82 by a behemoth Florento Uka Oct 22 2007, 02:21:42 CEST Killed at Level 86 by Ecrusher and by Shanoz Sandra Magnus Oct 22 2007, 02:21:54 CEST Killed at Level 181 by Marshall Don Doggy and by Sir Scud Kaka Zangief Oct 22 2007, 02:19:47 CEST Killed at Level 139 by Marshall Don Doggy and by Sapphire Deoxys Hawek Oct 22 2007, 02:22:03 CEST Killed at Level 121 by Ecrusher Voramon Oct 22 2007, 02:22:23 CEST Killed at Level 103 by Ragooguoe Shiverotor and by Sirkiks Heg Oct 22 2007, 02:22:52 CEST Died at Level 136 by a behemoth Franco De'lago Oct 22 2007, 02:23:36 CEST Killed at Level 138 by Urbexx and by Immaterial Yavimava Oct 22 2007, 02:24:40 CEST Killed at Level 133 by Urbexx and by Shanoz http://i13.photobucket.com/albums/a2...War/UO0013.jpg |
Cytuj:
|
Poprostu to byla najwieksza glupota jaka widzialem :o
|
Cytuj:
|
Wolf, niby neutralny ale sprzedaje ludzi omg
btw nice fragi haha :D |
Cytuj:
Widać że ten Wolf to niezły frajer i konfident (To tylko moja opinia, jak ktoś się z nią nie zgadza niech się ze mną nie kłóci) |
Nikt ich nie musiał sprzedawać, zrobilismy mass loga na Matace ale uciekl nam, wiec zaproponowalismy im Open Battle, oni oficjalnie sie zgodzili ale zamiast wyjsc na pustynie to poszli na cycopolic o0.
Po dlugim campieniu Punisersow i ich przydupasow wreszcie ich zmasakrowalismy :) . No coz nie ma to jak zalapac z 15 fragow na noob charach hahahahahah ;-) Nie ma co ale lachowo bylo ;p Ja bylem najebany a Igra spalony :) wiec ciekawie sie bloczylo. No coz do boju Punki !! |
Cytuj:
To widze,że niezłe z Was rynsztoki i marginesy sie porobiły... |
Cytuj:
|
@_Tegax_
Odezwalo sie nie wiadomo co. |
Cytuj:
@Wanted Wy nie macie rano szkoly albo pracy zeby o 2:30 akcje robic ? Dla mnie to jest chore :/ |
Cytuj:
@Pavvulonik Nie 103 tylko 104 ek :P Chyba byl bym idiota zeby mówic puni o wanted po tym co puni mi ostatnio zrobilo |
Double post ;/
|
Cytuj:
|
@Pavvulonik
Ja na 10 do szkoly :p a Hammpion chory. A czemu zadales nam te pytanie a nie punishersa? :P ich bylo 17 tam a nas kilku wiecej :P policz sobie na zdjeciu |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:30. |