![]() |
kórde nie wjeszdzajcie na starych ! bo to jest chamskie kurde
maupaFilush TY GOSCIU NIE KOZACZKUJ BO TAKIH JAK TY TO JA BIJE W TIBJII I NA REALU MARZ PSZYPAŁ KOLES! nieh ja cie dorwe w tibii albo na realu to cie ubije |
Prosze aby Hage~ zorbil cos z tym tematem bo do ludzi typu @up nie dociera iz tu nie ma byc spam...albo dawaj pelno banow albo zamnij w chuj niech ida gdzies indziej ;|
|
Cytuj:
maupa Thygoshjdfsaoadfnmakdvfk NIE KLNIJ NA FORUM ! tu som dzieci niepelnoletnie i uwaszaj co muwisz ziomós ?! ZA TAKIE COS DAWAC BANY I SIE NIE BAWIC Z NOOBEM " KARAC BANOWAC ADMINI MÓSZOM PANOWAC! " |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Znasz go, że go krytykujesz? Wątpię! A to co napisałeś o Piotrze to chyba był istny autoportret...opowieść twojego życia! W skrócie lub też nie... |
Cytuj:
Spam... to nie jest spam, przynajmniej ja tego tak nie traktuje. Co do "napinania przez kabelek" to ja to uważam za forme zabawy. Uwielbiam pisać prowokacyjne posty, na ogół mam już taktyki jak odpowiadać na atak jakiegoś "napinacza", bo wiem co mi odpisze :) |
Cytuj:
-noob -zal.pl |
Cytuj:
|
a ja wlasnie jem salatke jarzynowa... dobra, mniam
|
tez lubie jarzynowa ;p
|
www.zal.Ka$z3r.pl
|
uhuhauha Beduriona wyzucili z szkoly ???? Zee zaczal tak expic ;)???
|
pisal na forum.tibia.com ze ma wakacje/urlop
btw u was tez jest epidemia grypy zoladkowej lub czegos takiego(u mnie cala klasa chora praktycznie o.o) |
Cytuj:
2) nie użyłem żadnego obraźliwego wulgaryzmu 3) gdy widzisz dziecko z zespołem downa, nie musisz znać jego życiorysu by wiedzieć, że ma downa. Gdy 27-letnia osoba w jednym słowie robi 23525235~ błędów a do tego nie potrafi normalnie i spokojnie odpowiedzieć na jakiś zarzut to też o czymś świadczy. Zupełnie jak ty. Ja podjąłem dyskusje. Chcesz przedstaw w cywilizowany sposób argumenty przeciw:] a nie wyjeżdżasz na mnie. Wybacz ale Sua nie jest w stanie przyjąć niczyich argumentów, na cokolwiek odpowiada bluzgając. Zainteresuj się trochę psychologią; jakie podstawy ma takie zachowanie. Nie potrzebnie wdałem się w dyskusję. Mam swoje zdanie na temat pewnych osób, które wyrabiam sobie po lekturze ich postów. Nie będę ripostował 16 latków zatrzymanych na poziomie wieku, w którym zaczęli grać w Tibię. |
Cytuj:
|
no kurde a ja se jem jajka gotowane wiadomo KAZDY KATOLIK POSCI W PIĄTKI ! dlaczego nie bede tłumaczył !:evul:
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Jest pewna przypadłość polskiego narodu, że bardzo lubią patrzeć na czyjeś życie lub też jego styl krytykując go, a w rzeczywistości ich życie przejawia się gorzej niż osoby którą krytykują, właśnie jesteś idealnym wzorem wyżej opisanej osoby :) Nieznając danej osoby nie powinieneś o niej nic powiedzieć, gdybyś poznał sue bardziej zmieniłbyś zdanie. Jednak myślę, że Sua w żaden sposób nie przejmuje się tym co do niego piszesz, bo tym, że piszesz za każdym razem "ż" zamiast "z" albo "ś" zamiast "s" nikomu nie zaimponujesz, każdy pisze jak mu wygodnie, to już nie jest szkoła, tutaj nikt ci stopnia nie wstawi! |
Cytuj:
Może rzeczywiście twój nick przejawia się na twój tok myślenia... |
Cytuj:
@doom pozdro and peace! |
Cytuj:
"mamo daj na pacca plz plz plz" Oni moze maja dyskmozgowie a Ty niestety nie mozesz miec bo nie posiadasz tego oragnu ;~ |
to ja :)
|
@Kurzep
krowa ktora duzo beczy..malo mleka daje.. |
Cytuj:
Hmm skonczcie sie obrazac pierdolic glupoty bo nie temat waszych matek ojcow czy psow tylko temat o arcani , przyjdzie modek i zamknie (oj wiem ze macie go napewno w dupie bo co wy to nie jestescie) wiec plx zamknijcie J@py i pogadajmy np o zolwiach ktore sa caly xczasz ajete;) |
Hahahahhahahahah... a ja z braku szacunku pisze po hebrajsku.
|
Cytuj:
Nie oceniajcie a nie bedziecie ocenieni :D btw. chlopaki mam nazieje ze organizujecie jakis kolejny zjazd bo za 4 dni wracam do Polski wiec moze wkoncu uda mi sie zalapac:) |
Jedynie 5% orzeczonych "dysleksji" to prawdziwe dysleksje, na ogół jest to po prostu lenistwo. Ja też mam niby dyslekcje orzeczoną a jednak staram sie pisać zrozumiale i bez błędów. Wg mnie Sua po prostu nie ma czasu pisać "nie" osobno z czasownikami ponieważ podczas tych wszysktich naciśnięć spacji mógłby wbic 10 k expa.
|
Cytuj:
@topic dawno mnie tu nie bylo i taki smietnik zrobiliscie z tego tematu :s. Wojna wsumie jest skonczona ... |
Dyslekcja to sprawa ktorej sie da pozbyc ale trzeba reguralnie przez dlug okres wykonywac zadanka ztego co wiem...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
tak jakos mi sie skojarzylo jak czytalem twoj post:> peace~ |
Cytuj:
|
Zajebista ta wojna.. dzisiaj sie dowiaduje ze jej koniec i ze ciagle bylem uwazany za spy.Niech kurwa jakis dpft im wszystkim napisze ze nigdy nie bylem i nie bede..
Tu macie moje wytlumacznie, nie chce mi sie pisac 2 razy.. Cytuj:
|
a bycie dzieckiem owntibi to nie jest wystarczający powód by dostać hunta? tylko się nie ośmieszaj, że nie masz z czego zaplacic...
|
Cytuj:
|
ehh zastanawiam sie czy nieznajac mnie ma jakis sens pisanie tych pierdol co sobie wkrecacie...ale doszedlem do wniosku ze tak...bo przeciesz jakby nie to,to bys niemial co pisac
a co do mojej pisowni nigdy nieurzywalem śćżń czy innych znaczkow piszac na necie a takze pzrecinkow kropek itp,nie dlatego ze mam dyslekcje czy cos poprostu leje na to,kto chce wie o co mi chodzi a inwalidzi umyslowi musza sie zastanawiac..wzglednie wytykac bledy bo maja pole do popisu,wiec powiem tylko raz piszcie sobie o moich bledach ile chcecie,leje na to tylko zastanowcie sie czy czasem niejestescie ...zalosni???? txt w szczegolnosci do flu~ costam a tak btw.bedac nikim na forum nawet jak nabijesz 1000000 post spamow nienatemat aby kogos pojechac to i tak bedziesz nikim..tylko zwyklym bachorem kiedy ja bylem na tym forum ty niepotrafiles wlaczyc swiatla..albo niedosiegales? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:52. |