![]() |
Po pierwsze mial pza trudno bylo uciec przed wyzszymi lvlami...po drugie mial freeza..
|
Cytuj:
A co do hacka: http://img206.imageshack.us/img206/374/sddyh9.jpg |
@up
co straciles? |
@Shinhoshu
:( Napisz do mnie w tibi to dam Ci coś na start ^^ @Frycu Napisał że 1 kk :P Btw. Mano Krigar Sidrith Bonecrusherr Hacked wczoraj też :o Wtf? |
UUuuu;/ Przewalone hack, nic nie mieć i jeszcze paść :(
Gess też miał z tego co wiem hacka spadł w lvlu ale teraz ostro odrabia. Ps. respect dla tych co sie tym nie przejmują i grają dalej... |
Jak tam pkowanie przed ss doskonaly? :D slyszalem ze padles ale nie wiem od kogo bo tibia.com off edit : no niestety nie padl ;/ tibia.com cos nie chciala dzialac to nie mialem jak sprawdzic xD
|
Character Information
Name: Pan Doskonaly Sex: male Profession: Elite Knight Level: 65 World: Silvera Residence: Thais Last login: Mar 09 2008, 10:21:10 CET Comment: kill me plx Account Status: Premium Account Character Deaths Feb 12 2008, 18:44:26 CET Killed at Level 67 by Gess Akar and by Antical Hero Nie padł chyba xD |
Seba Konieczny
Mar 08 2008, 14:46:42 CET Killed at Level 109 by Pipao Rebelled and by Tumkan No.. ftp wcale nie tyka neutrali :) |
@up
Ale s*****ele -.- seba mi mówił że się na niego czają -.- |
Ja slyszalem taka wersje ze seba to rl faim i razem sharuja i za to podobno padl...
|
Cytuj:
Mówi sie trudno i żyje sie dalej. |
Cytuj:
|
Hack był po tym jak padłem, i na szczęście też po tym jak kupiłem se blessy i odrobiłem lvl... ;P
@Gorti dzieki xD @Frycek Straciłem około 1kk nie chce mi sie wymieniać itemów xD, wiekszość to była kasa;p btw, servy amerykańskie off;/ a mi sie pacc dzisiaj kończy... :S |
@ Silvera
Co sie dzieje ze sie nie dzieje ?!?!?!?!?!?!?!?!?! Ja chce grac -.- musze bocic i sprzedawac szybko hara czas mnie goni |
Cytuj:
i co z tego ze znasz??tez duzo ludzi znam i pewnych rzeczy bym sie po nich nie spodziewal...Ja nie powiedzialem ze tak bylo,tylko ze tak slyszalem wiec nie wyjezdzaj mi z tekstami typu "ZALL". |
Cytuj:
|
zal... I co z tego że kupił to oznacza że noob jest?
@down To tak samo, jak ty z botem... LoL Ja tam nigdy nic nie wydałem na tibie... I nie zamierzam, ale nie ma co poniżać tych co wydają - ich życie;p |
Cytuj:
|
No wiec tak, ponoc ktos hacnal msn Krigara i do all z SA wysyla link do jakiejs fotki zeby skomentowac, a tak naprawde wtedy na kompa wchodza rozne syfy(potus pisal ze od razu komunikat o 2 virusach o.O). Wiadomo antyvir, spyobty, doctory blablabla.. A najwazniejszym programem jest antyvir ktory na biezaco monitoruje gdzie ida pakiety i jesli ma jakis podejrzany adres to blokuje. Co zrobic jesli takowego nie mamy? Trzeba sobie sprawic program, ktory sprawdza pakiety.. Odsylam do --> http://tibia.pl/show_page.php?p=tutorial-pakiety .
U mnie wyglada to tak: http://img210.imageshack.us/img210/6276/pakietyog6.jpg Najwazniejsze jest to w czerwonej ramce, czyli gdzie ida pakiety.. Po zalogowaniu sie na silvere pojawi sie tam proces Tibia.ekse. Jesli pakiety pojda tylko na adres 67.15.99.124 (ip silvery) to all right, jesli natomiast jeszcze pojda na jakis inny adres to radze wyslac pasy koledze zeby zmienil i zaczac kompa czyscic :D |
taxo padlem bo ftp wlecialo haha 14 mikstur mialem bo mielismy ciebie ubic nikt sie nie spodziewal ze wpadna , a ty ale uciekales hehe
omo nie pisze bzdur typu ''ZALL znam sebe i faima oni sie nie upodlaja sharowaniem -.- '' co to za upodlanie xd ze lvl bedzie mial wiekszy hehe skoncz sie podlizywac :) deatharez ma delete konta? |
Cytuj:
buahaha i co z tego ze kupilem ?Ciebie minusie to moge moim noob charem dojebac tylko podaj nick ...Prubujesz byc fajny i udajesz super kolege a tak naprawde jestes jebanym dupolizem(TO NIE TYLKO MOJA OPINIA). "Ja chce grac -.- musze bocic i sprzedawac szybko hara czas mnie goni" Sam nie umiesz grac ze ci bot musi pomagac?n/c pro gamerze |
Cytuj:
2. Wielu ludzi może powiedziec że jestem skonczonym chujem a tylko tych niewielu powie że jestem ich kumplem chociażby pierwszy owner frycka 3. Już wyrosłem z wylizywania dupy czego nie można powiedziec o tobie :* EDIT: Jeśli chodzi o jebanie Stary nie ma co się oszukiwac musisz poprostu dorosnąc xD |
@up
haha pokaz mi posta w ktorym komus lize dupe...n/c Za to twoj co drugi post to zebranie "plx kamienie,plx fri itans..." @edit co boisz sie podac swoj nick ??: > @edit2 Pozatym sam zaprzeczas swoim postom leszczu... Cytuj: Oryginalnie napisane przez Shinhoshu zal... I co z tego że kupił to oznacza że noob jest? raczej bo idzie na łatwiznę "Ja chce grac -.- musze bocic " <---Ty za to nie idziesz na latwizne ^_- |
@UP
Masz racje ponieważ tacy "Ludzie" jak ty potrafia psuc zabawe a prosze o różne itemy poniewaz to sa smieci ktore ja umiem wykorzystac xD Edit: ja nie ide na latwizne. ja ide dla innych na latwizne xD kto wie moze tego hara co ja robie to moze ty go qpisz? :p |
@up
puki co to jest twoj char i ty idziesz na latwizne wiec nie pierdol... I napewno nie kupie twojego pro evul chara bo zrobilem sobie 2 nowe :> |
Cytuj:
|
@Hell
On nie lize dupy ani nic on jest z tego samego miasta co ja i zna mnie dlugo a seba jeszcze dluzej wiec jesli nie wiesz nic na ten temat to po co piszesz o lizaniu dupy moze stwierdzasz to po swoim przykladzie co? |
Heh... Doskonaly ty jestes naprawde debilem ;S Mowisz ze uciekalem ta? To co w takim razie mialem zrobic jak gonil mnie 65 ek 37 ms i jakis noob 20~ lvl? Oswiec mnie "miszczu" :D A padles bo ty noob jestes... skoro miales 14 potionow.
|
Taaaaa, freez no jasne...;(
A moze kick? ;> Btw. powiedz mi to jak wy w tak dlugim czasie nie zdolaliscie ubic 52 najta pkerze bsuhaushausua Zal mi Ciebie... @Down bauhsauhsu 10 k?! To jest nic dla 80~ ek lol Zajebistych masz qmpli ;o Co do strat miales blessy, za duzo tego do odrabiania nie miales... |
tak, zjeb to wytłumacz to że wypadło ze mnie 200 ghp + a mialem 220...
Przeciez 2 msy + 52 knight i 115+ ek(w oddali) nie zajebali by mnie na combo -.- chyba ze 2 ue i exori gran ale knight był na 2 miejscu odemnie więc wiesz... Jak nie wiesz, to nie pisz... Fajnie masz, a co jak padłem to nic nie straciłem expa wedlug ciebie? Bo odrobiłem przecież straty DOWNIE! I co myslisz że gorti przeznaczy na mnie ze 100k? Max by mi dał z 10k a to nie wystarczy żeby sie dobrze ubezpieczyć... miałem blessy, 200k+ expa... |
taxo nie bede sie klocil na forum bo spam hehe nobku czy bym mial 100 czy 10potionow pz ialem i tak bym padl
potus ale ten omo troche pisze glupoty, ale to tylko moje zdanie ;p |
Cytuj:
On napisal, ze padniesz jak wyjdziesz z dp, a nie masz expic... On Ci grozi :p |
kolejny debil...
Boromir: "Btw.Siedziales w Pz jeszcze przed hackiem, nie pierdol..." hack mialem po tym jak wbiłem lvl więc pomyśl kk? |
Cytuj:
|
@omo
O co ci chodzi?:P z tego co ja widze to ty rozpoczales klotnie z fryckiem ;P A co do tego ze Faim nigdy by nie sharowal i ze gra uczciwie to lekko mowiac bym sie klocil xD |
@Sardas
n/c noobku |
Boromir.
Nie o to chodzi... "On napisal, ze padniesz jak wyjdziesz z dp, a nie masz expic..." Chodzilo mi o to, że darkkz mówil że nie expiłem przed hackiem. @darkkz Czasem sie sam zastanawiam, po co ja z toba pisze, jak dla mnie to ty jestes smieciem, niczym więcej nawet sie boisz nick podać bo cie zabijemy. zal.sfe Podaj nick kozaczku :D @Doskonaly I tu sie mylisz kolego... Jakbys mial 100 potionów to bys przetrwal do czasu kiedy by cie wylogowało (save server) |
Cytuj:
No widzisz ale on wie lepiej bo jego koledzy napewno by go powiadomili o sharingu...Do zobaczyska omo ^_- |
Cytuj:
@FTP Myślą że są zajebiści i wygrali wojne, bo wyszli expić a my nie logujemy. Ale pamiętajmy że jest 200 do 100 we fragach :evul: |
shin no nie wiem dostalem paraliz ,sd ,gran itp, comba szly, wiec raczej bym mi te 100 potionow nic nie dalo ;p nie takie lvl padaly na combo hehe
poreda ale na to wyglada ze wygrywaja war ;p pekuja expia robia co chca a to wy w depo siedzicie, a kiedys bylo na odwrot hehe |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:50. |