Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie II (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=172587)

notop 02-06-2008 17:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bemo (Post 2091528)
no wiesz ja mialem polewe jak kolo mnie na statku najwiekszy zomowiec przebiegl xdddddddddddd

spoko tylko ze ja pozniej bylem na innym charze a nie na zomowcu wiec zalosne sa te txt ze ja gram zomowcem,fakt to moj char bo ja go zrobilem ale grac nim mzoe z 3 razy w calej wojnie logowalem na niego,wiec polewke mogles miec raczej patrzac w lustro

Bartholomew 02-06-2008 17:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 2091727)
spoko tylko ze ja pozniej bylem na innym charze a nie na zomowcu wiec zalosne sa te txt ze ja gram zomowcem,fakt to moj char bo ja go zrobilem ale grac nim mzoe z 3 razy w calej wojnie logowalem na niego,wiec polewke mogles miec raczej patrzac w lustro

no tak skoro twoj wlasny char byl zajety to musiales kims ganiac

Koszyk 02-06-2008 17:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 2091727)

A ile razy zalogowales na Sue w całej wojnie?

vigetqq 02-06-2008 17:35

chyba 0....

Eizix 02-06-2008 17:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2091735)
A ile razy zalogowales na Sue w całej wojnie?

tyle razy ile padl, ktos musi odkupic blessy i bp

Koszyk 02-06-2008 17:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eizix (Post 2091748)

No tak zapomnialem ze hiberna nie umie kupic blessow ;(

Filush_ 02-06-2008 17:56

Cytuj:

13:42 Moruthanix Coron [218]: podajcie lina do blesow
13:42 Fert Mardo [150]: morut
13:42 Fert Mardo [150]: kurwa
13:42 Fert Mardo [150]: link do blesow 220 ek?
13:42 Fert Mardo [150]: co ty pierdolisz
13:42 Fert Mardo [150]: :S
Interregnum zdaje sie też ..

gigoro 02-06-2008 18:26

@up

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHA

Fel'ixx 02-06-2008 18:38

@up
spammer...........

bemo 02-06-2008 19:02

no taka prawda elo sua na massie na dworcach a zomowiec leci na dzungle no to chyba mam racje txt elo

Smokuu 02-06-2008 19:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eizix (Post 2091748)

Taki gadatliwy sie zrobiles? czemu nie wczesniej?o,o just a kid :|

Bemo@ jesli nie wiesz nie odzywaj sie ;)
Jest cos takiego jak mc jakbys nie wiedzial ;)

bemo 02-06-2008 19:42

no jasne srodek masloga i niech idzie na mc moze lepiej niech idzie do super marketu i wroci po godzinie

SpoconyKrystyna 02-06-2008 20:09

a ja dostałem za klasówke z matematyki 4 i moja szansa na otrzymanie promocji do 4 klasy technikum staja sie coraz bardziej realne ;)

@war

I tak ORMO bedzie władac serwerem :) czy wam sie to podoba czy nie !

Eizix 02-06-2008 20:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2092016)
Taki gadatliwy sie zrobiles? czemu nie wczesniej?o,o just a kid :|

Bemo@ jesli nie wiesz nie odzywaj sie ;)
Jest cos takiego jak mc jakbys nie wiedzial ;)

a po chuj mam dyskutowac z debilami? jeszcze wczesniej probowalem cie tam jakos zrozumiec, bo w koncu kazdy na to zasluguje, ale teraz widze, ze to nie ma sensu i jestes zwyklym smieciem, pozdro "just a kid :|" i w dodatku wannabe.

Koszyk 02-06-2008 20:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SpoconyKrystyna (Post 2092102)
@war

I tak ORMO bedzie władac serwerem :) czy wam sie to podoba czy nie !

Keep dreaming. :balwanek:

Gallanonim513 02-06-2008 21:01

a co ty boroth raptem taki oficjalny sie zrobiles. Wladza uderzyla do glowy? nie martw sie po wojnie pewnie i tak wyjebia was i chuja co powladacie tym serverem zawiodlem sie na wielu kumplach. Pamietaj ze to tylko gra, a przyjazn jest czyms wazniejszym ;) ale co tam nie bede nic mowic... jeszcze bedziecie przepraszac ormowcow ;)

Eizix 02-06-2008 21:08

no wlasnie boroth co jest z toba?! co jak co ale ormo bylo z nami w tych ciezkich chwilach, gdy walczylismy vs caly serw, takze docen to nubie!

Szefie :) 02-06-2008 21:13

No sorry, ale jak narazie to wam wladza uderzyla do glowy. Chcieliscie zabijac kogo popadnie, a ze trafiliscie na czyjegos nooba (tutaj tez niemow ze przyjazn najwazniejsza jak zabiliscie sevy noobka) od nas to sie skonczylo.

@edit
Ormo to juz nie to samo ormo :p zostalo z 3-4 osoby ze starego teamu

Lafa 02-06-2008 21:23

Cipsoft laduje mass kiki szybciej niz ruski z kalasznikowa

Filush_ 02-06-2008 21:27

Tłumaczyłem dziesiątki razy czemu tak się stało i nie mam zamiaru robić tego jeszcze raz.
Chcieliśmy zabić kogo popadnie ? Czy to nie Filush czasami wyciągnął pomocną dłoń pare tygodni temu i nie zrobił protect listy ? - ale zdaje sie, że Acroma Angel czy ktoś tam (nie nagrywałem rozmowy z venta) powiedział, że przez protect liste Was pohakuje ; o (coś z ciasteczkami, nie pamietam dokladnie) Jedyny Achmed, Shiel i ktoś tam jeszcze ruszył dupe aby zerknąć na tę listę. Po 2 to jak pk guild ma zaprzestać robić PA i zabijać ? coś chyba jest nie tak.

Naszczęście mamy to za sobą - co sie stało już sie nie odstanie. Nie mam zamiaru tolerować kaprysów i humorków moich starych wrogów z Silver Flame i ulicznych przydupasów którzy płaszczyli się przede mną od poczatku swoich dni na Arcani.

notop 02-06-2008 21:35

jak czytam niektore wypowiedzi to zaczynam rozumiec czemu eizix dal sobie spokuj z odpisywaniem na debilne posty ;)

@koszyk

tyle razy zalogowalem ile musialem a kiedy gram neiwiedziales nigdy ,niewiesz i nigdy sie neidowiesz bo jestes..zatepy

ps.pomozcie temu moru kupic te blesy wkoncu

vigetqq 02-06-2008 22:06

moge mu kupic jak da passy

SpoconyKrystyna 02-06-2008 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eizix (Post 2092277)
no wlasnie boroth co jest z toba?! co jak co ale ormo bylo z nami w tych ciezkich chwilach, gdy walczylismy vs caly serw, takze docen to nubie!

co prawda to prawda B) a teraz nagle ORMO ZŁE, ORMO ZABIJA, ORMO TO ORMO TAMTO!!!!!!!!!! dla niektorych po prostu Tibia to drugie zycie, i wiadomo przewraca sie w główce :)

SnoziSF 02-06-2008 22:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 2092408)

@koszyk

tyle razy zalogowalem ile musialem a kiedy gram neiwiedziales nigdy ,niewiesz i nigdy sie neidowiesz bo jestes..zatepy

On jest taki tępy, ze wie, ze NIE z czasownikami piszemy osobno.

Koszyk 02-06-2008 23:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gallanonim513 (Post 2092245)
a co ty boroth raptem taki oficjalny sie zrobiles. Wladza uderzyla do glowy? nie martw sie po wojnie pewnie i tak wyjebia was i chuja co powladacie tym serverem zawiodlem sie na wielu kumplach. Pamietaj ze to tylko gra, a przyjazn jest czyms wazniejszym ;) ale co tam nie bede nic mowic... jeszcze bedziecie przepraszac ormowcow ;)

Ech, wladza nie uderzyla mi do głowy. Zeby miec wladze trzeba wygrac wojne, wojna nie jest jeszcze wygrana.

Fakt faktem ORMO zmienilo sie. To nie jest to samo ormo co bylo kiedys. Doceniam to co ormo zrobilo dla nas kiedys, ale czasy sie zmieniaja tak samo ludzie. Co niektorzy ludzie tez sie pozmieniali. Przepraszac ormowcow nie mam za co. Nie bilem zadnego ormoca ktory jest moim kumplem, wiec nie czuje sie winny ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 2092408)
@koszyk

Hmm, nie jestem na tyle tepy zeby oddac passy komus zeby mi odebral przyjemnosc walki ;)

Gallanonim513 02-06-2008 23:50

seikeron moze masz troche racji, zdarzylo nam sie zabic osobe ktora znalismy czy cos jednak byl to zawsze przypadek co jak co ale dla wlasnych kumpli jestesmy lojalni. Pozatym pomagalismy dla inter~ ze wzgledu na LoA bo tam byli nasi prawdziwi przyjaciele. Pozatym jak to filush wspomnial zawsze bylismy Pk guildia wiec nas nie obchodza zasady mielismy ludzi ktorych mamy nie ruszac i tyle. A zebysmy mieli sie pytac o kazda osobe to i tak by wychodzilo ze to rl kumpla kumpla ktory ma wujka a ten wujek ma brata brat ma kumpla ktory jest Dj'em w tym klubie, na podobnej zasadzie. Pozatym jak pkowales z nami to wtedy Ci nic nie przeszkadzalo :). Sporo osob odeszlo z ormo to prawda, bo uwazaja ze nie fair sie bic z inter~ moim zdaniem zachowali sie jak smiecie, bylismy z filushem od samego poczatku kiedy bilismy sie 10 lvlami a wiec powinnismy zostac do konca nie jako zwykla GILDIA tylko jako PRZYJACIELE. Mysle ze dzieki przyjazni tak wiele osiagnelismy na tym serverze, pewnie zara pojda posty co my takiego osiagnelismy? etc. Moze dla niektorych nic, jednak my dopielismy swego chcielismy byc najlepsza PK guildia na serverze i mysle ze nam sie to udalo. Pozatym jeszcze nie zakonczylismy naszej zabawy. A ludzie ktorzy odeszli z ormo pokazali tylko, ze potrafia byc w tej gildi kiedy wszystko jest okej, jednak w gorszych chwilach odwracaja sie plecami PEACE!

Smokuu 02-06-2008 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2092722)

Hmm, nie jestem na tyle tepy zeby oddac passy komus zeby mi odebral przyjemnosc walki ;)

Powiedziale ten co nie Sharuje kontem :D:D

Thornak 03-06-2008 00:36

Ormo działa na podstawie najlepszej taktyki, czyli bez taktyki. Nie powinniśmy ich oceniać, mją prawo robić w tibi co chcą, w końcu sami wybraliśmy server z PvP,więc szansa padnięcia od Ormo jest równie zła i podła jak ded na Kiku ( trza sie z tym liczyć ale nigdy nie wiesz kiedy cię to spotka ). Co do zmiany ich "stosunków" bilateralnych z IT, widocznie był jakiś ważny powód, wg mnie Ormo jest po swojej własnej stronie.

Btw. Wojna trwa, a pozycja lidera jako Best fragera przechodzi na Cipteam.

Filush_ 03-06-2008 00:46

Mam pewną taktyke od początku tej wojny, na razie wszystko idzie jak zostało rozrysowane .. - czyli tak, jak miało być.

notop 03-06-2008 05:58

Cytuj:

Ech, wladza nie uderzyla mi do głowy. Zeby miec wladze trzeba wygrac wojne, wojna nie jest jeszcze wygrana.

Fakt faktem ORMO zmienilo sie. To nie jest to samo ormo co bylo kiedys. Doceniam to co ormo zrobilo dla nas kiedys, ale czasy sie zmieniaja tak samo ludzie. Co niektorzy ludzie tez sie pozmieniali. Przepraszac ormowcow nie mam za co. Nie bilem zadnego ormoca ktory jest moim kumplem, wiec nie czuje sie winny ;)

i tak neiwiesz do konca czy oddalem czy nie wiec ta nieswiadomosc jest fajna;)

SpoconyKrystyna 03-06-2008 07:33

Cytuj:

Fakt faktem ORMO zmienilo sie. To nie jest to samo ormo co bylo kiedys.

HUAUHAHUAUHAHU a co Ty mozesz wiedziec o ORMO jakie było kiedys ? 8o Chyba tylko to się zmieniło ze kiedys pekowalismy na 10 lvlach a teraz tylko zmienilismy kaliber B) Zmienily sie rowniez osoby jak juz Seikeron powiedział, bo teraz wiekszosc osob które są w ORMO to w sumie przedtem byli naszymi wrogami min. memberzy Kupy ktorych serdecznie pozdrawiam ! ale to juz inna sprawa. Kiedys jak pekowałes z nami, jak juz Oziris mowił nie przeszkadzało Ci to ze zabijalismy ludzi, siejemy groze, tworzymy strach wsród ludnosci Arcanii. Pamietam doskonale jak po wojnie SB vs. DPFT zaczelismy robic combo sd i nagle wszyscy do nas chcieli dołączyc :D chcieli z nami zabijac, wszyscy nagle stali sie " ORMO'wcami " a teraz nagle Ci ludzie którzy kiedys przypisywali sie do nas nagle stali sie naszymi wrogami ? Po prostu szkoda gadac Chcielismy wam pomoc no ale skoro naszej pomocy nie potrzebujecie to radzcie sobie sami i zobaczymy co z tego wyniknie B)

Pamietajcie ~ TEN SIE SMIEJE KTO SIE SMIEJE OSTATNI ~ a tymi ostatnimi osobami którzy sie zasmieją to bedziemy MY! ORMOWCY! :evul:

btw.

Niektore osoby które teraz są naszymi wrogami, lub po prostu nas biją i odwróciły sie od nas to powinni dla Filusha stopy całowac za to co on dla was zrobił, za tą kopalnie złota którą wam udostepnił za darmo, tak po przyjacielsku i wiele innych rzeczy :)

Koszyk 03-06-2008 10:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2092785)
Powiedziale ten co nie Sharuje kontem :D:D

Wiesz, sharowac a oddac konto komus zeby gral za mnie na wojnie to jest OGROMNA roznica. ;)
Zresztą masz jakis dowod ze sharuje?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SpoconyKrystyna (Post 2092893)
HUAUHAHUAUHAHU a co Ty mozesz wiedziec o ORMO jakie było kiedys ?

Uwierz mi ze duzo.

Smokuu 03-06-2008 13:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2092988)
Wiesz, sharowac a oddac konto komus zeby gral za mnie na wojnie to jest OGROMNA roznica. ;)

Uwierz mi ze duzo.

Dla mnie to sprowadza sie do jednej prostej rzeczy, ze oddajesz poprostu konto, niezaleznie czy po to zeby ci expil, pobiegal posprzedawał loota czy bral udzial w openie/ackjach. Ja nie jestem na tyle tepy zeby oddawac passy komus kto zabierze mi przyjemnosc z expienia ;) Kto co lubi nie?;>

Fel'ixx 03-06-2008 13:25

Cytuj:

ja wiem duzo rzeczy o twoich 'pseudo' charach : ]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

co do ormo@
fakt, pk, gra, rozmowa na vt tworzy nas przyjaciolmi, tyle ile razy ja,grober,xeno ,BLADZIER,pici mielismy bany na vent filu na nas pierdolil, ale jakos nikt nie wylecial...

@oziris
nie uwazam ze te osoby ktore wyszly z ormo to smiecie, calis ma reala w inter etc kazdy mial jakis powod

vigetqq 03-06-2008 14:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fel'ixx (Post 2093105)
ja wiem duzo rzeczy o twoich 'pseudo' charach : ]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

co do ormo@
fakt, pk, gra, rozmowa na vt tworzy nas przyjaciolmi, tyle ile razy ja,grober,xeno ,BLADZIER,pici mielismy bany na vent filu na nas pierdolil, ale jakos nikt nie wylecial...

@oziris
nie uwazam ze te osoby ktore wyszly z ormo to smiecie, calis ma reala w inter etc kazdy mial jakis powod

felix fiucie a ja -.- ?

Koszyk 03-06-2008 14:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2093079)
. Ja nie jestem na tyle tepy zeby oddawac passy komus kto zabierze mi przyjemnosc z expienia ;) Kto co lubi nie?;>

Kto mowi ze ktos zabiera mi przyjemnosc z expienia?:)

Expie, milo mi sie expi ;)

Picinhoxs 03-06-2008 15:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez vigetqq (Post 2093166)
felix fiucie a ja -.- ?

Obrazasz fiuty -.-

Smokuu 03-06-2008 15:27

Titaco padl,
Spy powiedzial ze sraliscie dupy wyjsc walczyc xD

Fel'ixx 03-06-2008 15:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez vigetqq (Post 2093166)
felix fiucie a ja -.- ?

ty muj dok ju wrucish

Medivh Shady 03-06-2008 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2093309)
Titaco padl,
Spy powiedzial ze sraliscie dupy wyjsc walczyc xD

tak sralismy i nie wyszlismy ( nie trzeba bylo sie chowac na dragi ) ;(

Titaco + 12 lvl na wojnie zanim padl o,o

mi tez niewiele do 200 brakuje o,O Aata niedlugo kolejny lvl :(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:25.