![]() |
Bez urazy, ale 50 knightem na faccu raczej nie pokazesz pvp.
|
Cytuj:
|
No i dobra, nie znam chlopaka ale jak tak to zwracam honor:) Fakt, przynajmniej cos robil w wojnie i smigal wlasnym charem...
|
Cytuj:
|
Jebany debilu! (inaczej juz sie chyba nie da)
Nawet jezeli to bylaby moja glowna postac, to nie pisze, ze robie nia jakies evuuul pvp rzeczy. |
Cytuj:
czyt. Kinia~ i Rogstah~ Dla mnie to było zajebiste bieganie 70ed i nie narzekałem jak niektórzy że nie doganiają Victeron bo za szybki, ja dawałem sobie rade. Ale 9/10 Flow biega na swoich charach może z 3chary są oddawane więc to dużo zależy od Nas A NIE KURWA OD FURORY. Poprzednią wojne wygrało flow a nie furora. Całuje Kakej~ |
Cytuj:
Sto razy bardziej mi się podobał styl prowadzenia walki, kiedy jeszcze byłem w Eternitas. Tj. Rogstah/Adde/Jonthe (Alex), prowadził, Adde i Jonthe dostawali dwa chary (czasem dostał jeszcze jakiś trzeci koleś z Aurey, lub Xoo) i jazda. Każdy jechał swoim czołgiem ;) |
Cytuj:
|
Bardzo chciał bym zobaczyć obie strony i każdy na swoim charze bez żadnego oddawania charow itp.
|
Cytuj:
Niewielu ludzi może powiedzieć, że ma dobre PVP, ale jeszcze mniej potrafi przyznać, że jest w tym kiepska z tych, czy innych powodów. Dlatego np. oddają chary na OB, czy sneaki. Co do Furory, zobacz od ilu lat oni razem grają i jak są zgrani, jak zespołowo działają. W ostatniej wojnie Russel przyprowadził BSP - największego ogara w Tibii, który nie poradził sobie z Katrilą i kilkoma osobami z Furory, a to chyba o czymś świadczy. Teraz dorzucił Dempaha i też średnio mu idzie. Odnośnie poziomu i znaczenia na OB, zawsze wyższy lv będzie znaczył więcej. @ OWRZ "yyy" - matkę cytujesz? :mag: |
Musisz poczekac do rana na inteligentna riposte- OWRZ musial isc juz spac.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie urzywaj takich slow, bo nie zrozumie.
OWRZ mama usnela, i przykryles sie kocem? edit: Użytkowników czytających ten temat: 4 (zarejestrowanych: 3, gości: 1) MalutkiDrut, xBardolekx, Wiecznyodpoczynek Obudzila sie! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dobra;) Zapomniales dodac pro evul pvp... No coz, mysle ze ci wybacze.
btw. Od dzisiaj bedziesz Igor. |
Cytuj:
|
1. "moj" kaleko jebany.
2. myslalem ze twoim dzedaj jest twoj tata aka Naruto http://anime.com.pl/galleries/05/0553/STA44427.JPG |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Juz jestem w Avis, do tego jestem spajem Flow, a AB to moi rle z dziecinstwa.
Nie zmienia to jednak faktu, ze nazwalem cie Igor, bo jestes najbrzydszym skurwysynem na tym forum. |
Cytuj:
|
Wiem wiem, opowiadales nam jaka fajno masz laske8o8o8o
|
@Jacus
w imieniu dziewczyn dziekuje za zrozumienie xd ale mniejsza, napisales takiego dlugiego posta jedna reka?xDDD edit: co ten ziomek ma powodzenie hahahahah, jako Adolfik to bankowo hahahahaha sikam |
Fajno laske masz i fhuj papy i git majoonez
Edit : Kolcia, Jacka Renia Rekotrzepska mu w tym pomogla, nic sie nie boj ;d |
|
Cytuj:
|
Była dziś może jakas akcja?
PS. TVN (fajny film) :d |
Cytuj:
|
Cytuj:
Całuje Kakej~ |
Cytuj:
@MalutkiDruid jezeli to naprawde ty sypiesz, to rozjebie ci ryj, juz pisze dlaczego zebys dupy nie trul nie za gre tylko udajesz kolege a sprzedajesz za plecami @jacus przeginasz... podniose Ci statystyke, nie ogarniam a przynajmniej nie tak zeby odnalesc sie w grupie osob ogarnieych zreszta zaprezentowalem to... na otsy nie mam czasu.. wiesz cala masa innych zajec, np dzis rusza extra klasa runda wiosenna tez moglbys isc sie przewietrzyc pasy sa oddawane po to, ze w razie akcji mzna bylo wykorzystac jak najwiecej osob ktore nie moga byc w danej chwili... na gathera zbieramy sie 2 godziny na ewentualna akcje mamy max 15 minut zreszta tego typu sprawy chyba nie tu sie wyjasnie a i jeszcze jedno ostatnie Agnieszka gra sama i sama grac bedzie (obrazila sie na Ciebie za to co napisales o pannach!!) |
@up
passy są rozdawane ... U nas na snejka lub OB chary dostaja 2 osoby chyba ze coś wiekszego to 4 ale to jest MAX. W Avis kazdy pokazuj swój styl i ze potrafi grać a nie tylko expic. U was jak jest Ob. 20 charów Furora dostaje a pozniej spam na forum ubiłem tego i tego a nawet go na charze nie było. Żałosne, ale róbta co chceta :D |
Cytuj:
idz pokash swojje flououoł yooouououł |
Cytuj:
Edit: A w Avis każdy ma pass do każdego, więc nie widzę sensu, by rozdawać chary... |
Cytuj:
i jak pada Kinia.. to sie wszystko pierdoli fakt pokazujecie ogarniecie, anibis ogarnal zeczywiscie byl szybciej w ab niz victeron, sory koleszko ale nie zaprzeczysz na moj gust 4 to oddaje sam bambo ogolnie to moj ostatni post, bo to forum nic nie daje i pochalania zdecydowanie za duzo czasu. takze ELo i powodzenia. |
Cytuj:
|
A ja ze swoich źródeł (czyt. Avis) wiem że jest to około 20 postaci OD SAMEGO RUSSELA. On je uzbraja, płaci za blessy itd a potem rozdaje ogarom z innych światów. Więc błagam, skończcie z tym udawaniem świętych.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:03. |