![]() |
Jesli moglbym poprosic chcialbym filmiki z annihilatora na nowa tibie (7,6), chodzi o team zlozony z EK, ew krecony przez jakiegos EK :) z gory dzieki pozdrowka
|
Ludzie nie dawajcie postow... i tak nikt nie napisze chyba ze bedzie mial ten film pod reka...
|
Zamuwienie na Filmy
Witam!! Mam wielka prosbe może ktoś ma filmik jak expi z monkiem na guardach w kopalni lub z demon skeletorem na dragach??? Może by przypadkiem expił w ten sposub to bardzo bym prosił o nakręcenie. Filmiki mozecie mi e-mailem wyslać [email protected]
Z gury bardzo dziękuje!! |
Witam, prolil bym o filimk gdzie i jak expic na pacca knightem na 41 lvl z skillami 72/69 bo mam pierwszy raz pacca i nie wiem gdzie expic a sacraby sa nudne ;P
|
Prosiłbym o filmik jak sorc expi na guardach najlepiej 4 i 6 kopa z góry thx:) Z różdżką oczywiście ciekawi mnie ile many schodzi:P
|
xDdX
noxlif chcesz to moge zalatwic ci filmik z otska haha jak 120 sorce ubijaja 143 rp
|
Nikt nie daje lub nie kreci filmikow z wojny na kyrze N-G vs. BM moze ktos ma jakis open battle i wstawi na forum z gory thx :)
chcialbym zobaczyc siebie z innej perspektywy :P Hail Next-Genetration |
Zamawiam filmik z banshee quest finall rom na 60 lvlu ek skille 78-73 walka w sword
tylko proszę się nieśmiać że na takich skillach...i prosze aby niebyło to w formacie wmv thx |
Tomby
Ja bym bardzo prosil filmik z tombow na -1 ewentualnie -2 i jka tam dosc ;] jestem palkiem jak cos ale na srednim lvl.
|
Ja prosiłbym o film z PK ,extra zabijanie ludzi :dance: :dance:
|
ja prosze o hydry - knight 40-45 lvl , 3 sorce/druty 28+
|
jak można filmik z monkami na mintwalin
|
Siemka
Prosil bym o pokazanie Elf Campu na tibii 7.6 kolo Veno i najlepiej jakby expila tam jakas magiczna postac sorc/druid :P Jak cos to prosze o kontakt przez pw pzdr |
Plx
Ja chciałbym i was prosze o dużo filmików z port hope(tiquandy) B)
|
Elder Druid
troche opszerny ten temat dużo tu postów więc nie wiem czy to jest ale chciał bym filmik z dobrymi expowiskami dla Elder Druida (szybki exp, ale nie żeby strasznie duzo runek szło) moze byc facc i dla pacc no i zeby troche loota było
|
A ja poszperałem wczoraj po filmikach szukając jakieś wojny na Obsidii (mój nowy świat, dopiero co tam grać zaczęłem), jednak żadnego nie znalazłem. Jeśli ktoś posiada jaką kolwiek aktualnie wojnę na Obsidii, z chęcią bym ją obejrzał. :)
|
Chcialbym zobaczyc filmik jak DRUID expi na tombach/scarabach/gdzies na facc uzywajac tylko rozdzki (ew kilka runek). Jesli by ktos takowy film znalazl bardzo bym prosil by wyslal mi link (do tematu z filmem) na PW
ps- "/" oznacza lub, albo |
Ja poprosze:
-pozadny filmik z dworcow, hydr, drogi do serpentow. -zwiedzanie poludniowej czesci poha -wycieczka na polnoc tiqi -dziekuje i dowidzenia:P |
Cytuj:
buhahaahaaahahaahahahahhahhaahahah co na noob!@ od kiedy to na facc sa tomby i scaraby?? |
no wiec ja bym chcial filmy z jakimis cennymi rzeczami ja great axe golden halabardde itp
|
Cytuj:
"ps- "/" oznacza lub, albo" "Chcialbym zobaczyc filmik jak DRUID expi na tombach/scarabach/gdzies na facc uzywajac tylko ... bla bla bla" jak chcesz to ci przetłumaczę: Chcialbym zobaczyc filmik jak DRUID expi na tombach lub scarabach lub gdzieś na faccu uzywajac tylko ... bla bla bla jesli nadal nie bedziesz wiedzial o co mi chodzi to juz uznam cie za tępaka I jesli kazda napotkana przez ciebie osoba ktorej posta nie zrozumiesz jest noobem to ja niewiem co mam myślec o tobie. C ya!-.- |
Filmik jak 60-80 levelovy paladyn expi na Edron D. Lair.
Jesli gdzies juz byl taki link to przepraszam. Dziekuje z gory. |
ja bym chcial
Paldyn Hunt Solo Beho/Elder Beho |
chcialbym movie z annihilatorem gdzie w skladzie jest DRUID ;]
|
Cytuj:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/7426 |
Cytuj:
|
Matko ja sie załamie...
Chcialbym zobaczyc filmik jak DRUID expi na tombach lub scarabach lub gdzieś na faccu uzywajac tylko ... bla bla bla przetlumaczam dla tych co ciezko kapują czyli chyba dla ciebie tez: Chcialbym zobaczyc filmik jak druid expi na tomach lub scarabach lub na jakims epowisku na facc (czyli jakies expowisko naprzyklad na pohu, guardach, ghost land). TOMBY SCARABY LUB GDZIES NA FACCU TOMBY,SCARABY,FACC to sa 3 rozne slowa, wiedz niewiem po co mi piszecie ze niema scarabow i tombow na faccu... rozumiesz!??!?!?... jesli nie to pisz na PW bo ... mnie szlak trafi. |
A ja poprosze film o expieniu na Ankrahmun i okolicznych tombach w wykonaniu rycerza ale na niskim levelu max. 30 level.Będe bardzo wdzięczny za ten film bo pare dni temu dostałem pacc-a i nie wiem gdzie expić:baby:
|
Witam!
Bardzo prosilbym o trzy filmiki(.rec): 1. Hydry - dokladna droga z miasta(portu) oraz walka z nimi. 2. Expienie na Tiquandzie - od Krokodyli poprzez Carniphila, Tarantula, Terror Bird , różne Dworce po Hydry. 3. Expienie na Scarabach - najlepiej sorkiem. z góry thx za filmiki RvB |
nie mialby ktos filmu z jakims dluzszym huncie na faraonie "Vashresamun " (kilkanascie-dziesiat sztuk)
|
No ja bym chciał cos kolo 28 lv sorc w ancient temple na dragonie (najlepiej z summonem jakims)
I hunt na dc (najlepiej sorc z okolo 28-33lv) Jestem :mag: lv 28 mlv 29 |
Prosze o filmik z hunta na blod herbie knight okolo 40 lvl i 2 maguw okolo 30 lvl z 4 sumonami. Z gurzy dziekuje
|
Ma ktoś może film jak są behemont na Ank?
|
bardzo prosze o zamieszczenie jakiego filmiku z serpent spawnami
jesli mozna to chcialbym zobaczyc jak sie do nich dochodzi i czy jest tam jakis quest :P ( ale jesli to qs to niekoniecznie ) ;] z gory thx :) |
=]
Jesli jest to mozliwe prosilbym o filmik z 100+ palkiem ktory expi na dragach/dlach :)
|
Ja chce film z perspektywy knighta ktory bloczy anni.
|
Szukam 2 filmow...
->Draconia Quest<- ->Elf fortes Quest<- Jezeli ktos by mogl zrobicx je do 8 czerwca to dziekuje. |
nich ktoś poda linka do tibia 7.6 i 7.5 bo nie moge znalezci a z tibia.pl nie chce sie sciagnac;(
|
Potrzebuje film do tibia 7.6 na którym expi 80~100lvl knight na of. Z góry thx.
|
Poszukuje Film Instruktażowy
Poszukuje Film Instruktażowy z Pallem na dragach.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:36. |