Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Jaki najcenniejszy przedmiot leżący na ziemi znaleźliście? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=658)

szymon287 16-02-2006 22:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez laki looq
Expilem kiedys na demonach wyszedlem na 1h (demon hell...) wrocilem byl ubite demony gdy otworzylem w jednym byl e plate a w drugim g legi
widocznie ktos niesprawdzal loota ^^ tylkos zedl na demon helmeta e plate opchenelm za 600k a g legi za 200k;]

yhy <10znakow>

Dark Sven 16-02-2006 22:41

Hmmm....
Nazwiecie mnie thiefem ale co tam
Kiedys patrze jakis sorcem bije 16pala w carlin.Ubił go ja podlatuje dark helmecik pare uhów i pare bolcy.Najsmieszniejsze było to że ubił jeszcze jakiegos kola (ten sorc[h-lvl]) bo myślał że on ukradł.

Albo pierwsze pare minut w Carlin na refugii.Schodze na sam dół patrze plate legi.Ale kolo zdążył wziąć.Ale że był to h-lvl to sie bawił (bez skojażeń -.-)p armorem.Schodze wziąłem on się uśmiechnął i dał loga:cup:

Dij'Ihsus 17-02-2006 12:26

czasami ziomki zmyslacie podam rpzyklad-koles na poczatku tematu powiedzial ze znalazl e plate i g legi w paru demonkach
1. jest to malo prawdopodobne
2. nie ma osoby ktora by nie sprawdzala loota z dmkow

Bocio 17-02-2006 12:46

A ja w depo znalazłem pełny backpack magic plate armorów to se wziąłem, bo nikomu się nie chciało. :baby:
Ech ... Dziwny trochę ten temat. Lepiej by było zamieszczać screeny, bo czasami wątpię w waszą szczerość. :]

Asti 17-02-2006 12:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bocio
A ja w depo znalazłem pełny backpack magic plate armorów to se wziąłem, bo nikomu się nie chciało. :baby:
Ech ... Dziwny trochę ten temat. Lepiej by było zamieszczać screeny, bo czasami wątpię w waszą szczerość. :]

o fake trudno -.-

Loron 17-02-2006 14:33

a ja jak byłem na guardach w kopalniach, to znalazłem ciało kolesia, był bp hmm, 4 uhy, 2 sd, 8 gfb. Potem było jeszcze 16 manasów i quagmire rod, ale to już jeden h-lvl zwinął :D

miszko77 17-02-2006 17:12

ja kiedys znalazlem blue robe a wysypalem sie z bohow :P

Tikal 18-02-2006 11:29

Ja najlepszy przedmiot jaki znalazlem to crown armor
Razem z nim byl jeszcze fire sword crown helmet plate legsy i inne *******y

Filjan 23-02-2006 07:53

A ja znalazłem bohy w work koło dp, ma się farta

Pior'firebladde 23-02-2006 10:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez n3m3s!s
Na ziemi w zamku kolo Ab znalazlem pod cialami lootbag.Kulturalnie zaczekalem na ewentualnego wlasciciela ale owy sie nie zjawil wiec go wzialem. Jak sie pozniej okazalo byl warty okolo 4,5k

Jesli chodzi o pojedynczy przedmiot to scimitar i halabarda.

O.o to jest do pozazdrożczenia lotbag warty 4,5k GZ, jeśli chodzi o coper shieldy i katany sam je wyżucam :) , zdażyło mi się też raz Na OF wyżucić Halberd miałem zamało capa:(

Dobra co znalazłem ze 50 dragon hamów dotażczyłem sobie do depo i miałem :P

max_10021 23-02-2006 13:10

Ja znalazłem dark armor i beholder shield w depo w carlin.:]

Kaper2005 23-02-2006 19:15

Ja znalazlem tylko kusze...
Pomyslalem ze nie chce wyjsc na biedaka, ze podlece i drapne, ale tak lezala, patrzala na mnie. Mowie nie jestem zebrak, odszedlem 5 kratek... Musialem sie po nia wrocic!! :p

Shell 23-02-2006 20:52

Ja raz w depo znalazłem parcel z halabardą, elven amuletem, poison daggerem, backpackiem różnych kluczy, wędkami i pełno jakichś paści jeszcze. B) A pojedyncza rzecz to scale armor na dachu w Carlin.

Gollumek 23-02-2006 22:28

hehe ja to znalazlme w moim trupku na dragach noble armor i plate legsy:p
a na Rooku na 2 lvlu w ciele spearmana znalazlem studded legsy :p :p

Gollumek 23-02-2006 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gollumek
hehe ja to znalazlme w moim trupku na dragach noble armor i plate legsy:p
a na Rooku na 2 lvlu w ciele spearmana znalazlem studded legsy :p :p

PS:Cholernie trudno sie wlogować na xerene czekam po 2 godziny X(

Patryk :P 23-02-2006 22:53

Ja znalazlem p-arma i lootbag z ghuli.
najwiecej to inni znalezli jak wyzucalem itemy (smieci z depo xD)

Character Information
Name: Halear Gwyn
Sex: male
Profession: None
Level: 1
World: Xerena
Residence: Rookgaard
Last login: never logged in
Account Status: Free Account
xD never logged in

luki23 24-02-2006 14:52

Spoxik

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiesiek
a ja nic cennego nie znalazlem :(

To po co tu piszesz i nabijasz popsty :faceoff:

Wracajac do tematu ja znalazłem na rooku backpack cały wypchany kasy czyli 2k a na maine Tower shielda lezacego pod dzrewkiem;) :) ;) :) ;)

ari2423 24-02-2006 20:03

ja na rooku znalazłem bag z 2 cooper shieldami 3 hatchetami i 3 macami :)
a na mainie roha ( new) jak wychodzi sie z desert questa

Works__1985 24-02-2006 22:51

Na Rookgardzie: Brass shield,legion helmet,carlin sword
Na Mainie: Crown Helmet.Giant sword z Dead Playera xD był jescze crusader Helmet ale niezdążylem wziąść, do domku wrzucił mi ktoś dragon shield 0.5 bp sd i uh. Wand of inferno też w dedzie :), kilka explo w worku w minotaur (zbierałem wtedy loota) i jak już mówie o loot bag to kiedyś wracając z cyclopolis znalazłem worek a w nim backpack z battle shieldami battle axe battle hammer, i tu kończe bo więcej niepamietam oprucz tego że ktoś mi wrzucił bp boltów do domu ale to mało ważne bo ja nie palek xd

(żeby ktoś niemyślał że tak sobie to poprostu wymyśliłem to dla szpanu to mówie że niezdażyło się to w jednym dniu) :dance:

-Yourso-

Sir Pietruch 25-02-2006 15:08

Pamietam jak kiedyś szłem do OF expić. Zaraz za mną wszyła ekipa z OF Questa otworzyłem ciało warlorda a w nim był crusader helmet ;) To chyba tyle :p

Konsolowiec 111 26-02-2006 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez n3m3s!s
Na ziemi w zamku kolo Ab znalazlem pod cialami lootbag.Kulturalnie zaczekalem na ewentualnego wlasciciela ale owy sie nie zjawil wiec go wzialem. Jak sie pozniej okazalo byl warty okolo 4,5k

Jesli chodzi o pojedynczy przedmiot to scimitar i halabarda.

No to miales sporego farta z tym bagiem:dance:

Jalokowy_ 27-02-2006 18:33

Ja znalazlem kiedys w trupie guardian halberd, k legsy i 3 bp hmm :)

rev ixo 27-02-2006 18:56

A ja na rooku znalazlem bp life fluidow
a na main-ie znalazlem mpa w zwlokach Bubble :P:P:P

Diego'Odin 27-02-2006 21:11

Ja na roku nalazlem 200gp lezalo w domku npc (za 1 logiem)
na mainie bag z roznymi ronkami w bagu lezal w dp w ab

NicekLW 27-02-2006 21:20

ja tam znalazlem 1,5 k w parcelu ktory ktos zle podpisal i niestety niezauwazyl ze nie wyslal :cygaro: :dance:
to sie zdarzylo niedawno bo przedwczoraj B)
a kilka miesiecy temu jeszcze na innym chare kolo (87ek) robil se looty na dragon lair i to byl swiat non-pvp wiec postanowilem do niego zajrzec (mialem wtedy sporo capa) - w tym loocie co 1. zobaczylem 4 dragon shieldy i serpent sworda wiec postanowilem tego loota wziasc se :faceoff:
Kolo nawet sie nie skapowal o tym bo byl w innym miejscu ale potem zobaczylem jak szukal loota 8o
A na rooku to nic nieznalazlem

Nocnik 28-02-2006 14:58

halebard

kiedyś podczas treningu na dwarfach na ziemi znalazłem halabarde

Mastermind Toothy 01-03-2006 17:45

Nice i wogóle.

8o A JA ZNALAZŁEM E-PLATE W racie.... przestańcie pisać znalazłem super hiper i wy***ą eq, bo i tak nikt nie uwierzy...:faceoff:

Mastermind Toothy 01-03-2006 17:46

Nice i wogóle.

8o A JA ZNALAZŁEM E-PLATE W racie.... przestańcie pisać znalazłem super hiper i wy***ą eq, bo i tak nikt nie uwierzy...:faceoff: btw. ja znalazłem k-axe na zamku w ab ^^

Mastermind Toothy 01-03-2006 17:47

Przepraszam za double post.

Sorka za double post . przeglądara zwariowała :/

biala wdowaa 01-03-2006 17:54

Hmmm...
w sumie to ja nieznalazlam ale "ukradlam"
kiedys w depo w carlin ukladalam rzeczy ladnie a tu patrze jakis koles sie czai przy skrzynce(mysle sobie chce cos wyslac i sie troche penia). Przygotowalam sobie dwarfen ringa zeby wrazie jak mu sie nieuda rzucic na parcel podbiec i zabrac. I tak tez sie stało zabralam mu ten parcel jego wartosc to okolo 40k8o :dance:

Bart Knight 01-03-2006 19:15

ja znalazlem lepper armor i giertych legs !!

Ps. Zapomnialem,jeszcze w depo lezalo kaczynski helmet ;) :p :]

Mero 01-03-2006 20:11

Troche dziwny teamt ale :

Ide sobie expie na scarabach na respie siedzial tez 78-79( nie pamietam) elite leje scaraby a ten wrzeszczy "leave"- no to poszlem pietro wyzej po 5 min zchodze na dol patrze a tu trup tego kolesia otwieram a tam :
-z 5-6 bp uh
-bp explo
- stell bootsy
-bs
-mms
To all w bp bylo wiec kolo musial miec niezlego kicka a poza bp DSM
Wiec w ciagu 5 min zarobilem z 250k a najwieksze lol to to ze ten kolo aol nie mial :)

Kamcioooo 02-03-2006 11:33

Heheeh

Ja znalazlem kiedys caly secik plate w thais z bagiem wypchanym kasa dwarwen shield i c mace i byl postawiony tak jak w postaci sie zjaduja przedmioty :P

magnonimo 02-03-2006 16:56

Fart

Ja mialem kilka przypadków
1. W ab wczenie rano jeden z hi-lvli dzielił się i chwalił eq wyrzucal cenne itemy na dp a takie rzeczy jak gold mug, bohy i takie tam wyrzucal koledze.
W pewnym momencie kolo dał loga (mial kicka) a ja akurat stalem za nim :P Oczywiście cale eq mu odsprzedalem za 10 k i wolność
2. znalazlem (42 elite Knight-a RS-a) ciało. Kolo mial full eq knight set (arm &legs). Wziolem wszystko ale kilka kroków dalej spotkalem 60 sorca i padlem :(
3. Znalazlem pokaźnego lootbaga (6 k) w Ab w samym środku depo - leżł tam pół dnia :x:

Zillek Edonek 05-03-2006 12:08

Szczęściarz...

Ja w depo w Thais znalazłem 2 dwarven ring, Wand of Dragonbreath,scale armor,spell book,longsworda,2 dwarven shield 8o w Ab znalazłem blaank rune(byłem tam 1 dzień;) ) w Venore znalazłem kilkadziesiąt backpackuw były jeden w drugim (tam też byłem tylko 1 dzień). 8o Ale ja mam farta. :D

Anne_Jordan 06-03-2006 11:11

A ja raz, jeszcze na rooku, bylam sobie poexpic na szkieletach i znalazlam tam martwego czlowieka w ktorym bylo:
-1k
-legion helmet
-chain armor
-plate shield
-mace
-plate legs
a no rooku dla takiego nooba, to jest calkiem wypas eq wiec ogolnie bylo git :p

Duch Guardi 06-03-2006 12:56

ja w dp w carlin kiedyś znalazłem medusa shield

iron aepir 06-03-2006 13:18

a ja znalazlem serpent sworda :faceoff:

PalAnonim 06-03-2006 18:33

Hmmm...moze nie dokladnie ja to znalazlem ale ktos znalazl mnie xD a dokladniej:
k-legi
warrior helmet
giant sword
~7bp uh
~1,5bp gfb
~smieci (1-3k)

Nawet nie liczylem ze mi ktos to odda, ale wielkie podziekowania dla ludzi, ktorzy mi pomogli po stracie (o kogo chodzi wiedza wtajemniczeni ;))

Neostrada roxior xD

Meth Zadi 07-03-2006 12:00

,

Mi sie trafiło Plate armor a obok lezal serpent sword ale podbiegl i wziol ktos inny :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:17.