![]() |
Cytuj:
|
Hmmm....
Nazwiecie mnie thiefem ale co tam Kiedys patrze jakis sorcem bije 16pala w carlin.Ubił go ja podlatuje dark helmecik pare uhów i pare bolcy.Najsmieszniejsze było to że ubił jeszcze jakiegos kola (ten sorc[h-lvl]) bo myślał że on ukradł. Albo pierwsze pare minut w Carlin na refugii.Schodze na sam dół patrze plate legi.Ale kolo zdążył wziąć.Ale że był to h-lvl to sie bawił (bez skojażeń -.-)p armorem.Schodze wziąłem on się uśmiechnął i dał loga:cup: |
czasami ziomki zmyslacie podam rpzyklad-koles na poczatku tematu powiedzial ze znalazl e plate i g legi w paru demonkach
1. jest to malo prawdopodobne 2. nie ma osoby ktora by nie sprawdzala loota z dmkow |
A ja w depo znalazłem pełny backpack magic plate armorów to se wziąłem, bo nikomu się nie chciało. :baby:
Ech ... Dziwny trochę ten temat. Lepiej by było zamieszczać screeny, bo czasami wątpię w waszą szczerość. :] |
Cytuj:
|
a ja jak byłem na guardach w kopalniach, to znalazłem ciało kolesia, był bp hmm, 4 uhy, 2 sd, 8 gfb. Potem było jeszcze 16 manasów i quagmire rod, ale to już jeden h-lvl zwinął :D
|
ja kiedys znalazlem blue robe a wysypalem sie z bohow :P
|
Ja najlepszy przedmiot jaki znalazlem to crown armor
Razem z nim byl jeszcze fire sword crown helmet plate legsy i inne *******y |
A ja znalazłem bohy w work koło dp, ma się farta
|
Cytuj:
Dobra co znalazłem ze 50 dragon hamów dotażczyłem sobie do depo i miałem :P |
Ja znalazłem dark armor i beholder shield w depo w carlin.:]
|
Ja znalazlem tylko kusze...
Pomyslalem ze nie chce wyjsc na biedaka, ze podlece i drapne, ale tak lezala, patrzala na mnie. Mowie nie jestem zebrak, odszedlem 5 kratek... Musialem sie po nia wrocic!! :p |
Ja raz w depo znalazłem parcel z halabardą, elven amuletem, poison daggerem, backpackiem różnych kluczy, wędkami i pełno jakichś paści jeszcze. B) A pojedyncza rzecz to scale armor na dachu w Carlin.
|
hehe ja to znalazlme w moim trupku na dragach noble armor i plate legsy:p
a na Rooku na 2 lvlu w ciele spearmana znalazlem studded legsy :p :p |
Cytuj:
|
Ja znalazlem p-arma i lootbag z ghuli.
najwiecej to inni znalezli jak wyzucalem itemy (smieci z depo xD) Character Information Name: Halear Gwyn Sex: male Profession: None Level: 1 World: Xerena Residence: Rookgaard Last login: never logged in Account Status: Free Account xD never logged in |
Spoxik
Cytuj:
Wracajac do tematu ja znalazłem na rooku backpack cały wypchany kasy czyli 2k a na maine Tower shielda lezacego pod dzrewkiem;) :) ;) :) ;) |
ja na rooku znalazłem bag z 2 cooper shieldami 3 hatchetami i 3 macami :)
a na mainie roha ( new) jak wychodzi sie z desert questa |
Na Rookgardzie: Brass shield,legion helmet,carlin sword
Na Mainie: Crown Helmet.Giant sword z Dead Playera xD był jescze crusader Helmet ale niezdążylem wziąść, do domku wrzucił mi ktoś dragon shield 0.5 bp sd i uh. Wand of inferno też w dedzie :), kilka explo w worku w minotaur (zbierałem wtedy loota) i jak już mówie o loot bag to kiedyś wracając z cyclopolis znalazłem worek a w nim backpack z battle shieldami battle axe battle hammer, i tu kończe bo więcej niepamietam oprucz tego że ktoś mi wrzucił bp boltów do domu ale to mało ważne bo ja nie palek xd (żeby ktoś niemyślał że tak sobie to poprostu wymyśliłem to dla szpanu to mówie że niezdażyło się to w jednym dniu) :dance: -Yourso- |
Pamietam jak kiedyś szłem do OF expić. Zaraz za mną wszyła ekipa z OF Questa otworzyłem ciało warlorda a w nim był crusader helmet ;) To chyba tyle :p
|
Cytuj:
No to miales sporego farta z tym bagiem:dance: |
Ja znalazlem kiedys w trupie guardian halberd, k legsy i 3 bp hmm :)
|
A ja na rooku znalazlem bp life fluidow
a na main-ie znalazlem mpa w zwlokach Bubble :P:P:P |
Ja na roku nalazlem 200gp lezalo w domku npc (za 1 logiem)
na mainie bag z roznymi ronkami w bagu lezal w dp w ab |
ja tam znalazlem 1,5 k w parcelu ktory ktos zle podpisal i niestety niezauwazyl ze nie wyslal :cygaro: :dance:
to sie zdarzylo niedawno bo przedwczoraj B) a kilka miesiecy temu jeszcze na innym chare kolo (87ek) robil se looty na dragon lair i to byl swiat non-pvp wiec postanowilem do niego zajrzec (mialem wtedy sporo capa) - w tym loocie co 1. zobaczylem 4 dragon shieldy i serpent sworda wiec postanowilem tego loota wziasc se :faceoff: Kolo nawet sie nie skapowal o tym bo byl w innym miejscu ale potem zobaczylem jak szukal loota 8o A na rooku to nic nieznalazlem |
halebard
kiedyś podczas treningu na dwarfach na ziemi znalazłem halabarde
|
Nice i wogóle.
8o A JA ZNALAZŁEM E-PLATE W racie.... przestańcie pisać znalazłem super hiper i wy***ą eq, bo i tak nikt nie uwierzy...:faceoff:
|
Nice i wogóle.
8o A JA ZNALAZŁEM E-PLATE W racie.... przestańcie pisać znalazłem super hiper i wy***ą eq, bo i tak nikt nie uwierzy...:faceoff: btw. ja znalazłem k-axe na zamku w ab ^^
|
Przepraszam za double post.
Sorka za double post . przeglądara zwariowała :/
|
Hmmm...
w sumie to ja nieznalazlam ale "ukradlam" kiedys w depo w carlin ukladalam rzeczy ladnie a tu patrze jakis koles sie czai przy skrzynce(mysle sobie chce cos wyslac i sie troche penia). Przygotowalam sobie dwarfen ringa zeby wrazie jak mu sie nieuda rzucic na parcel podbiec i zabrac. I tak tez sie stało zabralam mu ten parcel jego wartosc to okolo 40k8o :dance: |
ja znalazlem lepper armor i giertych legs !!
Ps. Zapomnialem,jeszcze w depo lezalo kaczynski helmet ;) :p :] |
Troche dziwny teamt ale :
Ide sobie expie na scarabach na respie siedzial tez 78-79( nie pamietam) elite leje scaraby a ten wrzeszczy "leave"- no to poszlem pietro wyzej po 5 min zchodze na dol patrze a tu trup tego kolesia otwieram a tam : -z 5-6 bp uh -bp explo - stell bootsy -bs -mms To all w bp bylo wiec kolo musial miec niezlego kicka a poza bp DSM Wiec w ciagu 5 min zarobilem z 250k a najwieksze lol to to ze ten kolo aol nie mial :) |
Heheeh
Ja znalazlem kiedys caly secik plate w thais z bagiem wypchanym kasa dwarwen shield i c mace i byl postawiony tak jak w postaci sie zjaduja przedmioty :P
|
Fart
Ja mialem kilka przypadków
1. W ab wczenie rano jeden z hi-lvli dzielił się i chwalił eq wyrzucal cenne itemy na dp a takie rzeczy jak gold mug, bohy i takie tam wyrzucal koledze. W pewnym momencie kolo dał loga (mial kicka) a ja akurat stalem za nim :P Oczywiście cale eq mu odsprzedalem za 10 k i wolność 2. znalazlem (42 elite Knight-a RS-a) ciało. Kolo mial full eq knight set (arm &legs). Wziolem wszystko ale kilka kroków dalej spotkalem 60 sorca i padlem :( 3. Znalazlem pokaźnego lootbaga (6 k) w Ab w samym środku depo - leżł tam pół dnia :x: |
Szczęściarz...
Ja w depo w Thais znalazłem 2 dwarven ring, Wand of Dragonbreath,scale armor,spell book,longsworda,2 dwarven shield 8o w Ab znalazłem blaank rune(byłem tam 1 dzień;) ) w Venore znalazłem kilkadziesiąt backpackuw były jeden w drugim (tam też byłem tylko 1 dzień). 8o Ale ja mam farta. :D
|
A ja raz, jeszcze na rooku, bylam sobie poexpic na szkieletach i znalazlam tam martwego czlowieka w ktorym bylo:
-1k -legion helmet -chain armor -plate shield -mace -plate legs a no rooku dla takiego nooba, to jest calkiem wypas eq wiec ogolnie bylo git :p |
ja w dp w carlin kiedyś znalazłem medusa shield
|
a ja znalazlem serpent sworda :faceoff:
|
Hmmm...moze nie dokladnie ja to znalazlem ale ktos znalazl mnie xD a dokladniej:
k-legi warrior helmet giant sword ~7bp uh ~1,5bp gfb ~smieci (1-3k) Nawet nie liczylem ze mi ktos to odda, ale wielkie podziekowania dla ludzi, ktorzy mi pomogli po stracie (o kogo chodzi wiedza wtajemniczeni ;)) Neostrada roxior xD |
,
Mi sie trafiło Plate armor a obok lezal serpent sword ale podbiegl i wziol ktos inny :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:17. |