![]() |
Cytuj:
heh mozliwe btw moja klawiatura sie do niczego juz nie nadaje stad takie kwiatki:) |
Cytuj:
Wątpie, padl chwile po Amenhotepie, mysle ze nie zalogowalby sie ponownie po tak krótkim czasie. |
Cytuj:
Szkoda tylko, że Ci którzy jeszcze niedawno nawoływali do otwartej walki, teraz sami stosują partyzantkę. Ale nie sposób sie liczy, tylko wynik... |
szkoda, ze nie bylismy w stanie ;) lognac sie jak ten osiol bil Onlly`ego -,-. To bylby frag xD. Ale co sie odwlecze to nie uciecze xD . Watch yourself el Drazito cuz Sulechow is comming to take you off
|
Jednym slowem mozna powiedziec ze NG wraca do walki i niestety Wanted bedzie musialo opuscic serwer (watpie zeby NG pozwolilo zostac im na Azurze)
Moje zdanie jest takie ze NG wygra !!!! :):):) Hail NG :P:P:P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wanred a kto inny :P buhahah |
Czy wy nieumiecie pogodzic sie z tym ze Wielkie Wanted leglo i niestety bedzie musialo poniesc kleske ??
Nie ma na zadnym swiecie takiej gildi jak Wanted i dlatego na Azurze nie ma dla nich miejsca ,przykro nam ale bye...bye... azura :P:P:P |
I sie stalo to ca co all czekalismy :)
Czyli wanted leglo i juz sie niepodniesie :) Nareszcie NG wzielo sie za nabijanie fragow :) Wiadomo ze w wojnie niechodzi o fragi ale jesli tak dalej pujdzie to wanted bedzie musialo a nawet sami sie poddadza :) Narescie na serwerze azura bedzie pozadek :) To sie nam all podoba :) Pozdro dla calego NG i dzieki za pomoc:Shanoz,Satchan Bell,Melon,Radzikk... i reszta ekipy ktora odeszla z wanted :) Dzieki wam wielkie i trzymam kciuki za to abyscie pokonali (Poszukiwanych)przez cala polske a szczegulnie Drazharm. Papa all i pozdro :P :) |
Ty myslisz ze my sie juz poddalismy ? ehhe to chyba nie znasz wanted. To dopiero poczatek ;-)
Jak czytam to co piszecie o lojalnosci to mi sie srac chce -.- |
Cytuj:
mam nadzieje ze sie nie poddaliscie jeszcze :) narazie padaja nooby z Wanted, ale juz zbliza sie czas na old Slayerow. |
Let the bodies hit the floor o.O
|
Cytuj:
Tak się składa że oni będą walczyć. Ale spójrzmy na to z naszej strony. Będą walczyć? Będzie więcej fragów :D Cytuj:
Tylko poczekaj na następną akcje NG, po niej ludzie z Wanted zaczną płacić. |
To prawda Shanoz i ekipa zalapalo troche fragow ale z czystej partyzantki wiec ci co padli nie mieli zbyt wielkich szans, ale jak narazie nikt z Wanted jeszcze sie nie zalamal po tym 1 dedzie, kazdemu moze sie czasem nie udac ale jak ta wojna bedzie tak wygladala ze akcje Shanoza beda prowadzone gdy tylko kilku ppl z Wanted jest online to moze to troche dloogo potrwac zanim dowiemy sie kto bedzie musial opuscic Azurke
pozdro |
10:37 Drazharm: sulechow burns
10:41 You see a dead human (Vol:10). You recognize Marihuans. He was killed by Master of suts. May 21 2006, 10:40:15 CET Killed at Level 62 by Tegax and by Master of suts nie mial najmniejszych szans, tylko posypal sie sznureczek sd i po wszystkim |
Cytuj:
Zobaczymy jak dlugo jeszcze udadza wam sie mass logi, jak widac duzo osob w wanted sa retired, ale nie dlugo wracaja do gry ;-) Nosso mam nadzieje, ze zobacze Cie na nastepnej akcji, albo znow bedziesz mial lagi. A ty Raul skoncz pierd**** z tym pokaz swoja twarz etc. Bede chcial to sie ujawnie, chociaz Ci bardziej sprytni juz dawno sie domysleli kto ja jestem. |
Draz
Draz co Ty nazywasz fragiem ??
Moze to... : You recognize Van Valero. He was killed by Drazharm. You recognize Druid Master of Azura. He was killed by Drazharm. You recognize Son Punisher. He was killed by Drazharm. |
Nie no ludzie to jest bez sensu. Kluca sie hlvle a lowlvle dostaja za was po dupie... No powiedzcie mi czy to normalnie wyglada jak jakis 140 lvl bije 50?? Bez jaj :baby: I tak jest po obu stronach... klucucie sie? OK! Wasza sprawa ale bijcie sie miedzy sobaX(
|
Drazowi nie idzie na wojnie i sie wyzywa poprostu na lowlvlach :]
|
O czym wy mowicie ?
Przez ostatni okres Wanted woziło się po serwie, opozycyjne gilidie się wypłacały albo siedziały w pz, a Wy po 3 dniach ich powrotu i dwóch partyzanckich akcjach mówicie, że to koniec Wanted, a Draz przegrał wojne. Prawda jest taka, że kiedy piszę tego posta to oni expią, a nie Nord~, Boom~ i spółka... |
Psy maja to do siebie, ze najwiecej szczekaja jak sa uwiazane albo zamkniete w klatce.
Wyjdzcie lamusy do open battle i zobaczymy kto zostanie zywy jak kurz opadnie. |
Cytuj:
Masz racje psie. Cytuj:
|
Cytuj:
Mr.Sir Kiks. HAIL LUBAN |
Cytuj:
mam nadzieje ze Tobie tez dadzą szanse na zapłacenie , Draz |
Cytuj:
|
Ich verstehen nicht ! :'(
Hail _/ |
Cors tak jak Cię szanowałem, tak teraz przestałem ;/ Jesteś dla mnie zwykłym frajerem :/ Mieszkamy w jednym mieście i osiedla koło siebie ! teraz Ty nie zapomnij mnie exivować ale na RL :) Czemu zabiłeś Xaven Enth ?? Z nudów ? Neutral był, a że zna kilka osób z Wanted to co? Zabij Hega on lubi Urbexxa... kur*a ale ty jesteś żałosny -.-"
|
Hmmm .... Cors to Cors . Z drugiej strony mu sie nie dziwie, kiedy on ostatnio wylazl z pz?J ak mu juz sie przydaży szansa to z niej korzysta i zabija 40-ste lvle.
Pozdro . |
Cytuj:
|
Cytuj:
eh, odezwał się zabijaka 100lvl ^^ Tegax, oj Tegax, płacisz, wracasz :/ Co ty robisz wogóle? :/ nie przepadam za Tobą lecz szanuje za lojalność dla Abu~ Ale razem z Denkiem powinniście dojść do NG ^^ Denek jest z Poznania ! Więc powinien być dla nich loyal until the end -.^ |
Cytuj:
najwecej hackow po updatach wiec jak tam sobie chcecie |
Ta Draz zabija lowlevele z Sulechowa i zbiera fragi ciekawe kiedy bana dostanie chuj go strzeli po 3 banie bedize spokoj.
|
haha śmiałbym sie jak by Draz dostał delta :s:evul:
|
a ja bym sie obsrał po szyje :D
|
Cytuj:
Hail the Fangorn |
El Drazito pekito
draz powiedziales ze moje fragi to nie fragi
twoje to naprawde noobo mordo bicie :) wiesz ze dla ciebie sie nie liczy gildia tylko twoj old team z wojny jak kampiles reszta to zywe tarcze -Ludzie z sulechowa musza ginac zato ze sa z sulechowa dla mnie to jest smieszne pokazujesz im jaki drazharm jest cudowny ? @wishu czy jak ty tam masz osatnio jak zabijalem bylo ich 10+ tylko ze drago i abu bali sie mnie bic :) napewno napisza ze to nie prawda teraz beda kozaczyc bo draz dal im bota mam nadzieje ze was pochakuja dzieki temu wynalazkowi a co do tej wojny to jak dla mnie moze byc przegrana liczy sie dobra zabawa narazie daje sobie spokoj bo ujotow zabraknie na kozakow :) a co do reszty wanted kiedys zrozumiecie jaki Aleksy jest spoko GOSC :) Stary dof tez z nim kiedys trzymal :) i patrzcie jak sie odplaca a jesli jestescie z nim dla kasy to i tak nic nie dostaniecie :) no chyba ze wyblagacie tak jak !!!! |
Czemu Melon odszedł z BF?
|
wiesz czemu nam sie nie ukladalo? bo ty i sathan nie robicie nic innego poza PA zeby sprzedac co wyje_biecie za rl kase byc miec na ziolo. dac wam expic do 120+ to byloby samobojstwo, 4 gosci na 2 charach, 8 pluc, sam pale nalogowo i wiem jakby to sie skonczylo z wami tu >.<
dobrze wam bylo u nas i w dupe wchodziliscie komu mogliscie byleby sobie zapewnic kolejny dzien jako wanted na PA. o ironio poszliscie do ludzi ktorzy was wczesniej ubili, jak zbity pies ktory wraca do pana gdy zglodnieje. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:08. |