Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

fea_umarth 20-05-2006 15:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Franek ^^
Radzikk nie zapominaj ze Arucard padl przez hydre wiec frag wasz sie nie liczy :)

na moj gust wylogowal sie na respie paru hydr i nie zdaryl otworzyc uhow

heh
mozliwe
btw moja klawiatura sie do niczego juz nie nadaje stad takie kwiatki:)

Siggurdius 20-05-2006 15:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez fea_umarth
na moj gust wylogal sie na respie paru hydr i nie zdaryl otworzyc uhow

wylogal=wylogowal?

Wątpie, padl chwile po Amenhotepie, mysle ze nie zalogowalby sie ponownie po tak krótkim czasie.

Qba =] 20-05-2006 16:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry
Rada:
Arucard sam powiedzial ze frag sie liczy bo zabil sie od hydry, bo ma honor.
Dlatego frag jest liczony jako frag wojenny.

Naturalnie, że ma honor. Gdyby nie padł przez hydrę, padłby przez ktoregos z was, nie ma co się oszukiwać.
Szkoda tylko, że Ci którzy jeszcze niedawno nawoływali do otwartej walki, teraz sami stosują partyzantkę.
Ale nie sposób sie liczy, tylko wynik...

Raul de Azura 20-05-2006 17:14

szkoda, ze nie bylismy w stanie ;) lognac sie jak ten osiol bil Onlly`ego -,-. To bylby frag xD. Ale co sie odwlecze to nie uciecze xD . Watch yourself el Drazito cuz Sulechow is comming to take you off

Kozak15 20-05-2006 23:19

Jednym slowem mozna powiedziec ze NG wraca do walki i niestety Wanted bedzie musialo opuscic serwer (watpie zeby NG pozwolilo zostac im na Azurze)
Moje zdanie jest takie ze NG wygra !!!! :):):)
Hail NG :P:P:P

Xozaj 20-05-2006 23:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kozak15
Jednym slowem mozna powiedziec ze NG wraca do walki i niestety Wanted bedzie musialo opuscic serwer (watpie zeby NG pozwolilo zostac im na Azurze)
Moje zdanie jest takie ze NG wygra !!!! :):):)
Hail NG :P:P:P

"mało wiesz , bo w nogach śpisz"

Kozak15 20-05-2006 23:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xozaj
"mało wiesz , bo w nogach śpisz"

oj zebys sie nieprzeliczyl :P:P:P

Xozaj 21-05-2006 00:09

Cytuj:

oj zebys sie nieprzeliczyl :P:P:P

ty też:baby:

Kozak15 21-05-2006 00:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xozaj
ty też:baby:

zobaczymy kto bedzie gora i kto bedzie spoczki cyckal !!!
Wanred a kto inny :P buhahah

Kozak15 21-05-2006 00:35

Czy wy nieumiecie pogodzic sie z tym ze Wielkie Wanted leglo i niestety bedzie musialo poniesc kleske ??
Nie ma na zadnym swiecie takiej gildi jak Wanted i dlatego na Azurze nie ma dla nich miejsca ,przykro nam ale bye...bye... azura :P:P:P

Kozak15 21-05-2006 07:54

I sie stalo to ca co all czekalismy :)
Czyli wanted leglo i juz sie niepodniesie :)
Nareszcie NG wzielo sie za nabijanie fragow :)
Wiadomo ze w wojnie niechodzi o fragi ale jesli tak dalej pujdzie to wanted bedzie musialo a nawet sami sie poddadza :)
Narescie na serwerze azura bedzie pozadek :)
To sie nam all podoba :)
Pozdro dla calego NG i dzieki za pomoc:Shanoz,Satchan Bell,Melon,Radzikk...
i reszta ekipy ktora odeszla z wanted :)
Dzieki wam wielkie i trzymam kciuki za to abyscie pokonali (Poszukiwanych)przez cala polske a szczegulnie Drazharm.
Papa all i pozdro :P :)

tajemniczy111 21-05-2006 10:08

Ty myslisz ze my sie juz poddalismy ? ehhe to chyba nie znasz wanted. To dopiero poczatek ;-)

Jak czytam to co piszecie o lojalnosci to mi sie srac chce -.-

Raul de Azura 21-05-2006 10:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111
Ty myslisz ze my sie juz poddalismy ? ehhe to chyba nie znasz wanted. To dopiero poczatek ;-)

Haha pokaz twarz a nie chowasz sie na jakims noobie.

mam nadzieje ze sie nie poddaliscie jeszcze :) narazie padaja nooby z Wanted, ale juz zbliza sie czas na old Slayerow.

Maxxonek 21-05-2006 10:29

Let the bodies hit the floor o.O

Nosso Mc'Furry 21-05-2006 10:46

Cytuj:

Czy wy nieumiecie pogodzic sie z tym ze Wielkie Wanted leglo i niestety bedzie musialo poniesc kleske ??
Nie ma na zadnym swiecie takiej gildi jak Wanted i dlatego na Azurze nie ma dla nich miejsca ,przykro nam ale bye...bye... azura :P:P:P

Wanted nie legło, to było kilka bitew w których Wanted poległo.
Tak się składa że oni będą walczyć.

Ale spójrzmy na to z naszej strony.
Będą walczyć?
Będzie więcej fragów :D

Cytuj:

A wiec początek powiadasz?
Tylko poczekaj na następną akcje NG, po niej ludzie z Wanted zaczną płacić.

Zwieshu 21-05-2006 11:14

To prawda Shanoz i ekipa zalapalo troche fragow ale z czystej partyzantki wiec ci co padli nie mieli zbyt wielkich szans, ale jak narazie nikt z Wanted jeszcze sie nie zalamal po tym 1 dedzie, kazdemu moze sie czasem nie udac ale jak ta wojna bedzie tak wygladala ze akcje Shanoza beda prowadzone gdy tylko kilku ppl z Wanted jest online to moze to troche dloogo potrwac zanim dowiemy sie kto bedzie musial opuscic Azurke

pozdro

Ivul 21-05-2006 11:35

10:37 Drazharm: sulechow burns

10:41 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Marihuans. He was killed by Master of suts.

May 21 2006, 10:40:15 CET Killed at Level 62 by Tegax and by Master of suts

nie mial najmniejszych szans, tylko posypal sie sznureczek sd i po wszystkim

tajemniczy111 21-05-2006 11:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry
Wanted nie legło, to było kilka bitew w których Wanted poległo.
Tak się składa że oni będą walczyć.

Ale spójrzmy na to z naszej strony.
Będą walczyć?
Będzie więcej fragów :D
A wiec początek powiadasz?
Tylko poczekaj na następną akcje NG, po niej ludzie z Wanted zaczną płacić.

OMG... Tylko wy sie wyplacacie my nie mamy takiej potrzeby.
Zobaczymy jak dlugo jeszcze udadza wam sie mass logi, jak widac duzo osob w wanted sa retired, ale nie dlugo wracaja do gry ;-)
Nosso mam nadzieje, ze zobacze Cie na nastepnej akcji, albo znow bedziesz mial lagi.
A ty Raul skoncz pierd**** z tym pokaz swoja twarz etc. Bede chcial to sie ujawnie, chociaz Ci bardziej sprytni juz dawno sie domysleli kto ja jestem.

Twoj Nocny Koszmar 21-05-2006 12:39

Draz

Draz co Ty nazywasz fragiem ??

Moze to... :

You recognize Van Valero. He was killed by Drazharm.

You recognize Druid Master of Azura. He was killed by Drazharm.

You recognize Son Punisher. He was killed by Drazharm.

AnthraX_ 21-05-2006 12:59

Nie no ludzie to jest bez sensu. Kluca sie hlvle a lowlvle dostaja za was po dupie... No powiedzcie mi czy to normalnie wyglada jak jakis 140 lvl bije 50?? Bez jaj :baby: I tak jest po obu stronach... klucucie sie? OK! Wasza sprawa ale bijcie sie miedzy sobaX(

Twoj Nocny Koszmar 21-05-2006 13:01

Drazowi nie idzie na wojnie i sie wyzywa poprostu na lowlvlach :]

Qba =] 21-05-2006 13:46

O czym wy mowicie ?
Przez ostatni okres Wanted woziło się po serwie, opozycyjne gilidie się wypłacały albo siedziały w pz, a Wy po 3 dniach ich powrotu i dwóch partyzanckich akcjach mówicie, że to koniec Wanted, a Draz przegrał wojne.
Prawda jest taka, że kiedy piszę tego posta to oni expią, a nie Nord~, Boom~ i spółka...

Drazharm 21-05-2006 14:26

Psy maja to do siebie, ze najwiecej szczekaja jak sa uwiazane albo zamkniete w klatce.

Wyjdzcie lamusy do open battle i zobaczymy kto zostanie zywy jak kurz opadnie.

Nosso Mc'Furry 21-05-2006 14:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drazharm
Psy maja to do siebie, ze najwiecej szczekaja jak sa uwiazane albo zamkniete w klatce.

Masz racje psie.

Cytuj:

OMG... Tylko wy sie wyplacacie my nie mamy takiej potrzeby.
Zobaczymy jak dlugo jeszcze udadza wam sie mass logi, jak widac duzo osob w wanted sa retired, ale nie dlugo wracaja do gry ;-)
Nosso mam nadzieje, ze zobacze Cie na nastepnej akcji, albo znow bedziesz mial lagi.
A ty Raul skoncz pierd**** z tym pokaz swoja twarz etc. Bede chcial to sie ujawnie, chociaz Ci bardziej sprytni juz dawno sie domysleli kto ja jestem.
Na tej wojnie jestem wiecej aktywny niz ty ;)

Mrok 21-05-2006 14:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111

Nie no ludzie skąd wy się bierzecie?.Ty tchórzu,jecze nie tak dawno to w Kazrordoonie z Kiksem to kawały o Drazharmie opowiadaliście.Byłeś wielkim zwolennikiem Szwedów a teraz?.No w Wanted byłeś nie tak dawno.Bo kiksu nie gra już tym charem to trzeba było głupa udać,że ty za Wanted:D :D Tak Twój wielki dowódca Kiksu nie gra,to trzeba komu innemu sie podlizać.
Mr.Sir Kiks.

HAIL LUBAN

Twoj Nocny Koszmar 21-05-2006 14:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Radzikk

09:31 Drazharm: powiedzialem PLAC i nie chciales zaplacic
10:21 Drazharm: ja zawsze daje szanse na zaplacenie
10:21 Drazharm: zanim zabije
Comment: PA :D.

mam nadzieje ze Tobie tez dadzą szanse na zapłacenie , Draz

Nosso Mc'Furry 21-05-2006 15:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Twoj Nocny Koszmar
mam nadzieje ze Tobie tez dadzą szanse na zapłacenie , Draz

Nie ma mowy :D

Mr Tegax 21-05-2006 15:02

Ich verstehen nicht ! :'(

Hail _/

Anty Cors 21-05-2006 15:25

Cors tak jak Cię szanowałem, tak teraz przestałem ;/ Jesteś dla mnie zwykłym frajerem :/ Mieszkamy w jednym mieście i osiedla koło siebie ! teraz Ty nie zapomnij mnie exivować ale na RL :) Czemu zabiłeś Xaven Enth ?? Z nudów ? Neutral był, a że zna kilka osób z Wanted to co? Zabij Hega on lubi Urbexxa... kur*a ale ty jesteś żałosny -.-"

Mr Tegax 21-05-2006 15:35

Hmmm .... Cors to Cors . Z drugiej strony mu sie nie dziwie, kiedy on ostatnio wylazl z pz?J ak mu juz sie przydaży szansa to z niej korzysta i zabija 40-ste lvle.

Pozdro .

Nosso Mc'Furry 21-05-2006 15:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mr Tegax
Hmmm .... Cors to Cors . Z drugiej strony mu sie nie dziwie, kiedy on ostatnio wylazl z pz?J ak mu juz sie przydaży szansa to z niej korzysta i zabija 40-ste lvle.

Pozdro .

Ty mam nadzieje ze juz ustales w kolejce do skasowania? :)

Anty Cors 21-05-2006 15:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mr Tegax

Pozdro .

eh, odezwał się zabijaka 100lvl ^^ Tegax, oj Tegax, płacisz, wracasz :/ Co ty robisz wogóle? :/ nie przepadam za Tobą lecz szanuje za lojalność dla Abu~ Ale razem z Denkiem powinniście dojść do NG ^^ Denek jest z Poznania ! Więc powinien być dla nich loyal until the end -.^

fea_umarth 21-05-2006 15:41

Cytuj:

a co juz masz nowego bota?
najwecej hackow po updatach wiec jak tam sobie chcecie

Kolton 21-05-2006 17:21

Ta Draz zabija lowlevele z Sulechowa i zbiera fragi ciekawe kiedy bana dostanie chuj go strzeli po 3 banie bedize spokoj.

Twoj Nocny Koszmar 21-05-2006 17:33

haha śmiałbym sie jak by Draz dostał delta :s:evul:

Kolton 21-05-2006 17:35

a ja bym sie obsrał po szyje :D

Raul de Azura 21-05-2006 18:46

Cytuj:

Tak chcesz open battle? A co nas to obchodzi co Ty chcesz? Zginiesz w taki sposob jaki my sobie wybierzemy.

Hail the Fangorn

Eldyn 21-05-2006 19:03

El Drazito pekito

draz powiedziales ze moje fragi to nie fragi
twoje to naprawde noobo mordo bicie :)
wiesz ze dla ciebie sie nie liczy gildia tylko twoj old team z wojny jak kampiles reszta to zywe tarcze

-Ludzie z sulechowa musza ginac zato ze sa z sulechowa dla mnie to jest smieszne pokazujesz im jaki drazharm jest cudowny ?

@wishu czy jak ty tam masz
osatnio jak zabijalem bylo ich 10+ tylko ze drago i abu bali sie mnie bic :) napewno napisza ze to nie prawda teraz beda kozaczyc bo draz dal im bota mam nadzieje ze was pochakuja dzieki temu wynalazkowi

a co do tej wojny to jak dla mnie moze byc przegrana liczy sie dobra zabawa
narazie daje sobie spokoj bo ujotow zabraknie na kozakow :)

a co do reszty wanted kiedys zrozumiecie jaki Aleksy jest spoko GOSC :)
Stary dof tez z nim kiedys trzymal :) i patrzcie jak sie odplaca a jesli jestescie z nim dla kasy to i tak nic nie dostaniecie :) no chyba ze wyblagacie tak jak !!!!

tibia zone 21-05-2006 19:16

Czemu Melon odszedł z BF?

Drazharm 21-05-2006 19:17

wiesz czemu nam sie nie ukladalo? bo ty i sathan nie robicie nic innego poza PA zeby sprzedac co wyje_biecie za rl kase byc miec na ziolo. dac wam expic do 120+ to byloby samobojstwo, 4 gosci na 2 charach, 8 pluc, sam pale nalogowo i wiem jakby to sie skonczylo z wami tu >.<
dobrze wam bylo u nas i w dupe wchodziliscie komu mogliscie byleby sobie zapewnic kolejny dzien jako wanted na PA. o ironio poszliscie do ludzi ktorzy was wczesniej ubili, jak zbity pies ktory wraca do pana gdy zglodnieje.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:08.