Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Arturo Soprano 24-08-2006 13:20

Szczerze mówiąc to mi tylko Aylithi żal ;)

thewojtek 24-08-2006 14:10

Szkodi Kastroyko
Aug 24 2006, 02:39:05 CEST Killed at Level 72 by Ujinn

Rahilli
Aug 24 2006, 02:38:10 CEST Killed at Level 69 by Ujinn

Arturo Soprano 24-08-2006 14:20

O prosze prosze :D. I Vnzla się udziela. GZ :p

dressu 24-08-2006 15:33

Rahilli i Szkodi zostali zabici na afk , prawdopodobnie jechali na bocie

no Mr.Scottie co masz na swoje usprawiedliwienie? :>

Cheaterom stop!X(

Rumcio 24-08-2006 16:03

niestety... Mi tam szkoda wszystkich poniewaz to są nieuczciwe smierci... neiwiem czy jest tak fajnie jak sobie spokojnie expi a ktos Zpinguje Cie tak ze sie ruszac nie morzesz i wlogowac... No nic musze zmienic ip :S

thewojtek 24-08-2006 16:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rumcio (Post 952263)
niestety... Mi tam szkoda wszystkich poniewaz to są nieuczciwe smierci... neiwiem czy jest tak fajnie jak sobie spokojnie expi a ktos Zpinguje Cie tak ze sie ruszac nie morzesz i wlogowac... No nic musze zmienic ip :S

Nie zostales spingowany -,-

Bartol1 24-08-2006 16:14

Cytuj:

No widzisz... To juz wiesz jak sie czulem ja albo Riki Tiger gdy nas pingowali... Macie nauczke :)

Lukus 24-08-2006 17:02

Mam pytanie czemu ded lorda angel~~ liczy sie do fragow w wojnie przeciez on nie jest w Relictus:confused:

pawlon 24-08-2006 17:03

Cytuj:

nie mam pojecia jak padles, ale slyszales kiedys o kicku? my przed akcja na rainfangera mielismy 3x mass kicki i mega freezy.

thewojtek 24-08-2006 17:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lukus (Post 952379)
Mam pytanie czemu ded lorda angel~~ liczy sie do fragow w wojnie przeciez on nie jest w Relictus:confused:

Bo frag liste prowadzi Vincente~ dobry znajomy kilku osob z HWL i CHYBA aktualny owner Rainfangera (albo jeden z ownerow)

Wannabe RÓmcio 24-08-2006 18:13

Vincento Vampire niech lepiej idzie na swoja Iridie albo niech sie przyzna ze nieumie prowadzic frag listy -.-

Valserom 24-08-2006 18:37

A ja czemuje się uczciwym graczem , ostanio jak przechodzilem koło domku Naxovixa podzszedłem do drzwi i przesunolem zebyz zobzczyc co lezy przy drzwiach , okazało sie ze jest tam fire sword i 100 gp ,ale nic nie wziolem i rzucilem mu pod nogi i powiedziałem , spoko ja nie jestem złodziejem ,ale oczywiscie nie usłyszałem nawet dziękuje bo jak masz 100+lvl to po co odpowiedziec 34 masterowi thx:p

Mia~ 24-08-2006 19:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valserom (Post 952553)
A ja czemuje się uczciwym graczem , ostanio jak przechodzilem koło domku Naxovixa podzszedłem do drzwi i przesunolem zebyz zobzczyc co lezy przy drzwiach , okazało sie ze jest tam fire sword i 100 gp ,ale nic nie wziolem i rzucilem mu pod nogi i powiedziałem , spoko ja nie jestem złodziejem ,ale oczywiscie nie usłyszałem nawet dziękuje bo jak masz 100+lvl to po co odpowiedziec 34 masterowi thx:p

Drugi raz już to piszesz ;\ wrzuć na luzz... :baby:

Valserom 24-08-2006 20:24

Wiem ze to drugi raz pisze ,ale zastanawiam się czy w domu go uczylki żeby się z biedniejszymi nie zadawał(chodzi o to ze ja mam mniejszy level).Bo on nawet na mniejsze level uwagi nie zwraca bo mysli ze cwaniak , jak by był cwaniakiem to by zdobył chodziasz jednego fraga dla swojej gildiX(

Bartol1 24-08-2006 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valserom (Post 952553)

Czlowieku moj kolega mial haka, ten f sword lezal w drzwiach bo haker go tam rzucil, ratowalem co moglem wiec nie mialem czasu komukolwiek dziekowac -.-'

Colorion 24-08-2006 21:30

Cytuj:

Pewnie sobie strzępisz jezyk o buty hwl a oni pinguja :D

Arturo Soprano 24-08-2006 21:35

@Rumcio

Albo Cię źle zrozumiałem albo z twojej gadki wynika że HLW pinguje także swoich :o

Qreew 24-08-2006 21:49

Jestem pewny ze nikt z Relictus nie pinguje :)
Ludzie z Hwl sa zdolni do wszystkiego... :P

Kurier 24-08-2006 23:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tragicall (Post 953073)
Ja znam jednego, ale on pinponguje:D

Yo ping pong man, ping pong!
Ping pong yo!

O sobie mowiles?:p
Wypili bysmy twoje zdrowie ale juz piwo sie skonczylo!
Pawlon i Kurier!;)

Zimpa 25-08-2006 04:33

A ja z innej beczki

Sa juz pierwsze osoby na Undead island i calej tej reszcie gz dla nich..

a mialem byc pierwszy coz bede 2

Arturo Soprano 25-08-2006 06:17

@Zimpa

Mówi się trudno, gra się dalej ;)( o ile HLW pozwala :p). A kto był 1?B)

sliver 25-08-2006 10:46

Name: Konda
Sex: male
Profession: Sorcerer
Level: 173
World: Galana
Residence: Venore
Guild membership: Surculus of the Relictus
Last login: Aug 23 2006, 16:58:55 CEST
Comment: Malia Arkwin is my wife (my wonderful girlfriend)
Dink Armie is our daughter
Oen is my bloodbrother
Lovize & Kiggan is the next generation of me and Oen, they are very good friends.
All these people are deeply protected by me.

4th player to reach level 100 on Galana.
1st player to solo and making demon helmet quest.
1st Team to complete HOTA Quest on Galana with Oen & Kardear.
1st player to reach the levels 137-175.

Don't expect any answers, I reply when it's interesting.
Account Status: Premium Account

o konda ma pacc... na poczatku mi sie wydawalo ze nawet jezeli kardear gral by teraz konda to napewno nikt z was nie mial by o tym zielonego pojecia i nie wierzylem ze to prawda...

czyzby konda juz z wojska wrocil ?? czy to rzeczywiscie kardear ... :confused:

pawlon 25-08-2006 11:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver (Post 953660)
Name: Konda
Sex: male
Profession: Sorcerer
Level: 173
World: Galana
Residence: Venore
Guild membership: Surculus of the Relictus
Last login: Aug 23 2006, 16:58:55 CEST
Comment: Malia Arkwin is my wife (my wonderful girlfriend)
Dink Armie is our daughter
Oen is my bloodbrother
Lovize & Kiggan is the next generation of me and Oen, they are very good friends.
All these people are deeply protected by me.

4th player to reach level 100 on Galana.
1st player to solo and making demon helmet quest.
1st Team to complete HOTA Quest on Galana with Oen & Kardear.
1st player to reach the levels 137-175.

Don't expect any answers, I reply when it's interesting.
Account Status: Premium Account

o konda ma pacc... na poczatku mi sie wydawalo ze nawet jezeli kardear gral by teraz konda to napewno nikt z was nie mial by o tym zielonego pojecia i nie wierzylem ze to prawda...

czyzby konda juz z wojska wrocil ?? czy to rzeczywiscie kardear ... :confused:

ehh mozesz w koncu przestac takie ploty rozsiewac? konda poza nim samym nikt nie gra, nawet oen nim nie grywa mimo ze ma passy. co wy sie tak zescie uparli na tego kardeara? -.- poza tym jak nie widzisz roznicy miedzy kardearem a konda zebysmy nie mogli odroznic to moge adc ci taka mala wskazowke, np kardear nie mowi po szwedzku ;)

Fellcon 25-08-2006 11:36

Widze ze Konda wraca do gry niewazne kto nim gra liczy sie ze macie 173 ms ktory po tym update ma duza przewage :P i moze wam pomóc ;)

Wątpie że Konda wrócił z wojska chyba że go wy****li

Qreew 25-08-2006 11:38

Wlasnie ze Ómie ! specjalnie sie nauczyl, aby sie podszywac pod konde ;)

sliver 25-08-2006 11:45

hmm po raz kolejny przypominam Ci ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem ... albo ja sie tak nie jasno wyrazilem ...

nie rozsiewam zadych plot poprostu zdziwilem sie ze tak szybko mozna z woja wrocic .. bede czul sie zobowiazany jezeli w przyszlosci bedziesz bardziej uwazal na slowa i oskarzenia jakie kierujesz do l udzi bo ja niczego z zadnym kardearem nie wymyslilem tylko przytaczam to co inni ludzie na tym forum wczesniej wypisywali X(

pawlon 25-08-2006 12:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver (Post 953826)
hmm po raz kolejny przypominam Ci ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem ... albo ja sie tak nie jasno wyrazilem ...

nie rozsiewam zadych plot poprostu zdziwilem sie ze tak szybko mozna z woja wrocic .. bede czul sie zobowiazany jezeli w przyszlosci bedziesz bardziej uwazal na slowa i oskarzenia jakie kierujesz do l udzi bo ja niczego z zadnym kardearem nie wymyslilem tylko przytaczam to co inni ludzie na tym forum wczesniej wypisywali X(

szkoda ze ja nie umiem czytac ze zrozumieniem, dobrze ze Ty umiesz, to pewnie przeczytales jzu ze 3x w postach ze kardear nie gra konda, wiec po co to po raz kolejny powtarzasz?

nie macie pojecia o tym czy jest w wojsku czy nie, ani zadnych podstaw zeby to oceniac, wiec po co te wszystke domysly? az tak bardzo was interesuje jego zycie prywatne? a to czy bedzie z niego jakis pozytek czy nie to sie dopiero okaze.

sliver 25-08-2006 12:33

lol ciekawi mnie czy wrocil juz i zacznie grac na dobre ... Ty chyba jestes niepowazny? najchetniej to bys wygonil wszystkich z tego forum bo pisza co kolwiek i o kim kolwiek lol.... przystopuj troche :o jakie sprawy prywatne... jakie zycie .. czytalem forum tibia.com wiec wiem ze jest w wojsku i k**** przestan zgrywac specjaliste od wszystkeigo X(

Zimpa 25-08-2006 12:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arturo Soprano (Post 953335)
@Zimpa

Mówi się trudno, gra się dalej ;)( o ile HLW pozwala :p). A kto był 1?B)

a uprzedzil mnie taki jeden skopo de'tag o jakies 5-6 sekund...

Qreew 25-08-2006 14:38

To iz konda ma najwyzszy lvl na serverze nie oznacza ze jest osoba publiczna i musicie o nim wszystko wiedziec...

@Zimp
Nie zgrywaj wielkiego odkrywcy bo mnie to lekko wkurza...
Nie trawie ludzi dla ktorych gra jest wazniejsza od przyjaciol.

17:47 Roffu [74]: if u steal krupniks items you and 3 friends go free with protection

17:47 Roffu [74]: theif all of lord krupa items give them to hwl and we will let you and 1 friend go free

Dam sobie reke uciac ze oddalbys wszystko, aby tylko byc wolny

pawlon 25-08-2006 15:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qreew (Post 954148)
To iz konda ma najwyzszy lvl na serverze nie oznacza ze jest osoba publiczna i musicie o nim wszystko wiedziec...

@Zimp

17:47 Roffu [74]: if u steal krupniks items you and 3 friends go free with protection

17:47 Roffu [74]: theif all of lord krupa items give them to hwl and we will let you and 1 friend go free

szkoda Twojej reki, pewnie ze by oddal :D

Colorion 25-08-2006 17:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qreew (Post 954148)

@Zimp

Proste ze bys konczyny zachowal

ale ci hwl maja pomysly ...

A zimp zgrywa odkrywce bo mysli ze w ten sposob sie zdobywa respekt pewnie:P I nie mow tak bo sobie pomysli zes zazdrosny

Qreew 25-08-2006 17:46

Jestem bardzo zazdrosny:P
Zimp jak tam, zdobyles juz koleguf z Hwl? jak nie chca z Toba gadac, zaplac im po 50k za protekcje..;)

dressu 25-08-2006 18:19

no to teraz zaczyna sie era Zimpixa Second , przewinal sie juz tu na forum wątek Rómcio , Aylitha to teraz czas na zimpe

no dobra to kto nastepny cos do niego ma? xD

Fabolous 25-08-2006 18:28

Nie chce nikogo atakować czy obrażać ale to wy macie chyba jakieś problemy.
Każdy ma prawo do własnego wyboru, on wybrał tak jak chciał i musicie się z tym pogodzić, a to że wybrał inaczej niż wy to nie powód żeby go atakować.

Tyraael 25-08-2006 18:47

Me plx, me plx, obsmarujcie mi du*e :D

Colorion 25-08-2006 19:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fabolous (Post 954639)
Nie chce nikogo atakować czy obrażać ale to wy macie chyba jakieś problemy.
Każdy ma prawo do własnego wyboru, on wybrał tak jak chciał i musicie się z tym pogodzić, a to że wybrał inaczej niż wy to nie powód żeby go atakować.

Zainstalował mi keyloggera jak byl u mnie w rl, ale to pewnie tez jego wybór, wiec sorry ze o tym wspominam
(keylogger byl darmowa wersja i zaczal wolac o licencje wiec nie wyszlo)

Morbom 26-08-2006 04:58

Haha, Konda, Demi~ i pare osób z Relictus expili na pohu... Bili wszystko co się da, również bili nieswoje potwory (np. Thundera of Skys)...

Wapivos 26-08-2006 06:38

Zejdzcie w koncu z Zimpy. To nie jego temat! Jak chcecie sobie po nim troche pojezdzic to proponuje forum na tibia.com. |Tutaj tylko wydazena ze swiata.
No wlasnie jak tam "wojna". Relictus... Jeden frag wojny nie wygrywa:P
Open battle plx :evul:
No chyba ze macie zamiar klepac pojedynczych hwl-owcow?
Swoja droga ciekawe kto smiga teraz na Kondzie? Moze Corlic? Kase na chara mial i w koncu wybral "dobra" strone?:)

Barry 26-08-2006 17:05

Jeśli kogoś to interesuje, to obecnie przejąłem dowodzenie w Dwarfhood. Mezzy kombinuje coś z jakąś nową gildią.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:52.