![]() |
Szczerze mówiąc to mi tylko Aylithi żal ;)
|
Szkodi Kastroyko
Aug 24 2006, 02:39:05 CEST Killed at Level 72 by Ujinn Rahilli Aug 24 2006, 02:38:10 CEST Killed at Level 69 by Ujinn |
O prosze prosze :D. I Vnzla się udziela. GZ :p
|
Rahilli i Szkodi zostali zabici na afk , prawdopodobnie jechali na bocie
no Mr.Scottie co masz na swoje usprawiedliwienie? :> Cheaterom stop!X( |
niestety... Mi tam szkoda wszystkich poniewaz to są nieuczciwe smierci... neiwiem czy jest tak fajnie jak sobie spokojnie expi a ktos Zpinguje Cie tak ze sie ruszac nie morzesz i wlogowac... No nic musze zmienic ip :S
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mam pytanie czemu ded lorda angel~~ liczy sie do fragow w wojnie przeciez on nie jest w Relictus:confused:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Vincento Vampire niech lepiej idzie na swoja Iridie albo niech sie przyzna ze nieumie prowadzic frag listy -.-
|
A ja czemuje się uczciwym graczem , ostanio jak przechodzilem koło domku Naxovixa podzszedłem do drzwi i przesunolem zebyz zobzczyc co lezy przy drzwiach , okazało sie ze jest tam fire sword i 100 gp ,ale nic nie wziolem i rzucilem mu pod nogi i powiedziałem , spoko ja nie jestem złodziejem ,ale oczywiscie nie usłyszałem nawet dziękuje bo jak masz 100+lvl to po co odpowiedziec 34 masterowi thx:p
|
Cytuj:
Drugi raz już to piszesz ;\ wrzuć na luzz... :baby: |
Wiem ze to drugi raz pisze ,ale zastanawiam się czy w domu go uczylki żeby się z biedniejszymi nie zadawał(chodzi o to ze ja mam mniejszy level).Bo on nawet na mniejsze level uwagi nie zwraca bo mysli ze cwaniak , jak by był cwaniakiem to by zdobył chodziasz jednego fraga dla swojej gildiX(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Rumcio
Albo Cię źle zrozumiałem albo z twojej gadki wynika że HLW pinguje także swoich :o |
Jestem pewny ze nikt z Relictus nie pinguje :)
Ludzie z Hwl sa zdolni do wszystkiego... :P |
Cytuj:
Ping pong yo! O sobie mowiles?:p Wypili bysmy twoje zdrowie ale juz piwo sie skonczylo! Pawlon i Kurier!;) |
A ja z innej beczki
Sa juz pierwsze osoby na Undead island i calej tej reszcie gz dla nich.. a mialem byc pierwszy coz bede 2 |
@Zimpa
Mówi się trudno, gra się dalej ;)( o ile HLW pozwala :p). A kto był 1?B) |
Name: Konda
Sex: male Profession: Sorcerer Level: 173 World: Galana Residence: Venore Guild membership: Surculus of the Relictus Last login: Aug 23 2006, 16:58:55 CEST Comment: Malia Arkwin is my wife (my wonderful girlfriend) Dink Armie is our daughter Oen is my bloodbrother Lovize & Kiggan is the next generation of me and Oen, they are very good friends. All these people are deeply protected by me. 4th player to reach level 100 on Galana. 1st player to solo and making demon helmet quest. 1st Team to complete HOTA Quest on Galana with Oen & Kardear. 1st player to reach the levels 137-175. Don't expect any answers, I reply when it's interesting. Account Status: Premium Account o konda ma pacc... na poczatku mi sie wydawalo ze nawet jezeli kardear gral by teraz konda to napewno nikt z was nie mial by o tym zielonego pojecia i nie wierzylem ze to prawda... czyzby konda juz z wojska wrocil ?? czy to rzeczywiscie kardear ... :confused: |
Cytuj:
|
Widze ze Konda wraca do gry niewazne kto nim gra liczy sie ze macie 173 ms ktory po tym update ma duza przewage :P i moze wam pomóc ;)
Wątpie że Konda wrócił z wojska chyba że go wy****li |
Wlasnie ze Ómie ! specjalnie sie nauczyl, aby sie podszywac pod konde ;)
|
hmm po raz kolejny przypominam Ci ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem ... albo ja sie tak nie jasno wyrazilem ...
nie rozsiewam zadych plot poprostu zdziwilem sie ze tak szybko mozna z woja wrocic .. bede czul sie zobowiazany jezeli w przyszlosci bedziesz bardziej uwazal na slowa i oskarzenia jakie kierujesz do l udzi bo ja niczego z zadnym kardearem nie wymyslilem tylko przytaczam to co inni ludzie na tym forum wczesniej wypisywali X( |
Cytuj:
szkoda ze ja nie umiem czytac ze zrozumieniem, dobrze ze Ty umiesz, to pewnie przeczytales jzu ze 3x w postach ze kardear nie gra konda, wiec po co to po raz kolejny powtarzasz? nie macie pojecia o tym czy jest w wojsku czy nie, ani zadnych podstaw zeby to oceniac, wiec po co te wszystke domysly? az tak bardzo was interesuje jego zycie prywatne? a to czy bedzie z niego jakis pozytek czy nie to sie dopiero okaze. |
lol ciekawi mnie czy wrocil juz i zacznie grac na dobre ... Ty chyba jestes niepowazny? najchetniej to bys wygonil wszystkich z tego forum bo pisza co kolwiek i o kim kolwiek lol.... przystopuj troche :o jakie sprawy prywatne... jakie zycie .. czytalem forum tibia.com wiec wiem ze jest w wojsku i k**** przestan zgrywac specjaliste od wszystkeigo X(
|
Cytuj:
a uprzedzil mnie taki jeden skopo de'tag o jakies 5-6 sekund... |
To iz konda ma najwyzszy lvl na serverze nie oznacza ze jest osoba publiczna i musicie o nim wszystko wiedziec...
@Zimp Nie zgrywaj wielkiego odkrywcy bo mnie to lekko wkurza... Nie trawie ludzi dla ktorych gra jest wazniejsza od przyjaciol. 17:47 Roffu [74]: if u steal krupniks items you and 3 friends go free with protection 17:47 Roffu [74]: theif all of lord krupa items give them to hwl and we will let you and 1 friend go free Dam sobie reke uciac ze oddalbys wszystko, aby tylko byc wolny |
Cytuj:
|
Cytuj:
ale ci hwl maja pomysly ... A zimp zgrywa odkrywce bo mysli ze w ten sposob sie zdobywa respekt pewnie:P I nie mow tak bo sobie pomysli zes zazdrosny |
Jestem bardzo zazdrosny:P
Zimp jak tam, zdobyles juz koleguf z Hwl? jak nie chca z Toba gadac, zaplac im po 50k za protekcje..;) |
no to teraz zaczyna sie era Zimpixa Second , przewinal sie juz tu na forum wątek Rómcio , Aylitha to teraz czas na zimpe
no dobra to kto nastepny cos do niego ma? xD |
Nie chce nikogo atakować czy obrażać ale to wy macie chyba jakieś problemy.
Każdy ma prawo do własnego wyboru, on wybrał tak jak chciał i musicie się z tym pogodzić, a to że wybrał inaczej niż wy to nie powód żeby go atakować. |
Me plx, me plx, obsmarujcie mi du*e :D
|
Cytuj:
(keylogger byl darmowa wersja i zaczal wolac o licencje wiec nie wyszlo) |
Haha, Konda, Demi~ i pare osób z Relictus expili na pohu... Bili wszystko co się da, również bili nieswoje potwory (np. Thundera of Skys)...
|
Zejdzcie w koncu z Zimpy. To nie jego temat! Jak chcecie sobie po nim troche pojezdzic to proponuje forum na tibia.com. |Tutaj tylko wydazena ze swiata.
No wlasnie jak tam "wojna". Relictus... Jeden frag wojny nie wygrywa:P Open battle plx :evul: No chyba ze macie zamiar klepac pojedynczych hwl-owcow? Swoja droga ciekawe kto smiga teraz na Kondzie? Moze Corlic? Kase na chara mial i w koncu wybral "dobra" strone?:) |
Jeśli kogoś to interesuje, to obecnie przejąłem dowodzenie w Dwarfhood. Mezzy kombinuje coś z jakąś nową gildią.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:52. |