Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wydarzenia z Xantery (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=86480)

goralek 16-12-2006 10:59

Nie podoba mi się stwierdzenie all polacy free.. bo co do niektorych potrzebne byly 2 wojny aby nie mogli tu grać i ja jestem pewna i na pewno Adisavix tez ze conajmniej 3 Panow tu nie bedzie gralo..mam nadzieje że więcej osob pamięta co się tu działo 2 lata temu... Trzeba sprecyzować kto ma być wolny.. nie chcę tu Polaków którzy bedą pracowali na naszą złą reputację..a nic nie pomogą. Warunkiem uwolnieni jest oczywiście CZYNNY udział w wojnie więc to też trzeba bedzie załatwić..więc koniec wylogowywania się na battle.. to jest ten moment na który przynajmniej Adii team czekali.. pomijając hunta którego Adii wyhaczył za free.. naprawde zapracował na późniejszą reputację..Agi to przy nim mały pączuś...

Przestańcie czepiać sie Nynqa... nikt nie wie kto nie probował jak się ciężko expii od 80 lvl kina bez annih itms.. zeby wbic 200 K expa trzeba ostro nabiegać sie ,więc mało można pogadać..

Nodivodu 16-12-2006 11:39

a mozna wiedziec o kogo chodzi?? zeby nie bylo ze koles dolacza sie do wojny pada pare razy, wojna sie konczy a on nadal hunted..
wiec lesli ktos moze wypisac tych 3 wybrancow losu bede zobowiazany :)

Rewus 16-12-2006 12:04

jak Polacy free to good moze sie uda teraz zabic tych pacanow co EoD samo rady z nimi nie daje :S

Nyn_ 16-12-2006 13:51

@up
stary, daj se już spokój z tym ze EoD nie moze sobie dac rady, jakbys walczyl to bys wiedzial, ze taka walka jaka prowadza Silent jest ciecka do rozpracowania.

Ale widac kto ma przewage, jakby EoD wtapial to bym nie wbil tych 8 (no 7 :S) lvli i reszta tez by nie expila. Jakby Silent wygrywal to oni mogliby normalnie grac a nie wlogowywac sie na 20 min raz dziennie.

I wiesz co zmieni +6-7 średnich lvli do skladu? Nic a nic, najwyzej morale moze troche wzrosnac

@gora
Dokladnie, mialem do dzisiaj 100 wbic i sie zesralem, ciezkie zycie ryca...

Pozatym to dobrze was widziec spowrotem.
Adii, moze tak na nowej drodze- zgoda?

Master-Sarevok 16-12-2006 19:34

Hehakuehekue.. XD Nie ma co.. Adiego odhuntowai to od razu "moze zgoda?" :D

Rafikinh 16-12-2006 21:19

Czuje respect :P mówiac "Zgoda mial na mysli (no kill me plx).
Adii exp.. coś czuje ze zaraz bedzie "kurcze brakuje staminy"
Powodzenia chlopaki w EoD:P

Fisalu 16-12-2006 21:59

Zapraszam na mojego fotologa.

www.fotolog.com/fisalu/

Nyn_ 16-12-2006 22:21

Chcialem go przeprosic przedtym jak go odhuntowali

Zreszta to nie bylo nic powaznego, wjurwiony bylem.

@up
Zgoda mial na mysli (no kill me plx).

Jaaaaaasne ziooooooom

Respect czuje ze wzgledu na stare czasyi przedewszystkim Takede. NIe ma zadnych podtekstow w stylu "srania w porty", wszyscy wiedza o co kaman.

Mona 18-12-2006 14:58

No ja Sarevok to w szczegolnosci powalcze lol :p
Studencior plx
Nawet jak mam czas to nie na expienie, bo co 5 minut i tak musze od kompa odejsc. W tej chwili dla mnie wazne zaliczyc pierwszy semestr no i rok w rezultacie :D Moze sie uda :D
Kto wie, moze kiedys wbije ta setke..

Co do Adiego. Teraz sobie z kolei narobiles wrogow z drugiej strony, po tym jak Silent wystawiles do wiatru. Tegom juz nie odkrecisz i nie wrocisz do nich wiec musisz juz tylko w jednym kierunku ciagnac -> EoD. Poza tym wierze, ze nadal sa osoby ktore Cie nie lubia :p. Ale spoko, masz teraz szanse wyjsc na prosta. Nie spier.. zespuj czegos :)
Mnie na przyklad wywalil. bo jak to sam Kal okreslil nie pomagam mu w niczym. Co racja to racja, nie mam na to czasu. Ale chyba nie wzial pod uwage ze EoD nie byl stworzony na potrzeby wojny, tylko wojna powstala w czasie jej istnienia. I osoby tam obecne byly dla powiedzmy przyjazni. Moze po zakonczeniu wojny zechce mu sie mnie przyjac z powrotem, ale prosic sie nie bede. Jak zlewa na kazdego kto nie chce (bo np. nie ma czasu) walczyc u jego boku, to co ja sie bede przejmowac, phi.

Tak poza tym to smiac mi sie chcialo jak Vegeta probuje sie przypodobac innym :P Jeden dzien w EoD a juz gratz annihibear do soulbadox'a :P i to w dodatku w taki sposob, ze chyba nikt nie zaczail o co kaman :D

Idefx 22-12-2006 09:01

:p

Ja tam sie nieznam na tej wojnie, ale pomozecie mi wyciongnąc kase od takiego nOOba 20vla bo zabił majego braciaka :/.
to jak pomożecie plx? bo on za duzo kazy niema tak jak ja :P
pozdro

Adii Getes 22-12-2006 19:29

Nie, nie pomożemy.

Kurde, co do war to nic ciekawego, dostajemy po dupie, custele robią zgrane masslogi, używają tibiaNG. Ja jestem już free lecz dzięki mojemu wspaniałemu netowi padłem 2x i raz przez war... kompletna korozja.

Rewus 23-12-2006 17:18

Sporego levela,
Miłego huncenia,
Prezentów kupe,
Pk na dupie,
Loota trzy tony,
Wszystkie addony,
W chatach choinek,
I z Tibi nowinek
Tego wszystkiego,
Raczej nic innego ....
....Życzy Rewus :)
MERRY CHRISTAMAS AND A HAPPY NEW YEAR GUYS xD

Ake'en 23-12-2006 19:32

xD

No Merry Christmas Tobie tez...i reszcie Matafakas rowniez...pzdr xD

Mauritos 26-12-2006 21:10

Stawiałem swoje pierwsze kroki na Xanterze ;pppp Jakby co to zapraszam na Saphire, mało ludzi, czyli sporo wolnych expowisk. Server po wojnie, ale teraz wszystko się stabilizuje... Za pk bez resona są hunty ;p

P.S. Ake'en pałko oddawaj mi bp uhów i dragon shielda ;pppp

Totalizator the Wizzard 27-12-2006 01:57

No robi sie ciekawie, nie sposob powiedziec ktora strona wygra, duzo ludzi na wakacjach itp. EoD wciaz expi i odrabia lvle, czyli nasi nadal gora.

Ake'en 27-12-2006 10:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mauritos (Post 1152660)

P.S. Ake'en pałko oddawaj mi bp uhów i dragon shielda ;pppp

Aaaaa Matias sie odezwał !! nie bij!!! nie nospoko kiedys ci oddam :P a własnie co tak dokładnie ciekawego na Xancie sie dzieje bo kilka dni mnie nie bylo xD

Totalizator the Wizzard 27-12-2006 17:37

Dzis nasi gora 13:2 wszystkie fragi nasze, dwoch padlo od wlasnego comba ;) . Miejmy nadzieje ze trend sie utrzyma, chociaz w tym tempie i przy takim wyrownaniu sil to bedziemy sie tluc jeszcze do marca albo i dluzej.

Adii Getes 27-12-2006 22:50

http://img454.imageshack.us/img454/3738/warlpf1.jpg

[CHAR]Custela Irado[/CHAR] Dec 27 2006, 17:04:24 CET Killed at Level 126 by [CHAR]Becerrita[/CHAR]

[CHAR]Mavf[/CHAR] Dec 27 2006, 16:56:56 CET Killed at Level 100 by [CHAR]Kal-Torak[/CHAR] and by [CHAR]Adii Getes[/CHAR]

[CHAR]Betruvius Turi'el[/CHAR] Dec 27 2006, 16:53:46 CET Killed at Level 102 by [CHAR]Gothic Voltemort[/CHAR]
[CHAR]
Dekus Tuxer[/CHAR] Dec 27 2006, 16:55:23 CET Killed at Level 61 by [CHAR]Harius[/CHAR]

[CHAR]Dragon Steven[/CHAR] Dec 27 2006, 16:56:11 CET Killed at Level 119 by [CHAR]Wert Back[/CHAR] and by [CHAR]Arthas Midnight[/CHAR]

[CHAR]Etrius Turi'el[/CHAR] Dec 27 2006, 16:48:23 CET Killed at Level 146 by [CHAR]Sergio Tavoc[/CHAR] and by [CHAR]Linoue Malakhai[/CHAR]

[CHAR]Hehufox of Xantera[/CHAR] Dec 27 2006, 04:48:00 CET Killed at Level 54 by [CHAR]Kennshy[/CHAR]
and by [CHAR]Kal-Torak[/CHAR]

[CHAR]Henubetu[/CHAR] Killed at Level 115 by [CHAR]Zoon Pavulon[/CHAR]
and by [CHAR]Arahorn[/CHAR]
[CHAR]
Invoked De'fenix[/CHAR] Dec 27 2006, 16:56:10 CET Killed at Level 119 by [CHAR]Kal-Torak[/CHAR]
and by [CHAR]Shi'rus[/CHAR]

[CHAR]Kittie Switch[/CHAR] Dec 27 2006, 16:55:12 CET Killed at Level 102 by [CHAR]Gothic Voltemort[/CHAR]
and by [CHAR]Wert Back[/CHAR]

[CHAR]Knight De'fenix[/CHAR] Dec 27 2006, 16:55:18 CET Killed at Level 134 by [CHAR]Kal-Torak[/CHAR]
and by [CHAR]Arthas Midnight[/CHAR]

[CHAR]Knight of Chalenge[/CHAR] Dec 27 2006, 16:55:26 CET Killed at Level 106 by [CHAR]Wilo Holsum[/CHAR]
and by [CHAR]Harius[/CHAR]

[CHAR]Maki Yeh[/CHAR] Dec 27 2006, 16:52:21 CET Killed at Level 89 by [CHAR]Kal-Torak[/CHAR]
and by [CHAR]Wilo Holsum[/CHAR]
[CHAR]
Sadicmatt[/CHAR] Dec 27 2006, 16:55:31 CET Killed at Level 58 by [CHAR]Sergio Tavoc[/CHAR]
and by [CHAR]Shi'rus[/CHAR]
[CHAR]
Snipper Coldheart[/CHAR] Dec 27 2006, 16:55:42 CET Killed at Level 67 by [CHAR]Gothic Voltemort[/CHAR]

Nethi 28-12-2006 11:21

fajnie widziec, ze sporo osob z xantery tu zaglada. co do wypowiedzi goralek to na pewno beda osoby ktorych nie odhuntuja np. vesper :/ ale sam sobie nagrabil to ma :P ja w wojnie nie uczestnicze ale z tego co slysze to w EoD wiekszosc to PA.. a wy co o tym sadzicie? tak btw to ile bedzie trwala ta wojna? az jedna ze stron sie nie podda?

widze ze Adi i Shi'rus juz kilka fragow zaliczyli :D

Vegecia 28-12-2006 11:24

To sie nazywa trap hahaha :D

Tym razem nie postrzelałem sobie za duzo dale adiemu fraga nabic :D bo sie wkurzal xd

Vegecia 28-12-2006 11:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nethi (Post 1156215)
fajnie widziec, ze sporo osob z xantery tu zaglada. co do wypowiedzi goralek to na pewno beda osoby ktorych nie odhuntuja np. vesper :/ ale sam sobie nagrabil to ma :P ja w wojnie nie uczestnicze ale z tego co slysze to w EoD wiekszosc to PA.. a wy co o tym sadzicie? tak btw to ile bedzie trwala ta wojna? az jedna ze stron sie nie podda?

widze ze Adi i Shi'rus juz kilka fragow zaliczyli :D

Ziom nie znam cie , ale większymi pa sa Silent Sam etrius powiedzial ze idzie na silent tylkoi po to zebu bic polakow . Inni z Silent pisali ze wykurza polakow , vene i innych z serva więc chyba teraz wiesz kto jest pa ?

Rewus 28-12-2006 12:37

No ostro pojechaliście , BRAWO TAK TRZYMAĆ CHŁOPCY XD

Elminster 28-12-2006 15:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vegecia (Post 1156239)
Ziom nie znam cie , ale większymi pa sa Silent Sam etrius powiedzial ze idzie na silent tylkoi po to zebu bic polakow . Inni z Silent pisali ze wykurza polakow , vene i innych z serva więc chyba teraz wiesz kto jest pa ?

Co do tego ze wiekszymi PA sa Silent zgadzam sie w 100%, wystarczy ze custela tam jest, to swiadczy o wszystkim. a co do Etriusa, to sie mylisz, nie poszedl do silent po to zeby "bic wszystkich polakow" bo jesli chodzi o narodowosci to jest on tolerancyjny(znam go sporo czasu, niejeden raz mi pomagal bezinteresownie, a wiedzial ze jestem z Polski),a poszedl do silent glownie dlatego zeby bic Pine bo go nie nawidzi.A jeśli chodzi o polakow o ktorych pisal na forum to nie mial na mysli wszystkich polakow tylko tych ktorzy zostali odhuntowani i sa w EoD.

PS. Nie bronie go, bo zdradzil Kala wtedy gdy Kal go najbardziej potrzebowal, ale chcialem sprostowac Twoją wypowiedz.

Pozdrawiam,
:evul: Elmajster:evul:

Nyn_ 28-12-2006 18:14

Male sprostowanie Tot, jeden nie padl od comba naszych ;p

Nethi 29-12-2006 09:14

no to ja juz nie mam pytan.. :p

Fisalu 29-12-2006 22:05

Właśnie sprzedałem Fisala na allegro, więc jakby co to od teraz gra nim nowy owner, proszę o wyrozumiałość. Przy okazji dzięki wszystkim za miłe chwile spędzone na Xanterze ;) Do zobaczenia :)

CzArNy__ 29-12-2006 22:14

Mam takie pytanie ( OFFTOP w 100% ): Elmajster, kiedy wracasz do tibii???

Adii Getes 30-12-2006 12:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fisalu (Post 1161038)
Właśnie sprzedałem Fisala na allegro, więc jakby co to od teraz gra nim nowy owner, proszę o wyrozumiałość. Przy okazji dzięki wszystkim za miłe chwile spędzone na Xanterze ;) Do zobaczenia :)

Matysiaku, na zawsze w mojej pamięci :*:*

Elminster 30-12-2006 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CzArNy__ (Post 1161067)
Mam takie pytanie ( OFFTOP w 100% ): Elmajster, kiedy wracasz do tibii???

Po maturze.. maj 2007..

PS. a mozesz sie przedstawic..??

Pozdrawiam,
:evul: Elmajster:evul:

CzArNy__ 31-12-2006 13:03

@Elminster
Bez obrazy ale wolałbym pozostać anonimowy. ;)

EDIT:
POWODZENIA NA MATURZE ! ! ! !

Nodivodu 31-12-2006 21:45

moze mi ktos napisac liste graczy z jaroslawia grajacych na xanterze?
chodzi mi dokladnie o OSP(osiedle pulaskiego) z gory dzieki

Matrix121 31-12-2006 22:03

xD ja tam wole guardie niz xantera

Ake'en 01-01-2007 00:34

Bauns Bauns..omg grubbo jest...pzdr in new 2007 year xD najlepszego ludziska xD zbey wam sie dobrzxe na xancie gralo xD

Rafikinh 02-01-2007 20:09

;d

Cya Xantera :P Gra na tym servie jak dla mnie niema sensu ponieważ po hacku z mojego chara nic nie zostalo ani lvl ani eq.Nie wie ktoś kiedy wyjdzie jakiś nowy serv ?Mam zamiar spróbować swoich sil na nowym servie na xancie życzę wam żebyście rozjebali tych silentow i żeby się wam milo grało GOOD LUCK

Your~
8o |R(O)|P|H||I|>X<8o

Rewus 03-01-2007 17:05

czemu tyle ludzi chce na nowy server nie kumam tego ;p

Teke Varus 03-01-2007 21:08

Osp

OSP
[CHAR]Billes Saigo[/CHAR]
[CHAR]Helion Prime[/CHAR]
[CHAR]Aros Mith[/CHAR]
[CHAR]Magus Elok-stysiu[/CHAR]
[CHAR]Maurick[/CHAR]( do niedawna)
[CHAR]Flan Tind[/CHAR]
[CHAR]Nyneq[/CHAR]

jw( nie osp) Xantera
[CHAR]Maurick[/CHAR]
[CHAR]Mystic Healer[/CHAR]
[CHAR]Kozak Pal[/CHAR] (old Mystic)
[CHAR]Ven Maxir[/CHAR]
i wciula reszty

h lvle z jw(oprocz tych z osp)

[CHAR]Aata Arhari[/CHAR] Arcania 212 MS i ciagle rosnie:D:D
[CHAR]Luki Tharion[/CHAR] 120 RP Arcania
[CHAR]Ucek Tharion[/CHAR] 100 EK Arcania
[CHAR]Dran Arhari[/CHAR] 101 MS Arcania
[CHAR]Lolo Volloso[/CHAR] 109 EK Arcania

Jak cos jescze sobie przypomne to dopisze:D

Adii Getes 05-01-2007 12:54

[CHAR]Sergio Tavoc[/CHAR] oraz [CHAR]Harius[/CHAR] dostali hacka.
Nie bede pisał tutaj co na ten temat myśle ponieważ dostałbym warna i szkoda moich nerwów. Po prostu nie mogę pojąć jak można hakować i rokować ludzi ze względu na głupią wojne.

Master-Sarevok 05-01-2007 17:10

I jak tam? Teskniliscie moje misie?? jheakuhekuaehaku Ja to kurde mam szczescie.. ledwo naprawilem kompa, miesiac pochodzil i znow zdechl.. teraz mam nowego w miare to powinien lepiej chodzic.. :P

Adii Getes 09-01-2007 13:14

Sarevok, żaden komputer nie wytrzymałby gdyby od 2004 nie był wyłączany.
Co do newsów z xantera: humm, nic się ciekawego nie dzieje, silenci z dnia na dzień coraz mniej się logują. Eod expi spokojnie, zabiliśmy Tikapuxa oraz Valette.

Sparfi 10-01-2007 09:15

Siemka.
Jestem nowym graczem na Xanerterze , i chcialbym wiedziec jakie tu sa mniejwiecej ceny.
I jakby ktos mogl to prosilbym link do tematu w którym moglbym wklejac ss
Z góry dzieki!

@Edit
Nie znalazlem zadnego tematu na ss wiec zalozylem nowy :) plx lookac tam
http://www.forum.tibia.pl/showthread...45#post1187545

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:44.