![]() |
takiej z lvlami 10-25 nie widzalem ale widzialem z odrobine wiekszymi enigma vs blackwindows czy jakos tak niezla sieczka byla wtedy
a ten tekst niezly jest "Wychodza na ulice i zaczynaja imprezke" |
Cytuj:
btw. chyba napisze kiedys jakis pamietnik z zycia nooba :P tylko bede musial sie podlaczyc teraz do naszej jak to Arowix powiedzial husarii zeby odswiezyc wspomnienia sprzed kilku lat :P |
o 1:30 w nocy skończyla się partyzantka. Po zabiciu 6+ osobników (w tym 1polaka xD) zostalismy zaatakowani carlin przez knight'kamosa, który rozgonił nasz towarzystwo. Ale takiej zabawy nikt mi kurwa nie zabierze. Pozdro dla legionów z veno :flaga_pl: , z którym przemierzyłem pól mapy. :cup:
|
qrde pamiętam te czasy...
zrobiłem knighta, którego do 9lvl dorobiłem i skille 30~/30~ ale zrezygnowałem bo qmpel 9 lvl z lmm mnie wiecej walił zrobiłem sorca 14lvl i 14mlvl :D to był hard core...koleś z 21 lvl mnie huntował =/ aż się bałem...trenowałem nim nawet skille :) i miałem przygotowany specjalny bag na pk;p pare life fluidów, hmm i ff Wypijmy za stare czasy! |
jakie stare xd
dzisiaj poszła mała ekipa ,ale większośc 30+ xd żałuj xd PS: Użytkowników czytających ten temat: 3 (zarejestrowanych: 2, gości: 1) Nacpany_Wlodek, Bart Wood Bart , gdzie ty zniknąłeś |
Nacpany_Wlodek: No fajnie bylo ;d szkoda zesmy wpadli na K'K(Legiony Venore lol xDD). Tylko ze Hlvlowi polacy nas niezabijali :confused:
Edit:Pierw szukalem was ale sie zrobil chaos, szukamel Daniama~ i akurat widzialem jak go Kamos zabija ;d to pobieglem za Kosiarzem ale tego tez Kamos zabil... i wrocilem do veno |
jakie brednie tu widze..;p
a co do zabijania lady sary itp to neistety ale z tego co ja wiem polaczki z dptf sami zaczeli taka krucjate gdy zabili daerotha ktory neiuczestniczyl w wojnie i byl neutralny wiec odwet byl sluszny jak dla mnie |
Cytuj:
Dla mnie to równie obraźliwe jak wszystkie 'polacks' itd... A zabicie Dearotha było spowodowane czymś... i skoro notop nie jesteś w wojnie, to nie osądzaj. |
hmm no w sumie sua nie jest w wojnie i jest polakiem to moze on bedzie nastepny kto to wie ...
|
Notop ja bym na twoim miejscu tak nie krytykowal wszystkich i wszystkiego...
jak Eti napisal po ciebie tez moga przyjsc i co wtedy?? mnie dziwi postawa wiekszosci polakow ktorzy maja levele ale nie walcza.... przeciesz gdy zabraknie dpft to jedynymi polakami na serverze bedzie aro i nooby z low levelami... ale to jest moje zdanie.... ja dostalem dzisiaj hunta od beach tylko za to ze guildi nie mialem <lol> ale jeb** to jak mam opuscic server to z honorem ;) |
Ja myślę, że on głęboko wierzy w wygraną dpft bez niego, co oznacza, że nie musi ani marnować kasy, ani czasu, ani tracić expa :P - żeby zostać na servie
A ty misiek spać! napewno naskrobałeś jakoś... |
A Sua może sobie wierzyć, w sumie to nikt po niego nie przyjdzie bo po.. przecież Sua to wielki przyjaciel Espaniolów, a Polacy nie będą marnowali czasu na Sue, bo po co.. poza tym, Dearoth prędzej czy później by dołączył do Fosy, żaden sork 120 nie będzie neutral, zastanów się człowieku, to że Ty padasz co chwile i się wykręcasz kickami to co innego, ale on będąc w dpft bez wojny robił leva przez miecha, a teraz nagle zaczął robić po 800k, to coś jest dziwnego, nie uważasz? Więc wsadź se pomarańczę od Linda do mordy i siedź cicho. ;d
|
Jak by byl nautralny to by odszedl z turtli odrazu a nie tyle siedzial ... moze szpieg?;>
|
ja osobiscie sie nudze...
|
To idz do szkoły ;]
|
Sua jest neutral, dlatego jak dpft przegra (oby nie ) Będzie sobie mógł spokojnie grac i jeszcze inva do beach dostanie i będzie wypasnie miał na maxa i będzie roxowal nad all Polakami
I będzie pro, ivul mastach super Druidem jak Mateusz Dragon Wielki |
Cytuj:
lol, czlowieku widze ze masz małe pojecie na temat arcani.... juz to widze jak bedzie mogl grac w spokoju lol... predzej my wygramy niz on bedzie mogl expic B) |
Cytuj:
|
jezeli znajdzie sie wiecej takich frajerow jak arowix ktorzy dolaczaja do bech bo mysla ze beda mieli uznianie u espow to nc . a jesli jestescie tacy twardzi to dlaczego nie wyjdziecie na open tylko robicie mass logi :)
|
btw szydera z ciebie aro~ ze jestes taki falszywy ;]
|
Cytuj:
a Arowix nie jest frajerem to jego sprawa po ktorej stronie stanie |
lol jest polakiem staje po stronie esp jak to nazwiesz bo dla mnie to frajerstwo :)
|
staje po stronie lepszej tak mi sie wydaje
bo jak narazie nie widac zeby dpft mialo wygrac ten war |
jesli staje po stronie lepszej to stawiasz go w jeszcze gorszym swietle :) mowisz ze nie widac ? a po czy mwidac ze beach wygra po paru fragach zrobionych wylacznie na mass logach ?
|
Ucek nigdy z toba nie gadalem i po tym co przeczytalem gadac nie zamierzam...gowno ci do tego po ktorej stronie walcze ale patrzac na takich lamusow jak ty coraz bardziej utwierdzam sie w fakcie ze stoje po wlasciwej stronie.
|
arowix zrobil tak jak uwaza. Przeczytajcie wszystkie posty to moze wkoncu zaczaicie o co chodzi.
|
nie gadales i nie bedziesz nie gadam z takimi ludzmi jak ty :) dla mnie jestes nic nie wart.. lizales dupe w dpft a jak tylko zaczelo sie cos dziac to wyszedles bo myslisz ze jak padla aata to beach ma wojne wygrana :)
zobaczymy na open jesli wyjdziecie wogole huauhauha :baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
A aata padal sporo czasu po tym jak wbilem do beach...dupy nikomu nigdy nie lizalem i lizac nie musze bo wywalczylem sobie okreslona pozycje na serwie kiedy ciebie jeszcze na arcanii nie bylo albo byles low lvlem spamujacym o darmowe itemy w ab. |
Cytuj:
;* |
rezerwa napinaczu internetowy ;] czy ja mowie cos o rl ?
pozatym tak mysle ze jestem bogiem a wiesz dlaczego :> bo nic mi nie mozesz zrobic wlasnie tyle znaczysz na tym serwie xDD taki twardy jestes za monitorem :<? |
kur.. koles skoro tak myslisz to zapraszam do melca (masz przeciez niedaleko=]) moze za jakis czas ja wpade odwiedzic ziomow i ciebie takze z mila checia odwiedze :D
zobaczymy kto tu jest tylo twardy przed monitorem |
powiedz jak bedziesz to przyjde B) tylko wez sobie paru kumpli
|
a czemu to nie solo? hmmmm....?
co ty myslisz ze zawsze kumple beda w poblizu? pomysl inaczej o zyciu |
kto mowil ze nie solo.. ja bede solo ;] tylko tobie radze nie byc solo
|
Cytuj:
@Cibeek ktos ci naopowiadal bzdur lub sam je wymysliles a teraz uwazasz sie za wielkiego pro @Rezerwa, Cibeek z takimi sprawami na pw piszczie bo to nie temat o ziomkach z Mielca i Jaroslawia ... |
no to sie bardzo ciesze=] a jesli myslisz ze ja nic nie moge zrobic na tym servie to zobaczysz czy to prawda
tylko nie bron sie juz lukim i aata ok? bo zeby ciebie zrookowac jestem w stanie nawet zjebac moja postac=] to tylko gra wiec wiesz @up przeciez to sa wydarzenia z arcani. Koniec z Uckiem wielkim kozakiem :D:D |
Aurii jesli nie jestem to pokaz mi to na arcani
a rezerwa na ciebie czekam z niecierpliwoscia ;] Koniec? nie widze konca jakos :)? |
Ale głupoty pierd...cie
Bez obrazy chłopaki, ale po pierwsze jechanie na Aro za jego decyzję - jak nie wiecie o co chodzi, nie oceniajcie. Jak chcesz wiedzieć, to zapytaj Lukiego, on bynajmniej nie ma złej opinii o Aro~ Po drugie wyliczanie kto jest jaki zajebisty na solo...i kto tu kogo skrzywdzi. Bah czasy mówienia 'będziesz miał przeciąg w domu' albo 'spalę ci dom' już minęły. A rzeczywiście zgrywać kozaka przed monitorem każdy umie. Jak autentycznie jesteś/cie tacy twardzi, to zachowajcie dla siebie opinię o drugim, bo chyba kozak powinien być też mądrzejszy? przykre. Rozumiem postawę rezerwy w tej 'kłótni', skoro broni Aro... A co do końca...nawet nie było początka, nikt cie nie kojarzy, nie zna, nie obawia się... gdzie twa potęga? w nicku? |
co do konca to o kogo ci chodzi?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:34. |