![]() |
Nie sa grozni, a mimo to fragneli Sellemona, nie wiem za co, ale sam fakt sie liczy. Wiec nie ignorowalbym nikogo.
|
Cytuj:
|
Sidar, chodzilo mi o to, ze widac, ze sie bierzecie za ten server. I slusznie. Wierze w Was. Wierze, ze wygracie i ze pokazecie, iz moze byc lepiej.
|
:p
Cytuj:
Ostatnio robi się ciekawie , a co do kamikadze to na ostatnim open byłem bez blessów , dopiero teraz kupiłem (jednego hehe). Sytuacja zmienia się na dobre ponieważ oni przestaną expić i stracili troche kasy. Ten open to był dobry początek a co będzie dalej czas pokaże , teraz napewno pokazaliśmy że mamy szanse wygrać tą wojne. A co do Heretic of Faith to sidar najlepiej ich określił. Ethiellant/Voyant. P.S. Sprzedaje nas sidar bo on woli chłopców i się zakochał w jednym z cruo~. |
Guildia ktora miala laczyc przecikwo nam wlasnie sie rozpadla zal ich.
|
No nie wiem czy sie rozpadla. Wyrzucili chyba ze 4 gosci i zmienili nazwe.
|
chyba chciales powiedziec ze zostalo w niej 4 osoby kroagor john the smasher i jeszcze jaki 2 looknij se na nowo stworzoneguldie.
|
http://img145.imageshack.us/img145/3196/30153741wx1.jpg
EDIT: Kilka godzin pozniej Kragor wyglasza oswiadczenie (http://forum.tibia.com/forum/?action...eadid=1549530), w ktorym mowi, ze bedzie supportowal Cruziow w wojnie. Jego gildia zmienia nazwe na Cruoris War Drafts. Dla tych, którzy maja problemy z angielskim: Kragor napisal, ze Maca zapowiedzial mu i jego calej gildii hunta i wyznaczyl payment na 30k (potem zwiekszyl do 50k), za zabicie Arvita. Kragor twierdzi, ze razen z Johnem Smasherem zabili tylko Ven Vexetu. Maca stwierdza, ze to wszystko klamstwo. I tutaj moje pytanie do Macy i Arvita: jak ta sprawa wyglada naprawde?. Poki co czytam tylko to co jest na forum tibia.com, deathlisty Arvita zobaczyc niemoge. |
Wydaje mi się że nie zabili nikogo jedynie mogli próbować :)
Przynajmniej na deathliscie u Arvita niema dead ani u Vana:) |
W sumie to i tak od dawna nie gram na powaznie. Jesli podczas jakiej kolwiek akcji moglbym pomoc, to nigdy nie odmowie. Moze kiedys Selena bedzie lepszym swiatem. W razie czego to priv msg. Zobaczymy jaka sytuacje przyniosa nam najblizsze miesiace....
|
Nie zabili oni ani Arvita ani Vana co najwzyej probowali ale to i tak nic im nie da a jeszcze jedno Zalfik tu nie moge ci przyznac racji nie wiem zy 90% membersow z tej guildi wie chociaz po co ta guldia jest zalozona a co najzyje to jakas propaganda.W tej guildi jest np;Tininho ktory oosbiscie mi wczoraj powiedzial ze w nic sie nie miesze to jest polak,Thorval powiedzial ze tez nie chce miec problemow a Sisusa nigdy nie bedzie znowu walczyc i mozna by tak jeszcze dlugo wymienac jak Maxi row etc.Jak ktos z nich zaatakuje jakims cudem nas to znowu hunted i sie rozpadnie bo mysle ze ci ludzi poprostu nie wiedza po co ta guidlia jest.
|
Cytuj:
Dla Twojej wiadomosci jestem jedynem ownerem 110 eldera na Refugi ktorego teraz oddalem znajomemu, jedynie sharuje w wojnie na Titani 113 royala, a teraz wracam na Selene wiec trzymaj gebe cicho skoro nic nie wiesz :) |
PKowanie Na Ekranie! Dzis, tj. 19 february, o godzinie 21 czasu polskiego, wszyscy pisza do "Sileen". Brac sd, uhy, manasy. Przydaloby sie 2x 28+ magow, do dsow ;) Aktualnie jedna osoba zgloszona, 27 (28 wbijaj ;P) sorc. Mowil cos,ze bierze tez 2-och kolegow, 20+ lvle. Pvp maja raczej dobre. Czekam na propozycje, pisac priv, postowac tutaj, a o 21. w tibii- bede pol godziny wczesniej.
|
Cytuj:
|
Marchio zgadzam sie z Toba w 100% sam bym lepiej tego nie powiedzial ;)
|
@Sidar
Ja w sumie nic nie wiem. Nie wiem kto co i jak. Dlatego pytam ^_^ I w sumie nie mam nic przeciwko, zebyscie krotko trzymali takich gosci jak Smasher czy Begnet :-) |
Wracając jeszcze do wojny. Jest wielka szansa, żeby w końcu przejąć kontrolę nad serwem i życzę tego Ultimation z całego serca. Ale wypadałoby dogadać się też ze Swe, którzy są spoko. Mam na myśli gildię Fraternity. Szczególnie Iomer i Arvit mają tam trochę znajomych.
|
Nikt chetny na PK?
|
Panowie kiedy następna akcja ??
|
Chyba sie nie spodziewasz, ze napisza o tym na forum? ^_^
|
Nie chciałem rozruszać temat ;]
|
To Ci nie wyszlo :P
|
Ja Jestem Niezniszczalny
|
Selena
Na Selenie gra wielu kumpli, ale ja nie gram na selenie bo tam sie nic nie dzieje zadnych zadym itp. ;]
|
Nie wcale niema zadym a ostatnia akcja ??
|
Kolega Aurvardi przeprosi i sobie pojdzie tak? ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Z tego co mi wiadomo to nie. |
Heheh nie obrazcie sie ale czym dlzuej myslicie tym gorzej wam to wychodzi;)
Fraternity nie sa w wojnie i nie beda w niej.Jak mamy robic akcje jak szwedzi nie wylaza zpz jak my jetsemy a jak nas nie ma to czasem wyjda se troszke poexpic chcoiaz jeszcze sie boja, ale nie dlugo pojda znowu na POI takze znowu popadaja i straca kase. |
I taka mala informacja odkad Macavelli prowadzi wojne wygrywamy 10;6:)
|
LoL odkąd ty jestes w wojnie przegrywacie 27-9 xD
|
Cytuj:
HEHEHEHEHEHE :D :D :D Słuszna uwaga :P |
Fraternity nie jest w wojnie i mam nadzieję, że nie będzie. Ale jak będziecie krzyczeć ciągle, że chcecie wyjebać all Swe z serva to pewnie poczuja się zagrożeni i dołączą się do Cruoris.
|
Powiem ci tak powiedziales duza glupote oni nie beda sie czuli zagorzeni no nie wazne poprostu tu nie ktorych rzeczy nie mozna pisac.
@Napaleniec Ujawnij swojego maina nie lubie anonimowych kozakow.Chcial bym zobaczyc Ciebie w kacji zapewne masz 40 lvl i duzo gadasz.Ja do tych fragow dolozylem sie tylko raz raz padlem sie sie odpierdol a sam fragowac nie moge jesli moj teamsie nie logowal ale po openie jest super w kazdy dzien siedzi nas ze 25 na vt i jestemy gotowi ale swe nam nie pozwalaja na jaka kolwiek kacje siedzac w pz albo przebiegajac z jdnego do drugiego. |
@ sidar
No zapewne Swe siedza w pz ... i im sie kasa konczy ... xD kazdy ma ponad 1 kk w domku ale im sie kaza konczy napewno myslisz ze dla nich jeden ded to problem ? botrzeba 100 k na aola i blessy ? bo mi sie wydaje ze zaden problem bo patre to jeszcze kupuja sobie shity do addonow i to nie tanio ;p a i jeszcze jedno nie zgrywajcie cfaniakow bo wygraliscie open battle gdzies was bylo z 25 a ich 10 , wy byscie nawet nie wyszli walczyc ;p poza tym nie chce mowic ktos siedzial od grudnia w pz ;D aaa i jeszcze jedno xD nie chce mowic komu sie kasa konczy skoro skupujecie djinn items po nizszych cenach xD |
@napaleniec
Sidar napisal, ze pojda na POI, na czym straca znow kase. Po drugie Ultimation siedzialo w PZ, ale ma sie finansowo dobrze (obejrzyj filmik Macy z ostatniej akcji). Cruzi teraz siedz a w PZ, ale kasy im szybko nie zabraknie. Obecenie to Ultimation moze sie "wozic" po servie. Mam nadzieje, ze woda sodowa nie uderzy im do glow, wygraja to wojne i RZECZYWISCE SPRAWIA BY SELENA BYLA LEPSZYM SERVEM!!! |
@up
Oby :):):) Napaleniec Ult~ miała słabsze morale a teraz się podbudowali wygranym open battel i są chętni do walki :). Zresztą to nie POLACY ZACZELI WOJNĘ TYLKO SWEDZI Wiec argumenty typu ich było 10 polaków 20 są nie na miejscu |
dokladnie a z osob ktore mogly tam cokolwiek zrobic to im brakowalo tylko Mortecha i Wratha i mysle ze to by sie tak samo skonczylo bo oni sie nas poprostu przestraszyli i zaczeli sie chowac po tombach az im pz poznikaja.A co to cwaniakowania to ty jestes conajmniej 10 letnim dzieckiem z mozgiem 5 latka bo to szwedzi pisali hasla typu "martwy polak to dobry polak" albo "spalic polske"
i to oni byli kozakami a zobacz jak skonczyli wiec zastanow sie kurwa co ty pierdolisz czlowieku.Powiem ci ze wieszksoc ludzi z tego forum mnie krytykowalo ale ja sie troche zmienilem i oni zauwazyli ze mam racje a co do wody sodowej to nad wszytskim panuje:p Mamy paru takich ludzi w guildii co maja male lvle a pobiegli by wszedzie byle ze mna unicronem i alu :D Jest paru takich napalencow ale Maca~ bardzo dobrze nad tym wszystkim panuje.Co do siedzenia w pz swe sie z nas smiali ze siedzimy w pz a my sie z nich nie smiejemy tylko narzekamy na cojwyzej i w tym pokazujemy ze jesli chodzi o wychowanie i brak kozaczenia i cwaniactwa jestemy o 2 klasy lespi bo ich insulty sa naprawde na poziomie przedszkola. |
powiedzial bym piwo dla sidara ale sidar i tak wyglada jak cpun :D
pozatym brakowalo evalora, nie mortecha, bo mortech latal evalorem :p |
To ja sie chyba zaliczam do tych co Cie krytykowali... no i rzeczywiscie pokazales sie z bardzo pozytywnej strony ;)
Co do Szwedów, to rzeczywiscie padaly takie teksty (dokladnie z ust Puge'a) pt. "dobry polak to martwy polak". Bardzo nieladnie. Aczkolwiek ogladajac Wasze filmy, tez da sie zauwazyc czasem niewybredne teksty. Aczkolwiek sa dalekie od rasizmu i za to wielki plus dla Was - nie znizajcie sie do ich poziomu :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:26. |