![]() |
|
Cytuj:
HeHe...Nie że grzebienia nie widziałem :P ale wtedy nie byłem w stanie hmmm jakby to powiedziec ,,normalnym" ;] |
Spoko spoko uczeszesz sie nastepnym razem :D
@Xesovov "Nawet jak jakis 10 latek tu zacznie pisac to nie powinno byc to dla was problemem. Bo on ma 10 lat i jest małem szczurem i dlatego nie moze pisac tu." A za chwile do Irona "Oj dzieciaku, Chuja wiesz o zyciu. Wymądrzać sie jedynie potrafisz. WIesz gdzie mam te twoją wypowiedz? "W DUPIE". Wojna, To jebnij się w łeb i bedziesz wtedy mial po wojnie. Wojne." No poprostu koles pokazales teraz ze twoje wypowiedzi sa nic nie warte. Bardzo dobrze ze to ostatni post twoj z tego nicku pewnie zalozysz nowe konto i zaczniesz pucowac dupsko.... |
Cytuj:
Cytuj:
|
@ Xesovov
U mnie miałes IGNORE, masz INGORE i bedziesz miał IGNORE . . . W skali od 1/4 otrzymujesz -5 :) jak to powiada jeden z dynowskich profesorów - nawet dżdżownica jest na wyższym poziomie od ciebie :] |
Matut i tak cie kocham <joke>
Jestesm ladniejszy <fakt> Frixar to zjeb aka nolifer, no bo komu by sie takiego posta dlugiego chcialo pisac Ps. Ja nie czytam tego scierwa :P<szczera prawda> |
Cytuj:
Powiem krótko.... WY*******AJ PROSTYTUTKO |
ALE MATEUSZ SIE CZESZE!!! xD
|
Cytuj:
Pierw gadasz że nie chcesz wojny , ptoem o Romie , potem o pvp rotfl I Ty się zastanów co od*******asz. |
Waldy lome
Dec 19 2007, 14:27:31 CET Killed at Level 130 by Lukcik Almighty |
Cytuj:
|
Hah 222 strona! xD
'dla wtajemniczonych', prawda Hanysq? ;* |
|
Cytuj:
Film najs ;o |
Cytuj:
A ja jestem ciekaw twoich ocen z polskiego, bo po bledach widac, ze z ortogrfia ciezko :) Wiec zamiast pisac glupich postow moze zajal bys sie swoja ortografia, a nie pierdolisz, ze jestes ciekawy czyichs ocen, pierw spojrz na swoje B) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Dec 20 2007, 09:08:19 CET Killed at Level 108 by Therrax
Dec 20 2007, 12:11:24 CET Killed at Level 133 by Konikoza and by Elder Ella ;] |
Cytuj:
[CHAR]Endrox[/CHAR]Killed at Level 171 by Matsel and by Dektral :( |
14:41 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Kimahirii. He was killed by Kojak Firefighter. And kojak by dorkiz XD jak ktos moze niech spisze wynik i fragi |
Cytuj:
|
@up
life is brutal powiadasz :), on też ma life is brutal Name: [CHAR]Dracozius[/CHAR], will be deleted at Feb 18 2008, 15:15:39 CET Dec 20 2007, 15:01:48 CET Killed at Level 149 by Druid Karolka and by Valixivox Xardas |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27. |
|