![]() |
|
Cytuj:
|
gratz all advancow, dawno mnie tu nie bylo i cóz nie bedzie :) duzo osob z calmery przechodzi na new world;d;d
|
@Blach: piczo ile ja cie nie widziałem :D +ja też ide na new world z korem +ekipa rl z gdyni :)
|
|
Cytuj:
gówno prawda ! Jun 23 2006, 14:41:20 CET Died at Level 65 by a hydra -.-.-.-.--.-. |
|
ehhh i kolejny raz dale sie zrobic w chu... dziex tony a ten jeb... wierbock to rozpier...;/;/ moje eq <beksa;( >
http://img156.imageshack.us/img156/3897/uo00217gw.jpg ja koncze chyba zgra ale plx nie dajcie frajerom grac an clamie :(:evul: |
@
Mozesz byc tego pewny Szczurek - -' niezly agent z tego Tonego -- na co on liczy ?
|
Wlasnie na co on liczy? On juz nie pogra na tym serwerze... Tony pamietaj ze wszyscy wiedza gdzie jest Wiecbork..
|
@Tony, a ja przez chwile myslalem ze sie "odnoobiłes"...jednak pozory myla, zgrywales gangstera, podlizywales sie kazdemu, zaczeles shareowac, niewazne ze z bratem czy huk wie kim...anyway noob...
@Szczurki, jak cos to wam pomoge, ale grajcie chlopaki:) |
Thief
Ostatno jak expilem na dragach nzabieralem lootu w h.. i poszedlem go zaniesc tam przez lawe przezucic patrze tony expi na górze ale muslalem ze mi nie zabierze ale co do czego logna sie na druga postac na tego sorca "Groszeq" czy jakos tak i zaje... mi loot i mówi jeszcze ze jak on mógl mi go zabrac jak on expi ciogle...... Kilka dni temu zajebal loot dla zephima i mówił ze to nie on. Kto jest w domku z Dzikim Tonym [Thief'em] to juz moze sie pozegnac z swoim dobytkiem.....
|
Uwazajcie tez na Waska, w koncu z jednej wsi sa.... btw.Pogadam z 1szym ownerem Dzikiego moze ma jeszcze rec keya ;]
|
Dziex chlopaki ale zdaje mi sie ze dzieki kolega nie przestane grac:** a ten frajerek stwiwerdzi lze zmieni serv a dokladnie tony tak jak powiedzil chyab KAMIL wszyscy wiedza zkad jestes obys sie nei przeliczyl...tak ze z calma mozesz sie pozegnac !! I ciesz sie tymi itemami a ja i tak bed egral !!!!
Ty dla tych co minie wspieraja:*** |
Hooh!!
Wasek & Tony od ... dawna byli to kur.. je... zlodzieje najpierw Wasek oje.. Koriala .. pozniej kozaczyl ze to nie on ;) no ale co <bajeczka ze jego rl kolega ukradl mu passy z kompa jak on jadl obiad> Szczurek mam nadzieje ze odrobisz to co straciles no pewny tego jestem ;) dal bym Ci cash ale juz wszystko rozdalem :( Wasek & Tony .. nie macie juz zycia :) moze jakis ban? ohh Jednego jestem pewien Wasek to .. zlodziej te wszystkie jego hacki itp . byly tylko po to zeby dostac jakies eq : | Dziki pewnie na arene juz nie wejdziesz ~~.~ No i tak zaczely sie wakacje .. Lion back ? hmmm poczekamy zobaczymy ;) a teraz ! Pozdro :** 3mac sie :) |
Cytuj:
Moje GG : 1623010 , moze sie niekotrym przydać. |
Cytuj:
se mozesz gadac ten 1 owner byl debilem i nie zrobil rec keya wiec tylko dziki go ma |
Cytuj:
Sa inne sposoby na odzyskanie ACC.Moze sie uda zniszczyc Tonego, moze nie, czas pokaze :] |
a nie mowilem??
Juz kiedys pisałem o Dzikim Tonym a na dodatek nikt mnie nie sluchał więc teraz macie.... przykro mi to slyszec że dZIKI tONY znów kogoś okradł :(
tak na marginesie mój kolega stracił przez niego około 300k :( "Nikomu nie ufam, nawet bratu :P" |
Na waska spadla juz kara !!
Jun 24 2006, 10:18:38 CET Died at Level 63 by a lion :P Pozdro :* |
Cytuj:
To sie nazywa high lvl ;P 3majcie sie i nie dajcie sie Thiefom! Pozdro all, oprocz Waska i Tonego :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:50. |
|